Jak rozgraniczyć głosy ?

Moderator: moderatorzy

TomekTeamGłosy
bywalec

Re: Jak rozgraniczyć głosy ?

Post autor: TomekTeamGłosy »

Pumba pisze: ndz sty 22, 2023 3:05 pm z drugiej strony czy szatan miałby możliwość przewidywania przyszłości co u mnie często się zdarza w głosach .
Brawo. O właśnie to jest właśnie to. Namana nie patrz co on pisze bo on ma pół rację. Ponieważ po pierwsze Szatan występuje tylko on jeszcze nigdy czegoś takiego nie widział a po drugie czy on w ogóle istnieje z naukowego punktu widzenia to też jest ciekawe. Kto wie może on istnieje jako iluzja Mara ale kiedy przybiera cechy diabła no to faktycznie on już istnieje.

Należy tutaj dodać że Pan Mara w czasie doświadczenia pana Buddy nie był szatanem diabłem ale przypisywane jest to działanie cechom również demonicznym.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pumba
zaufany użytkownik

Post autor: Pumba »

Nie wiem czy też tak macie ale ja mam często tak że mój głos wyprzedza wydarzenia, np mówi mi słowo zdanie zanim ono jeszcze zostanie wypowiedziane, jest to zarówno w trakcie rozmowy z drugim człowiekiem jak i podczas oglądania telewizji ,np pada mi w głosie słowo i za chwilę ono pada jako odpowiedź np w teleturnieju jeden z dziesięciu czy milionerzy, podczas rozmowy np z babcią głos mi podaje słowo lub zdanie i za chwilę babcia je wypowiada.
Awatar użytkownika
gratis
bywalec
Kontakt:

Post autor: gratis »

Może ludzie poprostu są już bardzo przewidywalni!..
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Pumpa zawiadom speców od zjawisk paranormalnych niech cię przebadają Może zaczniesz tak zarabiać pieniądze I odstawia ci leki jako cudownemu dziecku

Inaczej się nie przekonasz czy jesteś czymś cudownym czy tylko schizofrenikiem jak my ci mówimy.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Post autor: kotek »

Pumba pisze: sob lut 04, 2023 12:43 pm Nie wiem czy też tak macie ale ja mam często tak że mój głos wyprzedza wydarzenia, np mówi mi słowo zdanie zanim ono jeszcze zostanie wypowiedziane, jest to zarówno w trakcie rozmowy z drugim człowiekiem jak i podczas oglądania telewizji ,np pada mi w głosie słowo i za chwilę ono pada jako odpowiedź np w teleturnieju jeden z dziesięciu czy milionerzy, podczas rozmowy np z babcią głos mi podaje słowo lub zdanie i za chwilę babcia je wypowiada.
Wygląda mi to na "ciężkie" zjawiska paranormalne. Raz na kilka miesięcy może i można byłoby zrozumieć, ale nie notorycznie.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Albo na konfabulacje kotek Nie wierz we wszystko co napisane.
Pumba
zaufany użytkownik

Nie zależy mi na tym żeby oszukiwać kogokolwiek, mam tak jak napisałem.
Awatar użytkownika
gratis
bywalec
Kontakt:

Post autor: gratis »

Pumba pisze: ndz paź 23, 2022 4:37 pm No właśnie jak, skąd mam wiedzieć kiedy przemawia Bóg a kiedy demon ?
Uważam, że Bóg jest bardzo precyzyjny, nie stosuje się do manipulacji, może akurat mógłby nie mieć teraz czasu, poprawiać literówki, sumować przecinki itp., jednakże jeśli chodzi o Niego, jest On miłością, więc nie jest demonem, który chciałby Ciebie wykorzystać, poza tym z moich doświadczeń życiowych wynika, że "demony" zazwyczaj żyją krótko, lecz może być ich w krótkim czasie bardzo dużo, a to zależy tylko od pracy jaką stosują ludzie wobec siebie, więc kiedy przyszłoby nam sprzątać, niewyglądałoby to interesująco, więc na jakiś czas mógłby być znowu spokój, dlatego ważne jest kończyć swe sprawy w należytym porządku wtedy i demon do piekła strącony i Boga na Swoim miejscu widać.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Pumba pisze: ndz lut 05, 2023 11:32 am Nie zależy mi na tym żeby oszukiwać kogokolwiek, mam tak jak napisałem.
To zgłoś się na badania paranormalne W USA jest chyba milion dolarów do wygrania Będziesz pierwszym który go wygra
Pumba
zaufany użytkownik

Cały czas moje głosy przewidują przyszłość ,np mój tata coś do mnie mówi ,padają dwa trzy słowa a u mnie w głowie pojawiają się kolejne słowa zanim jeszcze tata je wypowie. To nie wszystko, jak leżę na kanapie i mam ustawiony budzik na godzinę 22,00 to najpierw głowie pojawia mi się obraz i uczucie że będzie on w tej chwili dzwonił i w tym samym momencie kiedy pojawia się obraz i dźwięk to się dzieje.
Jak oglądam teleturniej milionerzy to mój wzrok samoistnie kieruje się na właściwą odpowiedź a za chwilę okazuje się, że to poprawna odpowiedź.
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

Pumba pisze: sob kwie 15, 2023 1:03 pm Cały czas moje głosy przewidują przyszłość ,np mój tata coś do mnie mówi ,padają dwa trzy słowa a u mnie w głowie pojawiają się kolejne słowa zanim jeszcze tata je wypowie. To nie wszystko, jak leżę na kanapie i mam ustawiony budzik na godzinę 22,00 to najpierw głowie pojawia mi się obraz i uczucie że będzie on w tej chwili dzwonił i w tym samym momencie kiedy pojawia się obraz i dźwięk to się dzieje.
Jak oglądam teleturniej milionerzy to mój wzrok samoistnie kieruje się na właściwą odpowiedź a za chwilę okazuje się, że to poprawna odpowiedź.
Czyli sam śmietnik w jednym słowie...

