Nie rozumiem grubych ludzi którzy żrą mięso .

Moderator: moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Nie rozumiem grubych ludzi którzy żrą mięso .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Przytłaczająca większość grubych ludzi chciałaby schudnąć .
Rzadko kiedy można spotkać grubasa który powie że jest zadowolony ze swojej wagi a jeśli się spotka to z dużą dozą prawdopodobienstwa można założyć że to kłamczuch .
Tymczasem zdecydowana wiekszość grubasów to mięsożercy podczas gdy wiadomo że powoduje ono odkładanie tłuszczu .
Ja jestem wege i powiedzcie mi wy którzy obżeracie się zabitymi krowami i innymi zwięrzętami co jest w tym takiego pociągającego ?
swtern
zaufany użytkownik

Re: Nie rozumiem grubych ludzi którzy żrą mięso .

Post autor: swtern »

To zaleznosc np. od grupy krwi..poczytaj najpierw troche.
ja mimo swojej nadwagi lubie frytki z sosem i ryby.za czerwonym miesem nie przepadam.
jaca310
bywalec

Post autor: jaca310 »

Nie jem mięsa. Jest dla mnie be. Choć może jak wybudują u mnie KFC to się skuszę. Do końca roku ma być postawiony. Ogólnie mięso równa się hormony dlatego ludzie ewentualnie mogą po mięsie tyć. Najlepiej prowadzić dietę alkaliczną dr sebiego
Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

jaca310 pisze: czw lis 16, 2023 6:01 am Nie jem mięsa. Jest dla mnie be. Choć może jak wybudują u mnie KFC to się skuszę. Do końca roku ma być postawiony. Ogólnie mięso równa się hormony dlatego ludzie ewentualnie mogą po mięsie tyć. Najlepiej prowadzić dietę alkaliczną dr sebiego

Jesteś wegetarianinem ? Super !!! W końcu poznałem kogoś takiego jak ja . Szkoda że nie kobieta to mógłbym się ożenić ale skoro facet to moglibyśmy założyć jakąś grupę terrorystyczną i wysadzać w powietrze ubojnie i masarnie .
Awatar użytkownika
hidden92
bywalec

Post autor: hidden92 »

Dlatego ludzie żrą mięcho, bo dobre jest. Nic dziwnego. Ja sobie nie wyobrażam bez mięsa żyć. Zawsze jest coś za coś, jest się grubym ale przynajmniej tyle fantastycznych rzeczy można się nawtranżalać.
jaca310
bywalec

Post autor: jaca310 »

PuszkinKochajacyLayle pisze: czw lis 16, 2023 6:15 am
jaca310 pisze: czw lis 16, 2023 6:01 am Nie jem mięsa. Jest dla mnie be. Choć może jak wybudują u mnie KFC to się skuszę. Do końca roku ma być postawiony. Ogólnie mięso równa się hormony dlatego ludzie ewentualnie mogą po mięsie tyć. Najlepiej prowadzić dietę alkaliczną dr sebiego

Jesteś wegetarianinem ? Super !!! W końcu poznałem kogoś takiego jak ja . Szkoda że nie kobieta to mógłbym się ożenić ale skoro facet to moglibyśmy założyć jakąś grupę terrorystyczną i wysadzać w powietrze ubojnie i masarnie .
Hehe. Parę weganek może by się na tym świecie znalazło. Na reddit jest grupa vegan i plantbaseddiet czy jakoś tak. Prędzej mi do weganizmu. Jajek też nie jem mimo tego że są że wsi bo rodzice mają kontakt od kogoś takiego. Z rybami też niezbyt. Rzadko zjem rybę z puszki bez skóry. No i mleko do kawy używam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dieta”