Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Czy jesteś za tym, aby Catastrophique poszedł do szpitala psychiatrycznego im. Babińskiego w Krk?

Tak
3
15%
Nie
14
70%
Na początek wystarczy mu zwiększyć dawkę leków lub zaordynować haloperidol albo klozapinę
3
15%

Liczba głosów: 20

cezary123
zaufany użytkownik

Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik

Post autor: cezary123 »

Catastrophique pisze: pt lut 10, 2023 11:03 am A Ty od kilkunastu lat stoisz w jednym miejscu .
Bo Januszek chciałby mnie zatrzymać :lol:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik

Post autor: Catastrophique »

Jak można zatrzymać kogoś kto stoi w miejscu? I to dosłownie i w przenośni? ;)
Co prawda rozwijasz wiedzę, np. na temat Biblii, ale komu to tak naprawdę potrzebne, poza wywodami na forum, których prawie nikt nie czyta?

Nieeee, ja chce zeby ludzie sie rozwijali, tak jak ja, ale mam wpływ tylko na siebie, nie na innych.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
cezary123
zaufany użytkownik

Ignor.
Nieczyste intencje widać.
Ostatnio zmieniony ndz lut 12, 2023 9:20 am przez cezary123, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Cezary ciebie też skrzywdził katastrofa wielokrotnie?
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Katastrof jesteś żałosny, pisałem Ci już że ja jestem jedyny i niepowtarzalny, a Ty dalej pieprzysz że to Amannn. Litości, czy tylko udajesz tępaka?
cezary123
zaufany użytkownik

Musi odzyskać zaufanie ludzi co do swoich dobrych intencji, jeżeli chce z kimkolwiek gadać.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

pingui pisze: pt lut 10, 2023 7:47 pm Katastrof jesteś żałosny, pisałem Ci już że ja jestem jedyny i niepowtarzalny, a Ty dalej pieprzysz że to Amannn. Litości, czy tylko udajesz tępaka?
Jesteś dokładnie taki jak 90% spatoligizowanej naćpanej młodzieży w dzisiejszych czasach. Nie traktuj sie jak wyjątek bo takich mętów jest dzis zatrzęsienie.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

FreshEscape pisze: pt lut 10, 2023 7:54 pm
pingui pisze: pt lut 10, 2023 7:47 pm Katastrof jesteś żałosny, pisałem Ci już że ja jestem jedyny i niepowtarzalny, a Ty dalej pieprzysz że to Amannn. Litości, czy tylko udajesz tępaka?
Jesteś dokładnie taki jak 90% spatoligizowanej naćpanej młodzieży w dzisiejszych czasach. Nie traktuj sie jak wyjątek bo takich mętów jest dzis zatrzęsienie.
Na czym opierasz swoje wywody? Poproszę o jakąś podstawę na podstawie której mnie osądzasz. doskonale wiesz że umiem zmieszać cię z błotem tak że odechce ci się pisać tu przez dwa dni ale chce zapytać ciebie zwyczajnie jak człowieka. Odpowiedz jeśli potrafisz.
Zazwyczaj nie masz nic do powiedzenia, nikomu nie doradzasz, nie witasz, nie widziałem żadnego życzliwego posta z tego twojego konta. Wyłaniasz się ze swojego *słowo niedozwolone* dołka tylko jak gdzieś coś napiszę, a tak obserwujesz z ukrycia? Łazisz za mną jak smród po gaciach i dlatego chciałbym zrozumieć co Tobą kieruje. Jesteś tylko zwykłym trollem czy sub kontem Katafona z którego pozwala sobie trollować bo gdzieś tam została jego kurza dupka urażona?
A może sam ćpasz lub ćpałeś że widzisz we mnie swoje lęki fobie i skrywane chętki? Masz ochotę zajarać i nie możesz?
Zaprzeczysz? Zapewne. Jeśli nie to wysil się na wypowiedź dłuższą niż dwa zdania. Będzie to znaczyło że kieruję ten post do człowieka, a nie do owłosionej tępej małpy jaką udajesz z tego konta
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