Wszystko co można przeczuć intuicyjnie :lol: :lol: :lol:

Jak zaczniesz przewidywać prawdziwą przyszłość to nie będziesz takim nic niewartym schizolkiem tylko prorokiem. Masz gówno warte przeczucia :lol: :lol: :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
Pumba
zaufany użytkownik

Na pewno nie intuicyjnie ,skoro nastawiam budzik dwie godziny wcześniej to nie sposób jest to przewidzieć w takim odległym czasie.
Poza tym np jak oglądam teleturniej jeden z dziesięciu to odpowiedź pada mi w głowie której ja wcześniej nie znałem i po chwili okazuje się ,że to właśnie o tą odpowiedź chodzi. Także nie bądź taki cwany i mądry i nie sądź ludzi żebyś sam nie był sądzony.
FanKanapek
bywalec

Pumba pisze: sob kwie 15, 2023 1:45 pm Na pewno nie intuicyjnie ,skoro nastawiam budzik dwie godziny wcześniej to nie sposób jest to przewidzieć w takim odległym czasie.
Poza tym np jak oglądam teleturniej jeden z dziesięciu to odpowiedź pada mi w głowie której ja wcześniej nie znałem i po chwili okazuje się ,że to właśnie o tą odpowiedź chodzi. Także nie bądź taki cwany i mądry i nie sądź ludzi żebyś sam nie był sądzony.
Nie sposób przewidzieć? Serio? :lol: :lol: :lol:

To zwykła intuicja z podświadomości... Przewidz coś ponad ułamki sekund i bez znajomości ludzia, bo ludzie są durni i przewidywalni jak flaki w oleju :lol:

Jestem zdrowy i również doświadczam podobnych przeczuć, choć u mnie nie jest to chorobą i wiem że to zwykła znajomość danego człowieka i jego czy jej monotona i przewidywalna gadka lub poprostu moja głęboka integracja :lol: :P

Nie masz żadnych zdolności :lol:

Pumba to typowy schizofrenik na etapie wierzenia w swoje schizky :whistle: nic nowego i nic nadzwyczajnego....
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Wszystko jest nadzwyczajne i tak samo jak każdy człowiek jest jeden jedyny i wyjątkowy, i na całym globie ziemskim liczącym nas jak mrówków nie ma takiego drugiego! Przeżycia każdego jednego człowieka są wyjątkowe jedyne w swoim rodzaju niepowtarzalne najmądrzejsze dla niego samego. Warto to umieć zrozumieć i uszanować.
FanKanapek
bywalec

Na szacunek trzeba sobie zasłużyć... Gość jest 100% utopiony w chorobie, żaden logiczny argument nie przyswaja choć jego przypadek jest typowym bardzo często występującym objawem zeschizowania... To tempy człek w urojeniach i jak tu napisać inaczej? No jak!?
Buk, humor, dziczyzna!
Pumba
zaufany użytkownik

Jesteś zwykłym cwaniaczkiem i gburem, nie ruszają mnie twoje obelgi także daruj sobie, no chyba że chcesz się poczuć lepiej poprzez swoje kpiny.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Niestety rację ma.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Pumba
zaufany użytkownik

Ale w czym ma rację ? W tym ,że na podstawie moich wpisów na forum zdiagnozował moją chorobę i stosuje wobec mnie pogardliwy ton?
Ja mogę na podstawie jego wypowiedzi śmiało powiedzieć ,że jest cwaniaczkiem i impertynentem. W dzisiejszych czasach pełno jest nienawiści tak zwanego hejtu, bezpodstawnej krytyki. Nie specjalnie mnie to rusza, zarejestrowałem się nie forum z ciekawości co napiszecie na temat moich wątpliwości na parę tematów .
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

W tym, ze masz urojenia a próbujesz to nazywać jakimś nadwidzeniem.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
FanKanapek
bywalec

Pumba pisze: sob kwie 15, 2023 6:34 pm Ale w czym ma rację ? W tym ,że na podstawie moich wpisów na forum zdiagnozował moją chorobę i stosuje wobec mnie pogardliwy ton?
Ja mogę na podstawie jego wypowiedzi śmiało powiedzieć ,że jest cwaniaczkiem i impertynentem. W dzisiejszych czasach pełno jest nienawiści tak zwanego hejtu, bezpodstawnej krytyki. Nie specjalnie mnie to rusza, zarejestrowałem się nie forum z ciekawości co napiszecie na temat moich wątpliwości na parę tematów .
No i doczekałeś się reakcji? Więc?

Myślisz że potraktuje cię jak wybranego przez diabły i bustwa? :lol:

Do tego nie jestem pierwszym tutaj forumowiczem który ci odpowiada rzeczywistością na rzeczywistość a ty osmieszasz się i brniesz w te urojenia jak pospolity głupek. Bo mądry by się zastanawiał a ty przekonujesz nas o swoich słusznościach. To jest przejawem głupoty po twojej stronie :lol:

Żal mi cię mimo wszystko bo taka skrajnie wielką głupota musi cię strasznie boleć... Zdaje się że nigdy nie wyzdrowiejesz... Przynajmniej teraz jesteś na samym początku tego celu. (Tak samo głupi, tak samo zafascynowany zjawiskiem choroby i tak samo dotkniety niepełnosprawnością intelektualną co na początku).
Buk, humor, dziczyzna!
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”