Wytykanie chamstwa jest jak najbardziej zdrowym odruchem i nie świadczy o żadnej frustracji ani nieszczęściu.Gdyby wszyscy reagowali na chamskie traktowanie innych ludzi to takich chamów było by znacznie mniej na świecie.Co mi jeszcze chcesz wmówić Janusz? DawajCatastrophique pisze: ↑wt gru 26, 2023 11:34 pmPatrz wyżej xd. Post za postem. Tylko ktoś naprawdę zaslepiony mogl napisac jednocześnie jedno i drugie.Piotrek007 pisze: ↑wt gru 26, 2023 10:42 pm Udowodnij mi że jestem sfrustrowanym i nieszczęśliwym człowiekiem .
Moja sytuacja finansowa .
Moderator: moderatorzy
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Re: Moja sytuacja finansowa .
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
Fajnie Piotrek, że to przytoczyłeś, dobra i cenna informacja, dziękuję za wkład wiedzy w rozwój forum.Piotrek007 pisze: ↑wt gru 26, 2023 1:06 pm Poczytałem na stronie ZUSu bo sam byłem ciekawy i jest dokładnie tak jak powyżej napisałem.Trzeba do końca lutego zanieść do ZUSu zaświadczenie o dochodach za poprzedni rok.Pracodawca może nam dać zaświadczenie z sumą dochodów z całego roku lub z wyszczególnieniem każdego miesiąca.ZUS rozliczy nas w korzystniejszej dla nas opcji tzn. Jeśli np. w jednym miesiącu przekroczyliśmy limit ale w ujęciu rocznym się zmieściliśmy to rozliczy nas z całego roku(i za ten jeden miesiąc nie trzeba będzie zwracać ZUSowi kasy).
Canngurro - Bo choruje? Dzis ma prace, a jutro moze poczuc sie gorzej i pracy nie bedzie mial, a to zawsze jakies zabezpieczenie dla potrzebujacych.Catastrophique pisze: ↑wt gru 26, 2023 1:24 pm Skoro możesz pracować to dlaczego bierzesz rente? Ach ta pazerność.
Doskonała odpowiedź Canngurro

Renta jest bazą, w razie uraty dochodów w związku z pogroszeniem stanu zdrowia nie będzie musiał lecieć do "bezrobocia" po ubezpieczenie celem korzystania z opieki zdrowotnej.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek już nie jest tylko na zasiłku 
Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to

Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- FreshEscape
- bywalec
Kochane dzieciątko, nie, nie przybijemy mu piątki ! Bo jak ktoś żyje twoim kosztem, i cie gwałci. To nie powiesz mu że jak są świeta to dziś cie zgwałci bez opierania sie mu, bo to taki prezent dla mnie !!! Bo są przecież święta i mi sie to należy !!! Swięta kochany są cały rok, a nie bo 24,25,26 wyznacza tą date. I komuś wykorzystywanie innych wybaczy. Bo są święta...
Fu po co jestes taki wulgarny, akurat porownanie z du.py, nikgo nie gwalci ten tluscioszek, tyle ze jest nadety i pyszalkowaty, nich sobie bedzie zreszta jaki chce ale Bog uczy wybaczac i trzeba tolerowac ludzi odmiennych niz my. Sa inni ale nie gorsi. Na forum wyrzadza ludziom przykrosc ale to nie jest powod by mu odplacac tym samym, badzmy troche lepsi bo inaczej bedziemy jak onFreshEscape pisze: ↑śr gru 27, 2023 4:43 pm Kochane dzieciątko, nie, nie przybijemy mu piątki ! Bo jak ktoś żyje twoim kosztem, i cie gwałci. To nie powiesz mu że jak są świeta to dziś cie zgwałci bez opierania sie mu, bo to taki prezent dla mnie !!! Bo są przecież święta i mi sie to należy !!! Swięta kochany są cały rok, a nie bo 24,25,26 wyznacza tą date. I komuś wykorzystywanie innych wybaczy. Bo są święta...
- FreshEscape
- bywalec
Znasz legende o ludziach zaklętych w WILKOŁAKA ? Wilkołak całe życie szarpie i gryzie wszystkich dookoła. Ponieważ pod klątwą, cokolwiek nie zje, zamienia się w popiół po przełknięciu. Całe życie odczuwa głęboki, jątrzący głód, nie możliwy nigdy do zaspokojenia. Ten pusty żołądek to psychika. Nie pozwalajcie sobie być dla kogos karmą, bo taki ktoś NIGDY sie nie naje, a miał chłop 10 lat na zrobienie czegoś z sobą. A nie tylko nie zrobił, ale chce robić coś z innymi !!!
Z tolerowaniem tego ze jak cie zje, to przecież jego natura i to jest normalne. Weź coś na depresje !!! Albo na jakiś syndrom Sztokholmski !!! Po to jesteśmy ludzmi i wymyśliśmy widły i nawet broń żeby sie nie dawać zjeść takim...
Z tolerowaniem tego ze jak cie zje, to przecież jego natura i to jest normalne. Weź coś na depresje !!! Albo na jakiś syndrom Sztokholmski !!! Po to jesteśmy ludzmi i wymyśliśmy widły i nawet broń żeby sie nie dawać zjeść takim...
- Catastrophique
- bywalec
Chryste, Fresh, dzwoń na policje forumowa, szybko, niech mnie zgarną.
Btw, wilkołak nie jest bestia caly czas, tylko przy pełni księżyca, misiek.
Btw, wilkołak nie jest bestia caly czas, tylko przy pełni księżyca, misiek.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophique
- bywalec
Swoja droga nie wiem co wziales przed napisaniem tego, ale to byl pewnie drogi towar.FreshEscape pisze: ↑czw gru 28, 2023 4:31 pm Znasz legende o ludziach zaklętych w WILKOŁAKA ? Wilkołak całe życie szarpie i gryzie wszystkich dookoła. Ponieważ pod klątwą, cokolwiek nie zje, zamienia się w popiół po przełknięciu. Całe życie odczuwa głęboki, jątrzący głód, nie możliwy nigdy do zaspokojenia. Ten pusty żołądek to psychika. Nie pozwalajcie sobie być dla kogos karmą, bo taki ktoś NIGDY sie nie naje, a miał chłop 10 lat na zrobienie czegoś z sobą. A nie tylko nie zrobił, ale chce robić coś z innymi !!!
Tik tak tik tak

- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
To jak jest w końcu Kangurze?canngurro pisze: ↑śr gru 27, 2023 8:59 pm nikgo nie gwalci ten tluscioszek, tyle ze jest nadety i pyszalkowaty, nich sobie bedzie zreszta jaki chce ale Bog uczy wybaczac i trzeba tolerowac ludzi odmiennych niz my. Sa inni ale nie gorsi. Na forum wyrzadza ludziom przykrosc ale to nie jest powod by mu odplacac tym samym, badzmy troche lepsi bo inaczej bedziemy jak on
Ode mnie już by dawno dostał bana. Psuje forum i wszczyna zadymy. Jest zwyczajnym trolem i szkodnikiem. Dziw bierze, że prowadził i szczyci się swoimi wykładami nt. m.in. hejtu - to tylko świadczy o tym, że nie widzi swojego zachowania, tak mocno jest zaburzony. Ale choroba to jedno, a drugie to wymogi najbardziej podstawowej empatii i wrażliwości. To jest do pojęcia przez największego kretyna. Ale nie przez niego. Nie rozumiem czemu miałbym mu pobłażać.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Chyba już nie ma osoby na forum której by nie obraził wielokrotnie.Już chyba kilka lat nie rozmawiał z nikim normalnie tj. w sposób życzliwy i nie wywyższając się.Jest najaktywniejszym użytkownikiem forum i potrzebuje być w centrum uwagi a że nie potrafi inaczej to ubliża bo tylko tak potrafi wyżebrać zainteresowanie swoją osobą.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Kolejny gosciu z obsesja na moj temat.
Tik tak tik tak

- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Jeden z całej rzeszy tych, którzy wiedzą, że jak ktoś permanentnie puszcza bąki w towarzystwie, to nie musi mówić, że pachnie fiołkami. Otóż, swoimi wypowiedziami na forum nie wnosisz nic poza wywyższaniem się z jednej strony, a z drugiej, obnażaniem rzekomych słabości innych userów. I robisz to z uporem maniaka i do znudzenia. W grupie tych zaś, którzy czują w twoich smrodach fiołki, jest moderatorstwo tego forum (które niestety nie funkcjonuje wcale) i sam Zbyszek, który trzyma cię tu chyba z litości, zrzucając twoje trolowanie na karb, nazwijmy to, "sytuacji mentalnej".
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Serio, nie przestajesz mnie zaskakiwac nawet glebokie to i ciekawe ale mniejsza o to, ja nie czuje by mnie zjadl, a nawet chocby nieznacznie podgryzl, moze nie wiem, wiecej dystansu do siebie? Jak dla mnie to on jest zbyt muluczki nieznaczacy bym sie mial takimi jak on przejmowac gdy realne zycie bywa ciezki pod gorke i prawdziwy wiatr w oczy, a nie januszek z evotu z jego pier.dolami wyssanymi z malego palca prawej stopyFreshEscape pisze: ↑czw gru 28, 2023 4:31 pm Znasz legende o ludziach zaklętych w WILKOŁAKA ? Wilkołak całe życie szarpie i gryzie wszystkich dookoła. Ponieważ pod klątwą, cokolwiek nie zje, zamienia się w popiół po przełknięciu. Całe życie odczuwa głęboki, jątrzący głód, nie możliwy nigdy do zaspokojenia. Ten pusty żołądek to psychika. Nie pozwalajcie sobie być dla kogos karmą, bo taki ktoś NIGDY sie nie naje, a miał chłop 10 lat na zrobienie czegoś z sobą. A nie tylko nie zrobił, ale chce robić coś z innymi !!!
Catastrophique pisze: ↑czw gru 28, 2023 5:28 pmSwoja droga nie wiem co wziales przed napisaniem tego, ale to byl pewnie drogi towar.FreshEscape pisze: ↑czw gru 28, 2023 4:31 pm Znasz legende o ludziach zaklętych w WILKOŁAKA ? Wilkołak całe życie szarpie i gryzie wszystkich dookoła. Ponieważ pod klątwą, cokolwiek nie zje, zamienia się w popiół po przełknięciu. Całe życie odczuwa głęboki, jątrzący głód, nie możliwy nigdy do zaspokojenia. Ten pusty żołądek to psychika. Nie pozwalajcie sobie być dla kogos karmą, bo taki ktoś NIGDY sie nie naje, a miał chłop 10 lat na zrobienie czegoś z sobą. A nie tylko nie zrobił, ale chce robić coś z innymi !!!

Jest tak ze ja to wszystko doskonale rozumiem, zgadzam sie i popieram ale nadal upraszam sie zrozumienia zawsze i dla kazdego, takze dla niego. sprobuj zastanowic sie i zrozumiec drugiego czlowieka. co spowodowalo ze jest taki, a nie inny? Nie wiem dla mnie jest to bardzo proste wyrazne i klarowne, czlowiek mocno zagubiony co stracil w zyciu nie jedno, zatracil sie przy tym mocno jednak probuje wyplynac na powierzchnie neistety czesto za cene innych ale tak to juz jest ze tonacy czesto ciagnie za soba ratownika. a i taka pustka wiesz jak cholernie boli? Czasem prowokacja jest sposobem na bol albo wypelnienie owej ziejacej dziury psycho-mozgowej. Nikt nie jest wredny i podly bez powodu serio, to ludzie innych ludzi takimi robia, a juz nasza qw w tym glowa by takimi nie byc.. jak on. Tym bardziej ze stanowi doskonaly podrecznikowy przyklad jak nie nalezy postepowac wobec innych, w sam raz jako kropka nad w jego wlasnychy szkolen czyli teoria na wykladach, a praktyka na forumprzegłosowany pisze: ↑czw gru 28, 2023 6:13 pmTo jak jest w końcu Kangurze?canngurro pisze: ↑śr gru 27, 2023 8:59 pm nikgo nie gwalci ten tluscioszek, tyle ze jest nadety i pyszalkowaty, nich sobie bedzie zreszta jaki chce ale Bog uczy wybaczac i trzeba tolerowac ludzi odmiennych niz my. Sa inni ale nie gorsi. Na forum wyrzadza ludziom przykrosc ale to nie jest powod by mu odplacac tym samym, badzmy troche lepsi bo inaczej bedziemy jak on
Ode mnie już by dawno dostał bana. Psuje forum i wszczyna zadymy. Jest zwyczajnym trolem i szkodnikiem. Dziw bierze, że prowadził i szczyci się swoimi wykładami nt. m.in. hejtu - to tylko świadczy o tym, że nie widzi swojego zachowania, tak mocno jest zaburzony. Ale choroba to jedno, a drugie to wymogi najbardziej podstawowej empatii i wrażliwości. To jest do pojęcia przez największego kretyna. Ale nie przez niego. Nie rozumiem czemu miałbym mu pobłażać.

