Papatki.
Moderator: moderatorzy
kanapkaaaaa pisze: ↑ndz maja 07, 2023 6:32 am Wolałabym przyznać się,że mam HIV czy gruźlice niż do schizofrenii.
Nie farmazoniarz, on chyba sam wierzy w to co pisze. Jest ciężko znieczulony, tak mocno, że już dawno nie potrafi myśleć logicznie ale kiedyś się przebudzi z tego swojego snu zimowego i wtedy to będzie prawdziwy horror.kanapkaaaaa pisze: ↑ndz maja 07, 2023 10:18 am Don Kichot się znalazł. Wszędzie trąbią o dyskryminacji chorób psychicznych, robią marsze, żeby dotrzeć do normalnego społeczeństwa a ten będzie mi wmawiał, że życie schizofrenika to raj na ziemi.
Farmazoniarz z Ciebie, ale kiedyś się tym zmęczysz![]()
Ej, a to, że jesteście samotni, aspoleczni, boicie sie ludzi nie daje Wam do myślenia, ze robicie cos nie tak?pingui pisze: ↑ndz maja 07, 2023 1:11 pmkanapkaaaaa pisze: ↑ndz maja 07, 2023 6:32 am Wolałabym przyznać się,że mam HIV czy gruźlice niż do schizofrenii.w pełni popieram Twój punkt widzenia.
W tym cały sęk bo ja mam pełne prawa a ty jesteś tylko na warunkach jeszcze na wolnościDigital pisze: ↑pn maja 08, 2023 11:04 am Nie znasz nas więc kto daje tobie prawo wypowiadać się na nasz temat? Sam jesteś trollem i łgarzem co dawno udowodniłeś nam tutaj na forum. Twoje posty są bezwartościową papką. Prawdopodobnie wszystko są to twoje własne projekcje, prawdopodobnie sam jesteś bardzo smutnym samotnym odludkiem żyjącym na marginesie.
To tylko udawania jak bardzo jesteś anormalny i skrzywdzony przez matkę naturę tym że jesteś psychicznie chorym człowiekiem i twoim zdaniem można się...
Nawet nie wiem co ci dziadu odpisać, ty jesteś chyba jakiś wstecz myślący, nie wiem albo to ja mam zły dzień bo nie nadążam zupełnie za twoim rozmymlanym tokiem rozumowania jeśli można tak nazwać te twoje tu wysrywy.Prawdawasboli pisze: ↑pn maja 08, 2023 3:34 pm To tylko udawania jak bardzo jesteś anormalny i skrzywdzony przez matkę naturę tym że jesteś psychicznie chorym człowiekiem i twoim zdaniem można się... Wiem jak to was boliale kogo chcecie oszukać? Po was widać że coś jest nie tak..
Więc się przyznajesz do swojej ułomności. Nic się nie martw bo na tym forum to norma. Tutaj są sami mitomani i nieroby.Digital pisze: ↑pn maja 08, 2023 11:19 pmNawet nie wiem co ci dziadu odpisać, ty jesteś chyba jakiś wstecz myślący, nie wiem albo to ja mam zły dzień bo nie nadążam zupełnie za twoim rozmymlanym tokiem rozumowania jeśli można tak nazwać te twoje tu wysrywy.Prawdawasboli pisze: ↑pn maja 08, 2023 3:34 pm To tylko udawania jak bardzo jesteś anormalny i skrzywdzony przez matkę naturę tym że jesteś psychicznie chorym człowiekiem i twoim zdaniem można się... Wiem jak to was boliale kogo chcecie oszukać? Po was widać że coś jest nie tak..
A kto powiedział, że tak jest?! Ja przykładowo mam aż dwie panienki i jedna jest ładniejsza od drugiejCatastrophique pisze: ↑pn maja 08, 2023 1:29 am Ej, a to, że jesteście samotni, aspoleczni, boicie sie ludzi nie daje Wam do myślenia, ze robicie cos nie tak?![]()