Co chcesz na forum?

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

spring_
bywalec

Co chcesz na forum?

Post autor: spring_ »

<i>

Kod generujący co zapiszesz
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Re: Co chcesz na forum?

Post autor: FreshEscape »

Chcę pisać w każdym dziale. Chiciałbym aby strukturalnie osoby nie pozostwały same, kiedy ludziom z podobnym spojrzeniem odbiera sie możliwośc pisania w wątakch. Odebrano mi taką możliwośc w wątku chce, powiedzieć że. Chce inspirować i pobudzać ludzi. Kwestai Kiciusia i to ze wydałoby się ze mam z nim problem. Wiecej z jego wariactw wyciągnołem w życiu niż na terapi. Bałem sie oceniani, złej opini. Dziś to jest za mną. A jedyne czemu Kiciusia posyłam złe posty to to, że tak twardego zawodnika i konkretnego jak ACIDHOUSE wywalił bez ostrzezenia, nawet moge zrozumieć to że edytował i pisał za niego wątki acida, ośmieszajac go. Zbysia !!! Czy ktokolwiek pochylił sie nad acidem ? Bo co ? Bo się nie żalił, bo nie zgłaszał postów ? Pewnie nawet nie wiesz kto to jest acidhouse. Naprawde ? Tak dbasz o każdego użytkownika ? Chyba tylko tego co ci gra na swoją nute !
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

A pingui to jest guru! I dobrze to sobie zapamiętaj! Przyjrzyj się uważnie mojemu pięknemu awatarkowi! Widzisz kurna ten równie piękny co długi dzióbek? Chcesz by Ciebie dziobnął prosto w lewe oko? Nie, no to sobie lepiej uważaj myszoszczurze zapyziały jeden z drugim :lol:

Nadal Zbyszku uważasz że to forum to forum ludzi równych sobie.... ? Powiedz mi ze dałeś mu ostrzezenie i to nie jednen raz i sie odczepie... Bo mi za kawał, zablokowałeś pisanie wątku !!!
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

FreshEscape pisze: ndz lut 19, 2023 7:04 pm "A pingui to jest guru! I dobrze to sobie zapamiętaj! Przyjrzyj się uważnie mojemu pięknemu awatarkowi! Widzisz kurna ten równie piękny co długi dzióbek? Chcesz by Ciebie dziobnął prosto w lewe oko? Nie, no to sobie lepiej uważaj myszoszczurze zapyziały jeden z drugim :lol:"

Nadal Zbyszku uważasz że to forum to forum ludzi równych sobie.... ? Powiedz mi ze dałeś mu ostrzezenie i to nie jednen raz i sie odczepie... Bo mi za kawał, zablokowałeś pisanie wątku !!!
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

