Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Daj znać jutro jak sprawa poszła. Trzymam kciuki dodatkowo
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ok,dziękiCatastrophique pisze: ↑śr lut 22, 2023 10:20 pm Daj znać jutro jak sprawa poszła. Trzymam kciuki dodatkowo.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Afery nie byłoCatastrophique pisze: ↑śr lut 22, 2023 10:20 pm Daj znać jutro jak sprawa poszła. Trzymam kciuki dodatkowo.

"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
No i git. Udanego dnia.Piotrek007 pisze: ↑czw lut 23, 2023 7:11 amAfery nie byłoCatastrophique pisze: ↑śr lut 22, 2023 10:20 pm Daj znać jutro jak sprawa poszła. Trzymam kciuki dodatkowo.
Powiedziałem szefowi i nie robił z tego problemu.
Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Dzięki i na wzajem.Catastrophique pisze: ↑czw lut 23, 2023 7:17 amNo i git. Udanego dnia.Piotrek007 pisze: ↑czw lut 23, 2023 7:11 amAfery nie byłoCatastrophique pisze: ↑śr lut 22, 2023 10:20 pm Daj znać jutro jak sprawa poszła. Trzymam kciuki dodatkowo.
Powiedziałem szefowi i nie robił z tego problemu.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Dzięki

"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Słonecznik1
- bywalec
Putin ty *słowo niedozwolone*..u olewaj sie
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Czuje progres. Nigdy się nie czułem tak jak dzisiaj. Spokojny, w pewnym stopniu spełniony, odważny, nie marudzący. Pierwsze zadanie w pracy wykonałem na spokojnie. Nie liczyłem ile ramp mam do pieczenia, że mógłbym robić coś innego. Nie byłem zły na siebie. Ustawiłem pracę pod terapię. Ruszyłem do szkoły. Jest jakoś inaczej, po prostu lepiej. 
- Catastrophique
- bywalec
U mnie też bardzo dobrze.
Bardzo rozwojowy dzień
.
Bardzo rozwojowy dzień

Tik tak tik tak

Przypomniała mi się pewna sytuacja z lat 90' z mojej okolicy, kiedy zobaczyłem co Ratel wypisuje o fałdach.
Pewna kobieta szukała kolegów i zaczęła żartować, flirtować, zadawać się z pewnymi osobnikami. Spotykali się pod sklepem, w jej domu, na melinie u znajomych, wszędzie. Na początku było zabawnie, rozmawiali o życiu, pili razem, bawili się. Po pewnym czasie samcy zaczęli ją lekceważyć, znudziła im się a nic poważniejszego nie zapowiadało się. Ot takie niezobowiązujące towarzystwo, żeby się nikt nie nudził. Zresztą samcy nie byli z tych rodzinnych, przyjaciół miłości i małżeństwa.
Spotkania na melinie stawały się coraz brutalniejsze, dochodziło do kłótni, pogardy wzajemnej, walk w stanie upojenia alkoholowego, aż pewnego razu przyjeżdża policja i karetka. Kobieta zmarła w wyniku obrażeń zadanych jej butelką po winie. Jak to się stało? Zawiodła ich męskość po pijaku, to rozochoceni wsadzili kobiecie butelkę w waginę.
Wszystkie sąsiadki na wsi współczuły kobiecie. Jak to mogło się stać? Przyjaciele od chlania.
Przezorny baczy na swoje kroki a nieroztropni idą dalej i muszą ponieść szkodę.
Pewna kobieta szukała kolegów i zaczęła żartować, flirtować, zadawać się z pewnymi osobnikami. Spotykali się pod sklepem, w jej domu, na melinie u znajomych, wszędzie. Na początku było zabawnie, rozmawiali o życiu, pili razem, bawili się. Po pewnym czasie samcy zaczęli ją lekceważyć, znudziła im się a nic poważniejszego nie zapowiadało się. Ot takie niezobowiązujące towarzystwo, żeby się nikt nie nudził. Zresztą samcy nie byli z tych rodzinnych, przyjaciół miłości i małżeństwa.
Spotkania na melinie stawały się coraz brutalniejsze, dochodziło do kłótni, pogardy wzajemnej, walk w stanie upojenia alkoholowego, aż pewnego razu przyjeżdża policja i karetka. Kobieta zmarła w wyniku obrażeń zadanych jej butelką po winie. Jak to się stało? Zawiodła ich męskość po pijaku, to rozochoceni wsadzili kobiecie butelkę w waginę.
Wszystkie sąsiadki na wsi współczuły kobiecie. Jak to mogło się stać? Przyjaciele od chlania.
Przezorny baczy na swoje kroki a nieroztropni idą dalej i muszą ponieść szkodę.
Wydaje mi mi się, że ja mam jakąś fizyczną chorobę mózgu jakąś nadwrażliwość, jak ktoś mnie poklepie po głowie czuję jaki mózg jest nadwrażliwy i obolały.
Myślę, że alkohol robi z ludzi zwierzęta. Powinien być dawno zabroniony.
A nie jest to objaw nerwobółu? Mierzyłaś sobie ciśnienie tętnicze krwi? Obstawiam jednak, że to raczej nerwicowy objaw. Mnie pomaga CBD.
Od tygodnia mam takie nieprzyjemne uczucie, nie są to ZAWROTY głowy, ale jakaś niepewność, ciśnienie mam w miarę w normie.
Oby nie coś neurologicznego. Choć może to też być zawsze objaw jakiegoś skutku ubocznego któregoś z lekarstw. Może się nie wysypiasz należycie?
Powinnaś to zgłosić psychiatrze Może zmieni ci lek na inny.
I kolejny piękny dzień 

- Catastrophique
- bywalec
Ano. Ale ja juz czekam na kolejny tydzień
.

Tik tak tik tak

- Słonecznik1
- bywalec
Yelow 9 Alicja ja mem teraz niedługo terapię tym chyba muszę się zająć , nie widzę sensu bym ci wysyłał zdjęcia tym bardziej że daleko mieszkasz . A doświadczenie mam negatywne z 1 osobą co zdjęć jej nie wysyłałem zresztą .Przykro mi ale ja nie jestem najlepszy na świecie zapewne więc nie martw się