Moderator: moderatorzy
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Przekonałaś mniepycioslawa pisze: ↑śr sie 30, 2023 9:50 am A mnie to, cichutko mówiąc, zaciekawiło. Gdyby odjąć od tego wulgarną i czysto urojeniową otoczkę, jest to dobry temat na dyskusję.
Dziękuję, wyglądają naprawdę bardzo atrakcyjnie
Tak w ogóle to forum Evot jest prawdziwą poezją i wielkim dziełem sztuki. Niech więc będzie jak jest. Uważam, to kobiety mają prawie zawsze rację i na waszej intuicji można polegać. To mnie przekonało o zmianie decyzji i pozostawienie sprawy samej sobie.
Chyba mama kogoś wykastrowała ? Czy to jest rzeczywiste, co ja czytam ? O ile Digigal widzi tutaj, jako stary, ch..j jakąś opcje zaruch...a, nie wiem w sferze chocby marzen, to już poddniembny przebija granice jakiegoś dziecka...podniebnyromantyk pisze: ↑śr sie 30, 2023 12:59 pm Tak w ogóle to forum Evot jest prawdziwą poezją i wielkim dziełem sztuki. Niech więc będzie jak jest. Uważam, to kobiety mają prawie zawsze rację i na waszej intuicji można polegać. To mnie przekonało o zmianie decyzji i pozostawienie sprawy samej sobie.
Tak idź koniecznieFreshEscape pisze: ↑śr sie 30, 2023 1:22 pmChyba mama kogoś wykastrowała ? Czy to jest rzeczywiste, co ja czytam ? O ile Digigal widzi tutaj, jako stary, ch..j jakąś opcje zaruch...a, nie wiem w sferze chocby marzen, to już poddniembny przebija granice jakiegoś dziecka...podniebnyromantyk pisze: ↑śr sie 30, 2023 12:59 pm Tak w ogóle to forum Evot jest prawdziwą poezją i wielkim dziełem sztuki. Niech więc będzie jak jest. Uważam, to kobiety mają prawie zawsze rację i na waszej intuicji można polegać. To mnie przekonało o zmianie decyzji i pozostawienie sprawy samej sobie.
Ide sie zrzygać do pózniej...
To ty stanowisz największe zagrożenie dla wolności wypowiedzi świadectwa. Po pierwsze Pumba nie obraża uczuć religijnych bo nie on jest sprawcą a istota przez którą on jest opętany. Reasumując oskarżasz ofiarę zamiast sprawcę czyli jesteś częścią mechanizmu szatana.podniebnyromantyk pisze: ↑śr sie 30, 2023 9:49 am Tak wiem i masz rację, nie stanowi zagrożenia i bardzo to widać jak bardzo jest chory.
Ja też takie rzeczy miałem. Pumba a możesz powiedzieć jak u ciebie to się zaczęło czy ty byłeś osobą która na przykład wcześniej czytała Biblię albo jakieś inne książki religijne i później się u ciebie to zaczęło ? Jak myślisz od czego to mogło się zacząć ?Pumba pisze: ↑pn lip 24, 2023 8:50 am Cały czas nieustannie przewiduję wydarzenia, np leżę wczoraj na kanapie odwrócony tyłem do telewizora tak że nie widzę ekranu zaczyna się panorama i speaker mówi a panorame dzisiaj poprowadzi i wtedy w mojej głowie pada głos imię i nazwisko kto poprowadzi i za chwilę słyszę to samo w telewizorze i zgadza się to i jest tak zawsze. Oglądam wczoraj ligę narodów mecz i przed serwisem zawodnika pada mi w głowie slowo AS, i zaiste za chwilę pada as serwisowy, takich przypadków z życia mam całe mnóstwo.
To ja mam inne pytanie, jakie jeszcze masz nałogi po za paleniem papierosów? To ważne bo palenie zabija nie tylko palącego ale też otoczenie.Pumba pisze: ↑ndz cze 11, 2023 9:46 am Dalej przewiduje wydarzenia, np stoję na balkonie i palę papierosa i schowany za krzakiem samochód zaczyna wyjeżdżać cofać jeszcze nie widzę jego tablicy rejestracyjnej głos mi mówi pełną numerację tablicy rejestracyjnej na tym samochodzie, za chwilę on się wysuwa i okazuje się że jego numery rejestracyjne są dokładnie takie same jak przed chwilą powiedział mi głos .
Na stronie głównej tego forum jest napisane że świat jest zagadką a bardziej dręczącą tajemnicą dla człowieka jest on sam...Pumba pisze: ↑wt wrz 12, 2023 12:03 pm Bez specjalnej łaski pochodzącej od Boga Ojca nie jest praktycznie w ogóle możliwe rozgraniczenie głosów, demony są bardzo przebiegłe i pozostało im wiele cech które miały jako anioły w Niebie zanim upadły. Głosy to w bardzo wielu przypadkach wojna bitwa Boga z demonem.