Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: FreshEscape »

Kiciuś_XXL pisze: sob lut 18, 2023 5:27 pm nam bardziej szkodliwe osoby od Catastrophique. Jakoś tak wszyscy się na niego uwzięli
Niech zgadne twoja byłą ? Co jak ją kupiłeś to myślaęś ze bedziesz jej Panem ? Można być człowiekiem, albo diabłem, Ale po pół roku swoich obsesji i urojen roscic sobie prawo do jakichś roszczeń moralnych to kociuś trzeba być tobą !!!
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Przemoc jest zaraźliwa. Bici biją. Zło zatacza coraz szersze kręgi.
Najbardziej łagodne niewiniątka niespodziewanie atakują bez litości, mogą stać się potworami krwiożerczymi, trudno się kontrolować. :mrgreen:
Może chodzi o wyhamowanie agresji na forum zanim wszyscy się zagryzą. :angelic-cyan:
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

FreshEscape pisze: sob lut 18, 2023 5:32 pm

Niech zgadne twoja byłą ? Co jak ją kupiłeś to myślaęś ze bedziesz jej Panem ? Można być człowiekiem, albo diabłem, Ale po pół roku swoich obsesji i urojen roscic sobie prawo do jakichś roszczeń moralnych to kociuś trzeba być tobą !!!
Ktoś już ci pisał że bełkoczesz jak potłuczony, bez sensu i sam nawet nie mając pojęcia o czym. Jakieś wzięte z powietrza chramolenie :lol:
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

lata chlania swoje robi na mózg dziurawy
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

cezary123 pisze: sob lut 18, 2023 5:38 pm Przemoc jest zaraźliwa. Bici biją. Zło zatacza coraz szersze kręgi.
Najbardziej łagodne niewiniątka niespodziewanie atakują bez litości, mogą stać się potworami krwiożerczymi, trudno się kontrolować. :mrgreen:
Może chodzi o wyhamowanie agresji na forum zanim wszyscy się zagryzą. :angelic-cyan:
Ale mógłbyś okreslić konkretnie co masz na myśli ? Bo wiem że dla pewnych ludzi jak matka coś powie to jest to krwiożerce. Cytujac klasyka. Nie powiedziałeś czegos komuś w pysk to nie powiedziałęś nic !!!

Do postu raczje człowiek z wiecej niz 8 klasami podstwówki raczej sie nei odniesie !!! Bo ktoś yam ktoś w 6 miliardowym swiecie gwiazd cos powiedział. Kurw...a przecież to jest chore !!! Czy ty masz w ogóle 18 lat ???
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

FreshEscape pisze: sob lut 18, 2023 5:49 pm
cezary123 pisze: sob lut 18, 2023 5:38 pm Przemoc jest zaraźliwa. Bici biją. Zło zatacza coraz szersze kręgi.
Ale mógłbyś okreslić konkretnie co masz na myśli ? Bo wiem że dla pewnych ludzi jak matka coś powie to jest to krwiożerce. Cytujac klasyka. Nie powiedziałeś czegos komuś w pysk to nie powiedziałęś nic !!!

Do postu kicisuia, raczje człowiek z wiecej niz 8 klasami podstwówki raczej sie nei odniesie !!! Bo ktoś w 6 miliardowym swiecie gwiazd cos powiedział. Kurw...a przecież to jest chore !!! Czy ty masz w ogóle 18 lat ???
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Znowu sie nachlałeś w sobotę wszystko ci się miesza, wtapia, literki mylą, palce opuchnięte

Nauczyłbyś się czegoś, cokolwiek jeśli już nic nie robisz całymi dniami
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Wiem dobrze jak poniżałeś swoją kobietę, ze jest złą matką, i do niczego sie nie nadaje. Ale zaraz zaraz przecież to ciebie tyczy
cezary123
zaufany użytkownik

Ale mógłbyś okreslić konkretnie co masz na myśli ?

Szanowani szanują innych, kochani potrafią kochać innych.
Mam na myśli przede wszystkim błędne koło nienawiści, w którym zakleszczyli się Amannn i Catastrophique i Trickster. Przez to też inni oberwali rykoszetem i ponieśli szkodę. Zaczęli też gryźć się, pogardzać innymi.
Ja sam miałem się za łagodnego człowieka, a wybuchłem nieraz afektem. Przeprosiłem, ale to już coś jest naruszone, urażone po obu stronach.
Zacytuję innego klasyka: "W siódmym niebie nienawiści zmiłowania ani gram. W siódmym niebie nienawiści lepiej niż na haju nam. Nic tam nie jest wybaczone byle drobiazg, byle grzech... Wszystkie chwyty dozwolone, by przywalić komuś, ech !"
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Post autor: kotek »

https://pch24.pl/owady-nie-sa-halal-kat ... -zywnosci/ - Owady nie są „halal”. Katar i ZEA zakazały ich sprzedaży i dodawania do żywności
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

cezary123 pisze: sob lut 18, 2023 6:49 pm

Ale mógłbyś okreslić konkretnie co masz na myśli ?

Szanowani szanują innych, kochani potrafią kochać innych.
Mam na myśli przede wszystkim błędne koło nienawiści, w którym zakleszczyli się Amannn i Catastrophique i Trickster. Przez to też inni oberwali rykoszetem i ponieśli szkodę. Zaczęli też gryźć się, pogardzać innymi.
Ja sam miałem się za łagodnego człowieka, a wybuchłem nieraz afektem. Przeprosiłem, ale to już coś jest naruszone, urażone po obu stronach.
Zacytuję innego klasyka: "W siódmym niebie nienawiści zmiłowania ani gram. W siódmym niebie nienawiści lepiej niż na haju nam. Nic tam nie jest wybaczone byle drobiazg, byle grzech... Wszystkie chwyty dozwolone, by przywalić komuś, ech !"

