Latuda. O co chodzi ???

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Latuda. O co chodzi ???

Post autor: Amannn »

Cynamon pisze: ndz cze 04, 2023 2:31 pm jestem nadwrażliwi na neuroleptyki, tak mam w dokumentacji napisane
próbowałem wszystkiego oprócz latudy.. wszytko wywołuje lęk. tylko inne częściej z inne rzadziej.. najlepiej toleruję kloozapol
a i abilify chyba nie dawał leków ale za to wymiotowałem zawsze godzinę po spożyciu abilify
A próbowałeś kwetiapiny? Ostatnio jeszcze reagila wyszła.

Z tego co piszesz to to niefajnie wygląda. A na taki lęk od leków to i psycholog raczej nie pomoże.
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: antygratis »

Cynamon pisze: czw cze 01, 2023 4:07 pm mi przypisano Latudę na lęki
ale w ulotce pisze że powoduje niepokuj .. i halucynacje, a niby jest właśnie na halucynacje :/
nie wiem czy brać, czy zostać na Kozapolu
Halucynacje innego typu :mrgreen: :
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

W ulotce producent wpisuje wszystko co możliwe żeby nikt się do niego nie przyczepił.
Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

Post autor: Cynamon »

kwetiapinę brałem i dawała lęki częściej niż klozapol
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

No to rzeczywiście kiepsko , spróbować reagili jeszcze możesz ona jest podobna do abilify.
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: antygratis »

Amannn pisze: ndz cze 04, 2023 2:41 pm W ulotce producent wpisuje wszystko co możliwe żeby nikt się do niego nie przyczepił.
Heh, otóż to
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Cynamon pisze: czw cze 01, 2023 4:07 pm mi przypisano Latudę na lęki
ale w ulotce pisze że powoduje niepokuj .. i halucynacje, a niby jest właśnie na halucynacje :/
nie wiem czy brać, czy zostać na Kozapolu
Podejrzewam, że na ulotce są po prostu dolegliwości, mniej lub bardziej związane z konkretnym lekiem, jakie wystąpiły u pacjentów w trakcie badań klinicznych nad specyfikiem. Może ale nie musi się to sprawdzać w życiu, ale jakieś odniesienie jest.
nic
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

No oczywiście Karuna, że tak. Tylko weź pod uwagę z jaka częstotliwością one wystąpiły. Ja cynamona nie chce na nic namawiać bo a nóż wystąpią u niego i on sam ze swoim lekarzem musi tu zdecydować . Tylko chciałem mu zwrócić uwagę ze to jest tylko taka możliwość. A ponieważ on z tego co pisze się źle czuje, lekarz stara mu się dobrać lek. I tak na prawdę to jest pewnie jedyna droga do tego żeby poczuł się lepiej. Czy jednak znajdzie się lek na którym on się lepiej poczuje nie wiadomo.

W tym też przypadku mogło być też tak ze lek nie zadziałał i dlatego wystąpiły takie objawy - tak sobie dywagując, bo przecież nie w każdym przypadku leki działają. Dość bowiem ciekawe jak stwierdzono to że to lek spowodował coś takiego. Ale pewnie żeby cokolwiek tu sensownego powiedzieć trzeba by poznać szczegóły.
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

hidden92 pisze: czw cze 01, 2023 4:06 am
Trener pisze: śr maja 31, 2023 12:36 pm Latuda to zwyczjne placebo, czego zaden psychiatra wam nie powie ani ulotka informacyjna. Jak ktos nie chce chodzic nacpany to polecam jeszcze ABILIFY
Jeden mądrzejszy od drugiego na tym forum, latuda to lek przeciwpsychotyczny, nie placebo. Żal d*** ściska jak się was słucha...

Jak nie chcesz się wyleczyć i trzymać się tylko z głupimi (i zyć do śmierci jako pacjent psychiatryczny) to niech Cię żal ŚĆISKA :D
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
hidden92
bywalec

Post autor: hidden92 »

Też jesteś skazany na to żeby do końca życia być pacjentem psychiatrycznym. Nie widzę różnicy. Lekarze zwykle wbrew waszym opiniom, chcą pomóc a nie zrobić krzywdę. Tak można sobie zmarnować życie doszukując się u wszystkich ukrytych złych intencji...
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

Latuda zadzi ahahaha wyjebał was pies nikt was nie chce skurwiel łe powodzenia kor są jeszcze dużo przed nami :eusa-violin:
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

kanapkaaaaa pisze: ndz cze 11, 2023 6:26 am Latuda zadzi ahahaha wyjebał was pies nikt was nie chce skurwiel łe powodzenia kor są jeszcze dużo przed nami :eusa-violin:

Wódkę wypij i konia zbij! Piwko obal oraz konika zwal!
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Niepokój na Latudzie się zdarza, na Zachodzie biorą to wieczorem i potem idą spać.
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

To jest lek najlepszy na wszystko:

Kod: Zaznacz cały

ed2k://|file|0064_jailbait_webcam_cute_girls_nude_stickam_pussy.avi|14703130|E288DE15F53C1061AAE31690F068160C|/
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

Zastanawiam się nad latudą, bo na serdolekcie mam problemy z secem, zwłaszcza jak są mrozy, kołatania i brak sił.
Tyle, że nie zmienia się chyba leku, jeśli działa na psychozę a zmiana kiedyś spowodowała złe skutki.
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

FreshEscape pisze: czw kwie 27, 2023 7:54 pm W ciągu ostatniego czasu, ilość osób które znam. To już palców u rąk brakuje. Którym po przejściu na latude, całkowiecie odwala. Czy można już po tym okresie wejścia narynek. Ze to w ogóle jest lek neuroleptyczny po tym co sie z ludzmi dzieje ??? Kolejna degeneracja słynnego abilify, co daje dobre samopoczucie. A nie leczy, wręcz głeboko zaostrza objawy psychozy\manii !!!
jak jestes okropnie zaburzony; no to tak!
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
ODPOWIEDZ

Wróć do „latuda”