Bo Januszek chciałby mnie zatrzymać

Moderator: moderatorzy
Bo Januszek chciałby mnie zatrzymać
Jesteś dokładnie taki jak 90% spatoligizowanej naćpanej młodzieży w dzisiejszych czasach. Nie traktuj sie jak wyjątek bo takich mętów jest dzis zatrzęsienie.
Na czym opierasz swoje wywody? Poproszę o jakąś podstawę na podstawie której mnie osądzasz. doskonale wiesz że umiem zmieszać cię z błotem tak że odechce ci się pisać tu przez dwa dni ale chce zapytać ciebie zwyczajnie jak człowieka. Odpowiedz jeśli potrafisz.FreshEscape pisze: ↑pt lut 10, 2023 7:54 pmJesteś dokładnie taki jak 90% spatoligizowanej naćpanej młodzieży w dzisiejszych czasach. Nie traktuj sie jak wyjątek bo takich mętów jest dzis zatrzęsienie.
hahahahahahahahaah, człowieku ! Każdy twój post jest śmieśniejszy od poprzedniego hahaha. Dla mnie jesteś jakąś karykaturą człowieka myślacego. A pisze ci mam z ciebie niezłe jaja
Nie czuję się ukarany w jakikolwiek sposób. Swoje nabroilem, pewne rzeczy dały mi do zrozumienia, zdystansowałem się i oto wynik. Tobie również proponuje byś złapał trochę dystansu. Tak to się zameczysz. I nie czuje się w żaden sposób upokorzony przez catastrofe. To są jedynie twoje subiektywne oceny, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.Amannn pisze: ↑śr lut 08, 2023 7:57 pm Nie zauważyłem Papuśny Ja go nie wyzywam tak jak ty od głąbów i innych. Ja go proszę żeby udał się do psychoterapeuty i powiedział prawdę o sobie swojemu psychiatrze. Ty natomiast próbowałeś go prześladować rzeczywiście i zostałeś za to przez Zbyszka spektakularnie ukarany odebraniem ci moda. Jeśli dbałość o czyjeś zdrowie psychiczne nazywasz prześladowaniem to wybacz . Czym były twoje wyzwiska ostrzeżenia i grożenie katastrofie banem Tylko ze on cię załatwił.
Oczywiście katastrofa łże i pomawia i nęka mnie tym samym jak zawsze Ja go nigdy nie wyzwałem czego nie można powiedzieć o nim w stosunku do mnie.
Boli cię papuśny ze katastrofa szanuje mnie bardziej niż ciebie . Dlatego pomawiasz A ty jesteś ostatnia osoba która by chciała pomoc katastrofie w jego urojeniach nienawiści agresji pomawianie i obrażaniu innych . Pewnie liczysz na to ze to mu się przekształci w ostra psychozę przed czym ja go chce uchronić.
SeryjnieChłopiec Papuśny pisze: ↑pt lut 10, 2023 9:54 pm Miałem lepsze rzeczy do robienia. Np. praca, odwyk, hobby.