Też już sie temu cezary poddałem... Już mi sie nie chce kłucić, O ile jakieś randomowe forum nie jest w stanie u mnie wywołać nerwów. To jednak tak ci szczerze po cichu powiem ze chciałbym zyć w łagodności i humorze...
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Zaraz muszę wychodzić do roboty a najchętniej to bym się położył i usnął.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Uważam ze banowanie katastrofy jest nie na miejscu.
nic
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

halunek pisze: sob lut 18, 2023 8:27 pm Uważam ze banowanie katastrofy jest nie na miejscu.
Popieram
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

Chcę powiedzieć , że tęskni mi się do Was. Abstrahując od tej dyskusji. Bo dyskusja znaczy zaangażowanie.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

cezary123 pisze: sob lut 18, 2023 6:49 pm Mam na myśli przede wszystkim błędne koło nienawiści, w którym zakleszczyli się Amannn i Catastrophique i Trickster. Przez to też inni oberwali rykoszetem i ponieśli szkodę. Zaczęli też gryźć się, pogardzać innymi.
Sorki ale Amannn nigdzie się nie zakleszczył. Przyszedł na forum w dobrej wierze, prawdopodobnie udało mu się pokonać chorobę, zresztą tak samo jak Tobie Cezary. Chciał więc podzielić się tu z nami swoją wiedzą. I nawet nie tylko swoją bo widać że jest bardzo oczytany, niejednokrotnie wklejał linki do bardzo ciekawych artykułów, fak że po angielski ale co za problem kliknąć w przeglądarce tłumacz? I z czym się tu spotkał? Wyłącznie z hejtem! Katafon łaził za nim po wątkach gdzie się udzielał i ciągle trollował i wyśmiewał. Owszem ja go rozumiem, ślepo wierzy lekarzom i kocha chemię w tabletkach ale bez przesady. Jest młody i mu leki akurat nie szkodzą ale jest masa osób na forum którzy się już sparzyli i walczą z poważnymi skutkami ubocznym, jak choćby HVP albo Digital.
Ile można wytrzymać takiego traktowania więc się zaczął Katastrofie ucierać nosa i wskazał mu gdzie jest jego miejsce. W sposób bardzo merytoryczny i zazwyczaj kulturalny. I nawet mu się to udało. a tak przy okazji utarł jeszcze nosa kilku innym pyszałkom którzy się nawinęli przy okazji. Tak bywa, trafiła kosa na kamień a raczej na głaz z ebonitu. :clap:
Nie każdy odpuści i schowa głowę w piasek Nie każdy wybaczy hejt i publiczne wyśmiewanie. Jeden faktycznie ucieknie, drugi się przejmie i przestanie udzielać, Amannn wypowiedział wojnę totalną i wyszedł z niej zwycięzcą. Za co jak już pisałem mam do niego szacunek. Wybitna jednostka co by nie było.
I jestem świadkiem że to nie on zaczął. Katafon już wcześniej sobie na zbyt dużo pozwalał. Może i coś osiągnął, może odniósł jakieś sukcesy zawodowe czy życiowe ale za bardzo obrósł w piórka i zatracił zwykłą podstawową ludzką empatię, a bez tego nie da się być człowiekiem w pełnym tego słowa znaczeniu, można być wyłącznie wrogiem publicznym numer jeden. Wiele osób mu wielokrotnie na to zwracało uwagę, ale zero reakcji tylko w odpowiedzi teksty typu: sami sobie na to zapracowaliście, tylko mi zazdrościcie przegrywy jedne nieudacznicy lenie i nieroby itd. To przesada była jakby niebyło no i ma to na co zapracował.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

zbyszek pisze: sob lut 18, 2023 3:26 pm
Catastrophique pisze: pt lut 17, 2023 11:58 am Znasz taki termin jak odpowiedzialnosc?
Catastrophique, sprawa jest prosta. Jeśli będziesz przypisywał sobie odpowiedzialność za innych, którzy sobie tego nie życzą będę musiał usunąć Cię z forum. Na tym forum każdy sam odpowiada za swoje posty, a nie jeden za ktoś innego !

Sugeruję Ci także, żebyś osoby za które próbowałeś przejąć odpowiedzialność, a które sobie tego nie życzyły przeprosił !

Widzisz, przypisywaniem sobie odpowiedzialności za postawy innych wykraczasz daleko poza sens tego forum. Ono służy wolnej dyskusji między różnorzędnymi partnerami.
Zbyszku, chodzi o to, ze odpowiedzialność prędzej czy później weźmie się za Ciebie jezeli bedziesz dalej tolerował to co robi Amannn. W dwoch aspektach.
Przede wszystkim, gdy będzie promowal rezygnację z lekow i po drugie, odstraszal użytkowników przez mieszanie wszystkich z blotem i klotnie z prawie kazdym.
Jezeli kazdy sam odpowiada tutaj za swoje posty to po co jest moderacja, funkcja zglaszania postów i regulamin?
Głównym sensem tego forum powinno byc - nie szkodzic.
Nie wspominając o byciu przyjaznym dla użytkowników.
Czy tak jest teraz?
Widzisz w ogóle co tu sie dzieje od jakiegoś czasu?
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

I mam Ci powiedzieć gdzie to mam czy mnie usuniesz stąd czy nie? ;)
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Imprezka wyszla ostro. Wizyta sasiada i policji ;).
cezary123
zaufany użytkownik

Jaskolka pisze: sob lut 18, 2023 8:58 pm Chcę powiedzieć , że tęskni mi się do Was. Abstrahując od tej dyskusji. Bo dyskusja znaczy zaangażowanie.
Przyjazna dusza z Ciebie. Miło, że zaglądasz :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”