Jak się dowiemy jeśli nie napiszesz?
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Mam nadzieję, że nie odebrałam komuś nadziei przez moje słowa?
Cezary napisz coś wiesz jak zacząłeś a nie rozsiewaj plotki i domysły.
Mówiłem, żeby ustawowo ograniczyć przepychanki zadufałych w sobie wariatów i agresję, bo ktoś kto ma jeszcze swoje problemy rodzinne i jest wrażliwy, musiał się obżerać jeszcze z obcymi. Forum nie pomogło nikomu, tylko niepotrzebnie podnosiło ciśnienie.
Nie wiem co z nim, co się stało, prawdopodobnie nie żyje.
16 marca nekrolog.
https://www.facebook.com/jablonskizakladpogrzebowy
Zmienił lek z olanzapiny chyba na latudę.
A może go zabili, były jakieś porachunki rozwodowe.
Nie wiadomo Nie ma co gdybać . Tam wszystko mogło się wydarzyć.
Na pewno jednak źle ze jak dostał psychozy i zaczął wyzywać innych od pedofili i innych to nikt na tym forum nie zwrócił mu uwagi ze źle się z nim dzieje i najprawdopodobniej ma psychozę a jedna osóbka go jeszcze w tym co robił utwierdzała i zachęcała do dalszych takich działań aż dostał 22 upomnienia od Zbyszka i status nadużywającego . Wtedy też się uspokoił i przeprosił . Wyglądało na to ze jest z nim już dobrze.
Ale nikt na tym forum nie raczył mu napisać żeby udał się jak najszybciej do psychiatry i psychoterapeuty. Wszyscy tylko mieli ubaw ze były moderator wyzywa. A on pisał ze coś się z nim dzieje po zmianie właśnie na latude.
Ale nikt na tym forum nie raczył mu napisać żeby udał się jak najszybciej do psychiatry i psychoterapeuty. Wszyscy tylko mieli ubaw ze były moderator wyzywa. A on pisał ze coś się z nim dzieje po zmianie właśnie na latude.
Szkoda, był dobrym człowiekiem, bardzo kochał swoją córkę. Nie sądzę, żeby to było samobójstwo.
Nie tylko z chorobą. Z tego co on pisał chciano mu odebrać kontakt z córka i to musiało być dla niego bardzo nieprzyjemne.
Niestety Polska to fatalny kraj moim zdaniem dla mężczyzn którym odbiera się dzieci w razie rozwodu obarczając ich jeszcze alimentami.
Dywagacje o melisie mogły się innym nie podobać i też być wynikiem psychozy ale tu ka go natomiast rozumiałem Choć dobrze mu pisał Stefan żeby tego nie robił .
Niestety Polska to fatalny kraj moim zdaniem dla mężczyzn którym odbiera się dzieci w razie rozwodu obarczając ich jeszcze alimentami.
Dywagacje o melisie mogły się innym nie podobać i też być wynikiem psychozy ale tu ka go natomiast rozumiałem Choć dobrze mu pisał Stefan żeby tego nie robił .
a z ta choroba to rozwod masz gwarantowany jesli tylko podpaniesz lubej i zechce chorwgo sie pozbyć ze swego zycia. Płacisz alimenty albo odsiadujesz w wiezieniu i nawet nie widzisz sie z dzieciakiem. Trzeba nam sie przed tym bronic rekami i nogami....Amannn pisze: ↑pn kwie 03, 2023 8:00 pm Nie tylko z chorobą. Z tego co on pisał chciano mu odebrać kontakt z córka i to musiało być dla niego bardzo nieprzyjemne.
Ja nie płacę alimentów i nie siedzę w więzieniu i widuję się z dziećmi. Nie sadze też od osób z renta sad zasądzi alimenty ale na opiekę naprzemienną nie mają co liczyć.
Zreszta jest mnóstwo zdrowych mężczyzn którym sady w Polsce nie przyznały opieki naprzemiennej.
Jak się wiec żenić i decydować na potomstwo to tylko z kobieta której można bezgranicznie ufać . Pytanie czy są takie.
Zreszta jest mnóstwo zdrowych mężczyzn którym sady w Polsce nie przyznały opieki naprzemiennej.
Jak się wiec żenić i decydować na potomstwo to tylko z kobieta której można bezgranicznie ufać . Pytanie czy są takie.
Ok dziś ufasz kobiecie jutro może być inaczej. Ludzie czasem zmieniają się na gorsze. W idealnym świecie napewno takie kobiety są ale gdzie tego świata szukać...Amannn pisze: ↑pn kwie 03, 2023 8:48 pm Ja nie płacę alimentów i nie siedzę w więzieniu i widuję się z dziećmi. Nie sadze też od osób z renta sad zasądzi alimenty ale na opiekę naprzemienną nie mają co liczyć.
Po prostu żeby decydować sie na dzieci i rodzinę trzeba być w miarę zdrowym człowiekiem nie to co my... Raz że geny nie te po drugie trudności w zarobkowaniu itd