Gej poszukuje partnera życiowego
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
-
- zarejestrowany użytkownik
Gej poszukuje partnera życiowego
Witajcie,
Mam 35 lat i jestem gejem chorującym na schizofrenię. Chciałbym znaleźć drugą taką osobę jak ja lub z inną chorobą, aby móc stworzyć z nią związek. Jestem regularnie na lekach od 15 roku życiu i dobrze funkcjonuję na co dzień.
Michał
Mam 35 lat i jestem gejem chorującym na schizofrenię. Chciałbym znaleźć drugą taką osobę jak ja lub z inną chorobą, aby móc stworzyć z nią związek. Jestem regularnie na lekach od 15 roku życiu i dobrze funkcjonuję na co dzień.
Michał
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Gej poszukuje partnera życiowego
Co uważasz bardziej stygmatyzuje? Schizofrenia czy bycie gejem? Sorry za bezpośredniość, ale ciekawi mnie to. Ja niestety-stety hetero. Życzę powodzenia wszelkiego. Pewnie nie jest Ci łatwo.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Prawdawasboli
- bywalec
Eee tam, niekoniecznie tutaj ale ogólnie to powinien mieć łatwiej chłopa znaleźć od kobiety. Aman lub pingus może będą zainteresowani?
- Prawdawasboli
- bywalec
Chłopaki, ostrzegam przed autorem tego posta - nie jest to życiowy człowiek. Napisał mi prywatną wiadomość bez pytania się o zgodę a do tego nawet się nie przywitał, od razu wali z mostu - kto to Aman i pingus.
Widać że zainteresowanie wielkie, ale... Smierdzi to zepsuciem z daleka
Widać że zainteresowanie wielkie, ale... Smierdzi to zepsuciem z daleka