pingui pisze: pt lut 10, 2023 8:09 pm doskonale wiesz że umiem zmieszać cię z błotem tak że odechce ci się pisać tu przez dwa dni ale chce zapytać ciebie zwyczajnie jak człowieka. Odpowiedz jeśli potrafisz.
hahahahahahahahaah, człowieku ! Każdy twój post jest śmieśniejszy od poprzedniego hahaha. Dla mnie jesteś jakąś karykaturą człowieka myślacego. A pisze ci mam z ciebie niezłe jaja :) W wielu postach pisałeś o Merry Jeene wiec skoncz piepszyyć. Ja wiem żę wam narkomanom po spożyciu wydaje sie samym dla siebie ze jesteście guru, bogami i w ogóle oligarcha. Ale zrozum, ze dla zwykłego człowieka jesteś mała,biedną smieszną istotą co ludzie na casłym świecie opowiadaj sobie anegdoty i robią z was jaja hahaha. Taki wasz obraz !
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Miło mi że Ciebie rozśmieszyłem choć po Twoim poście nie czuć w Tobie radości. Raczej jesteś biednym i bardzo smutnym frustratkiem. Wiedz jednak że Twoje życie jest w Twoich rękach i nie możesz nas obwiniać za swoje niepowodzenia i traumy.
Nie uważam się za boga, za guru i owszem. Nie za kogoś wyjątkowego tylko w miarę oczytanego.
MJ a i owszem kocham całym sercem i wcale się z tym nie kryję. Jest doskonałym panaceum na wiele chorób jak również na zranienia duszy czy serca. W sumie jest dokładnie tym samym co nasze leki tylko w pełni naturalnym i bez skutków ubocznych. Całkowitym przeciwieństwem alkoholu, wrednej trucizny sprowadzającej na świat ból i cierpienie.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Amannn pisze: śr lut 08, 2023 7:57 pm Nie zauważyłem Papuśny Ja go nie wyzywam tak jak ty od głąbów i innych. Ja go proszę żeby udał się do psychoterapeuty i powiedział prawdę o sobie swojemu psychiatrze. Ty natomiast próbowałeś go prześladować rzeczywiście i zostałeś za to przez Zbyszka spektakularnie ukarany odebraniem ci moda. Jeśli dbałość o czyjeś zdrowie psychiczne nazywasz prześladowaniem to wybacz . Czym były twoje wyzwiska ostrzeżenia i grożenie katastrofie banem Tylko ze on cię załatwił.

Oczywiście katastrofa łże i pomawia i nęka mnie tym samym jak zawsze Ja go nigdy nie wyzwałem czego nie można powiedzieć o nim w stosunku do mnie.

Boli cię papuśny ze katastrofa szanuje mnie bardziej niż ciebie . Dlatego pomawiasz A ty jesteś ostatnia osoba która by chciała pomoc katastrofie w jego urojeniach nienawiści agresji pomawianie i obrażaniu innych . Pewnie liczysz na to ze to mu się przekształci w ostra psychozę przed czym ja go chce uchronić.
Nie czuję się ukarany w jakikolwiek sposób. Swoje nabroilem, pewne rzeczy dały mi do zrozumienia, zdystansowałem się i oto wynik. Tobie również proponuje byś złapał trochę dystansu. Tak to się zameczysz. I nie czuje się w żaden sposób upokorzony przez catastrofe. To są jedynie twoje subiektywne oceny, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Katastrofa cię rozwalił w drobny mak. I tyle papuśny Jakbyś miał honor to byś się tutaj nie pokazywał.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Malućki jesteś, by poznać na czym świat stoi.
Masz psychozę stary. Powinieneś iść zgłosić się do szpitala. Tylko nie Tworki, bo już stamtąd cię nie wypuszczą. Grasz kogoś kim nie jesteś, a stąd krótka droga z manii do psychozy. Współczuję ci, jedno rzeknę. Nie zbawisz świata w pojedynkę. Wiem że chcesz grać prawego jegomościa, lecz brakuje ci argumentów.
Ostatnio zmieniony pt lut 10, 2023 9:54 pm przez Chłopiec Papuśny, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Długo cię też po tym akcie rozwalenia przez katastrofę nie było.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Miałem lepsze rzeczy do robienia. Np. praca, odwyk, hobby. Nie jestem tu stałym bywalcem. Porównaj chociażby ilość swoich wpisów do moich. To konkretnie pokazuje kto ma problem.
Pewnie najebałeś tych wpisów na catastrofique. 🙂
Ostatnio zmieniony pt lut 10, 2023 9:57 pm przez Chłopiec Papuśny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Wiesz ja szybko pisze nie to co ty I ja umiem pisać rzeczy mądre
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

W to nie wątpię. Ja jednak pisze w konkretnie mnie interesujących kategoriach. Nie pisze w przeciwieństwie do ciebie"że mam mleko pod nosem".
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ja nigdy takich głupot nie robie To robi teój katastrofa ratel i Trickster
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Zawsze się znajdzie ktoś głupszy, mądrzejszy od ciebie. Na tym świat stoi. Ważne by potrafić się do tego przyznać. Akceptacja. Co nie znaczy że trzeba to chwalić. A walkę z wiatrakami zostaw Don Kichotowi.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Chłopiec Papuśny pisze: pt lut 10, 2023 9:54 pm Miałem lepsze rzeczy do robienia. Np. praca, odwyk, hobby.
Seryjnie :shock: Od czego odwyk od ziółka?? Nie żartuj. To bys musiał tony wyjarać w tych Czechach w co nie wierzę zbytnio wcale coś tu kręcisz
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”