FreshEscape pisze: ndz lut 19, 2023 6:24 pm Chcę pisać w każdym dziale. Chiciałbym aby strukturalnie osoby nie pozostwały same, kiedy ludziom z podobnym spojrzeniem odbiera sie możliwośc pisania w wątakch. Odebrano mi taką możliwośc w wątku chce, powiedzieć że. Chce inspirować i pobudzać ludzi. Kwestai Kiciusia i to ze wydałoby się ze mam z nim problem. Wiecej z jego wariactw wyciągnołem w życiu niż na terapi. Bałem sie oceniani, złej opini. Dziś to jest za mną. A jedyne czemu Kiciusia posyłam złe posty to to.
Heh chyba tylko podjudzać do wojenek i dalszych przepychanek chciałeś. A żeby napisać coś choćby odrobinę sensownego musiałbyś wrócić do szkoły podstawowej, odrobić lekcyje i skończyć minimum te 8 klas.
Druga sprawa wartałoby sprawdzić adres po IP tego trolla, tak na moje oko to jest sub konto Katafona ewentualnie Kuweta XXXL.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: ndz lut 19, 2023 7:11 pm tak na moje oko to jest sub konto Katafona ewentualnie Kuweta XXXL.
Czy te sub konta są teraz z tobą w pokoju ? Może wartałoby wybrać się kiedyś do psychiatry i opowiedzieć mu o tym !
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Nie no co Ty, są z Tobą w pokoju, latają i fruwają nad Tobą jak jaskółki w biały dzień :lol: A na oknie u Ciebie rosną niebieskie migdały, jak niegdyś fajne dziewczyny opowiadały :lol: Tak tak, zdecydowanie umów jak najprędzej wizytę i proś i silniejsze leki dla Ciebie. tylko odstaw ten alkohol bo już i tak masz mózg przeżarty :(
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: ndz lut 19, 2023 7:23 pm zdecydowanie umów jak najprędzej wizytę i proś i silniejsze leki dla Ciebie
Już to 15 for w Polsce nie nauczyło cie że za mieszanie komuś w leczeniu miałbyś bana ? I przyszedłeś tutaj, gdzie czujesz sie bezkarny ?
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Ty tak ciągle próbujesz coś powiedzieć ale ciągle widzę nie za bardzo wiesz co :lol: Gdzieś ci ciągle sens wypowiedzi umyka jak mysz do norki :lol: Piszesz jakieś oderwane od rzeczywistości kocopoły :lol: Moja Ci rada, weź edytuj zawsze posta przed dodaniem, przemyśl dobrze ze dwa razy, przeczytaj sam czy ta wypowiedź aby ma sens, poskładaj tam literki tak by wyglądało że umiesz pisać i dopiero wysyłaj. inaczej takie pisanie nie ma zupełnie sensu
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: ndz lut 19, 2023 7:34 pm Moja Ci rada, weź edytuj zawsze posta przed dodaniem, przemyśl dobrze ze dwa razy, przeczytaj sam czy ta wypowiedź aby ma sens
No niestety, jak ktoś się nie leczy. To dla niego nic nie będzie miało sensu...
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Serio? Trochę sam sobie w tym przeczysz. Przynajmniej mnie posłuchałeś i edytowałeś posta przed dodaniem. widzisz to wcale nie takie trudne. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Dobra, chłopie. Kończę z tobą. Bo to nawet egzorcysta nie poradzi... Myślałem ze zastanowisz się nad sobą, po tym co ci napisałem. Ale jakiekolwiek dalsze działania w zrównoważeniu ciebie nie mają sensu. Cześć i Nara !!!
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Serio?? No co Ty! Nie poddawaj się tak łatwo! Wszyscy tu wymagamy twojej fachowej i troskliwej opieki! Proszę pisz, pisz dalej! Obiecuję czynić wszelkie postępy w mowie i piśmie! Będę pilnym i uważnym uczniem!
Albo inaczej.
Ty podstępny wredny trollu zmechacony! Najpierw obiecujesz, przywiązujesz po czym porzucasz i niedotrzymujesz??
Dobra, pies cię trącał psia Twoja mać, jakoś sobie dam radę i tak :( Jednak wiedz że to nie będzie łatwe!
Katafion każe stawić przed sobą wyzwania. Oto pierwsze z nich. Będę musiał nauczyć się żyć bez Twoich do mnie skierowanych koślawych i niezrozumiałych postów :( :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

FreshEscape pisze: ndz lut 19, 2023 7:47 pm Dobra, chłopie. Kończę z tobą. Bo to nawet egzorcysta nie poradzi... Myślałem ze zastanowisz się nad sobą, po tym co ci napisałem. Ale jakiekolwiek dalsze działania w zrównoważeniu ciebie nie mają sensu. Cześć i Nara !!!
Freshescape czemu chcesz równoważyć pingui. On nic takiego nie pisze żeby wymagał równoważenia . To ty potrzebujesz w tym względzie pomocy i patrząc po niektórych twoich postach masz tego jakaś świadomość. Obrażasz bez powodu aby zadowolić jakoś swoją frustracje która jest spora Nie zazdroszczę ci. Uważam ze powinieneś kontynuować psychoterapię . To ze poprzednia twoja psychoterapeutka się nie sprawdziła to nie powód żeby nie szukać nowego psychoterapeuty: faceta który powie ci wprost co jest z tobą nie tak. Nie wiem czy twój brak pracy nie bierze się po prostu z twojego braku kultury i paranoi politycznej o której jak zaczniesz opowiadać innym niekoniecznie zwolennikom ZP to ich do siebie nie zarazisz. Przy tym u ciebie szkodliwa jest sama forma a niekoniecznie treść bo zdarzało się ze powiedziałeś coś z sensem.

Na pewno wyrobienie matury by ci pomogło ale to teraz może już być niemożliwe.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Co chcesz na forum ?

Kiedyś chciałem normalnie pogadać, dzisiaj nie mam wysokich wymagań…
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

:lol: A gadaj kto Ci broni? Tu sami swoi :D
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Brak potrzeb podług forum to wolność wobec remisji i psychozy, bo nie znasz dnia ani godziny...
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

od was? Zioła :!: :lol:
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Zioła to w zielarskim sklepie.
spring_
bywalec

Post autor: spring_ »

Wszystkie pozytywne zmiany wprowadzone.

Szkoda że nikt nie pomyślał o :)

Zbyszek pisze to forum w notatniku i nie wie czy to naprawde się dzieje
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”