- Catastrophique
- bywalec
Kolejni*.przegłosowany pisze: ↑czw gru 28, 2023 8:34 pmJeden z całej rzeszy tych, którzy wiedzą, że jak ktoś permanentnie puszcza bąki w towarzystwie, to nie musi mówić, że pachnie fiołkami. Otóż, swoimi wypowiedziami na forum nie wnosisz nic poza wywyższaniem się z jednej strony, a z drugiej, obnażaniem rzekomych słabości innych userów. I robisz to z uporem maniaka i do znudzenia. W grupie tych zaś, którzy czują w twoich smrodach fiołki, jest moderatorstwo tego forum (które niestety nie funkcjonuje wcale) i sam Zbyszek, który trzyma cię tu chyba z litości, zrzucając twoje trolowanie na karb, nazwijmy to, "sytuacji mentalnej".
Zawziętośc taka nic Wam nie da, ani nic nie zdzialacie ani mnie to jakoś obchodzi.
Tik tak tik tak

- FreshEscape
- bywalec
Wyciągałeś kiedyś chłopa ze srodku zalewu, głebokiego na 30 metrów ??? Pierwsze co robi ratownik w takiej sytuacji, to z petardy wali tonącego w morde ! Jak ten już go dotknie. Zeby sam nie poszedł z nim na dno

Z twojej strony kanguro w rażący sposób sobie zaprzeczasz, no ale schizofrenia i paranoja ma właśnie to do siebie, ze człowiek sobie zaprzecza.. Pisząc ze jeden jest jaki jest, bo go takie życie stworzyło. A jednocześnie dajac prawu takiemu komuś pie..c w głowach wszystkich dokoła hahaha Na prawde nie widzisz tego błednego koła takich spierdolexów jak ty ? Którzy tak sądzą, myślą i piszą ? A dodając do tego, ze jeden może zjadać, psuć innych, bo ktoś go takiego stworzył, dając mu prawo do niszczenia innych, jesteś bardziej zabawny niż klaun w cyrku... Bo gość od 10 lat, kiedy tu jest, nie zrobił centymetra do przodu z sobą, a jeszcze stworzył jakiś swój mit męczennika w którym żyje, jednocześnie twierdząc ze jest wspaniały i wyjątkowy... Kiedy jedyne co robi to każdego atakuje od lat !!! Gość NIGDY ! NIKOMU NIC TUTAJ OD SIEBIE NIE DAŁ ! Przychodzi tylko bezprawnie brać.
Mam tylko canguro nadzieje ze nigdy sie nie rozmnożysz, a z forum też se daj na wstrzymanie. Może na razie jakieś dobre pigułki, chcoc z tego jak piszesz. Pewnie bardziej nieuleczalna paranoja niz reemisyjna schizofrenia sie wyłania... z dużą dawką depresji..

- Catastrophique
- bywalec
Kilkanaście linijek pijackiego bełkotu. 

Tik tak tik tak