FOBIE...
Moderator: moderatorzy
Re: FOBIE...
Przez swoją chorobę straciłem kolegów (przyjaciół bym nie stracił), została mi teraz rodzina. A co później?Wiktoria pisze: ...
Nie potrafię odpowiedzieć, ponieważ nie znam odpowiedzi.Jednak potrafie kochać i jednocześnie nienawidzieć.Bać sie i być odważna, ale co bierze górę nad moimi emocjami też nie wiem.
Czego sie obawiam? Chyba samotności. Narazie będąc w młodych wieku mam przyjaciół, ale z biegiem lat napewno jako schizofrenik strace.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Phi...I po co płakać po takich kolegach? Biedne małe pyłki kosmiczne. Teraz przynajmniej wiesz, że i tak byś się na nich zawiódł. Może nawet w gorszych okolicznośćiach, z gorszymi konsekwencjami, itd...I w końcu tak źle chyba nie skończyłeś? Puzzli tu, co prawda, towarzysko nie poukładasz, ale ...zawsze znajdziesz kogoś z kim możesz szczerze pogadać bez zasłon dymnych ... czy jakoś tak...A jeśli masz po swojej stronie rodzinę to tak jakbyś juz tą wojnę wygrał. I wcale tu nie prorokuję, tylko bardzo po ludzku zazdroszczę lojalności ze strony bliskich. Pozdrawiam
-
- zarejestrowany użytkownik
Kacham obecnie konsole ps2 (czemu niewiem wiem że to debilstwo ale co ja za to to moja psyhika hara psyhika) Nienawidze ludzi całego otoczenia jagbym był pępkiem świata a jednocześnie to kacham planuje popełnić samobujstwo a zachwile mi leci łza że chce żyć bo wszystko jest piękne
boje sie czegos a czego to sam niewiem nikt niewie !
kiedy coś robie jest lajtowo (np. biegam na boisku kpiąc piłke, oglądając film . grając w kompa konsolke ) lecz jak pije kawe cherate leże w łużkoto i se troszke pomyśle o czymś odrazu mam myśl SAMOBUJSTWO !
boje sie czegos a czego to sam niewiem nikt niewie !
kiedy coś robie jest lajtowo (np. biegam na boisku kpiąc piłke, oglądając film . grając w kompa konsolke ) lecz jak pije kawe cherate leże w łużkoto i se troszke pomyśle o czymś odrazu mam myśl SAMOBUJSTWO !