przymusowe wysyłanie kobiet na badania krwi testowe...

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

przymusowe wysyłanie kobiet na badania krwi testowe...

Post autor: milusia12 »

Jak to jest że psychiatra wysłać chciał mnie na badanie takie które zazwyczaj robi sie przed ciążą..(których sobie nie życzę, przecież ogólny stan zdrowia mam dobry choć na 'bezsensownych' lekach). a zaś ujęłam w swej wypowiedzi że jestem przez facetów ogolnie wykorzystywana i w tym względzie nic nawet testów na sepse czy rzeżączkę skierowania nie ma.:/:O

Fajnie ci lekarze sie obchodzą ze zdrowiem swych pacjentów nie ma co - tylko prawdziwa wojna to może rozstrzygnąć ??
WOJNA - zrobi porządek z populacją i może w końcu zaczną szanować ludzkość i zdrowie:)))))
Awatar użytkownika
Amann
bywalec

Re: przymusowe wysyłanie kobiet na badania krwi testowe...

Post autor: Amann »

Szacunek dla ciebie i twojej okolicy. Kobieta ale chciałbym żeby wiedział co się dzieje w tym czasie. To prawda ale nie wyszło by łapać się takich zajęć
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

Uprawiasz seks z kim chcesz. Nie symuluje tutaj, że dzieci nie urodzisz dla ojczyzny polskiej. Najwidoczniej jesteś córką plebsu, albo rolnika, lub pochodzisz z klasy robotniczej?
Awatar użytkownika
aspagnito
zaufany użytkownik
Status: byk z zaświadczeniem o niekaralności, płeć księżycowa

Post autor: aspagnito »

Katastrofa pisze: śr cze 21, 2023 10:20 pm ...lub pochodzisz z klasy robotniczej?
To nie komuna. Mówi się teraz klasy pracowniczej. To ciut mniej, niż klasa średnia i ma z nią wiele wspólnego - ale większą presję na stosunki międzypokoleniowe w rodzinie, średniosłabe auto, średniosłabe mieszkanie, kredyty i to, że klasa pracująca dużo pracuje i nic z tego nie ma. Więc racz wiedzieć mniej więcej o czym mówisz.

Jeśli chodzi o przymusowe badania, to niestety w takiej żyjemy rzeczywistości. Jak pracujesz i masz nawet małą cukrzycę, to lekarz może zadecydować o tym, że nie możesz wykonywać danego zawodu. Jak będziesz ię burzyć, to w sądzie nie wygrasz. Pozostaje tylko kombinowanie i najczęściej tylko to może uratować Twoją przyszłość. Problem, który opisujesz nie jest tylko problemem psychotyków, to problem powszechny. Życie nie jest do końca sprawiedliwe - gdyby było - ludzie dawno temu by wymarli. Podobnie robiono badania na myszach, które miały w klatkach raj. Szybko zaczęły tyć, osłabiać w sobie instynkty i na przykład upośledzać zachowania społeczne. Całe populacje wymarły po 4 latach badań. Tak samo człowiek. Żyjąc musi doświadczać problemów. Część sobie z nimi nie radzi, a część ma w życiu bardzo dobrze bo niestety kosztem interesów innych osób sobie z tymi problemami poradzili. Każdy kawałek trtu zwanego sukces jest obstawiony przez wieleset milionów ludzi na świecie. Ludzie radzą sobie nie dlatego, że siedzą na lepszej, albo gorszej grzędzie i robią na tych u dołu, ale radzą sobie lepiej, bo w wyścigu są o czubek nosa dalej, niż współplemieńcy i sukces koncentruje się właśnie na nich.
Jeśli ktoś chce na Tobie coś wymusić, cokolwiek, to masz wiele możliwości na temat tego, jak odpowiesz. Liczę, że wybierzesz najlepiej, a to moim zdaniem oznacza to, co w Twoim interesie najlepsze. Nie wiem jednak, czy ktoś działa w Twoim interesie i czy jest Ci zgodnie z nim poradzić co masz w tej sytuacji zrobić.
„;”/. FLEHTI
bln(tęczowo, ezoterycznie, kwieciście);
ODPOWIEDZ

Wróć do „psychopatologie ideowe”