Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Moderator: moderatorzy
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Sam sobie nie jesteś w stanie pomóc, a chcesz pomagać katastrofie. 
Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
A skąd takie przypuszczenie? Nie masz już co napisać. Tak chce pomóc katastrofie po to jest to forum żeby pomagać takim jak katastrofa zanim zrobią coś bardzo złego. Przeszkadza ci to ze zamiast wyzywać tak jak ty katastrofę od głąbów ja chce mu pomóc?Chłopiec Papuśny pisze: ↑śr lut 01, 2023 4:23 pm Sam sobie nie jesteś w stanie pomóc, a chcesz pomagać katastrofie.![]()
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Zmień formę, to może się dogadasz.
Na razie działasz na "odpierdol się".
A jak mam działać ? Dałem mu link do oddziału rehabilitacyjnego dziennego z opisem kadry i przeróżnych zajęć terapeutycznych . Namawiam go do wyjawienia przez niego jego stanów psychotycznych i urojeń lekarzom psychiatrom żeby mogli mu ustawić leki w odpowiedniej dawce . Katastrofa bierze leki ponad dziesięć lat po takim okresie trzeba zwiększyć ich dawkę z reguły bo przestają działać On może mieć dawkę nie zwiększoną a nawet mógł sobie aplikować mniejsze dawki niż ma przepisane bo tak mu się wydawało ze będzie dobrze. Do tego nie wiem czy on rozumie to ze musi brać leki bezterminowo z uwagi na stopień jego zaburzenia. Psychoza ma często podłoże psychiczne a u katastrofy z tego co pisał Cezary tam może być Meksyk. Pamiętaj ze ja go mogę tylko prosić nie mogę nic na nim wymóc ani mu kazać On nawet nie ma żadnego opiekuna który by mógł zadzwonić na 112 żeby go zabrali do szpitala.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Nie za dużo sarkazmu? Wiesz, że to już jest nudne, ta twoja wojenka i twoja elokwencja...
Proszę go też o numer tel. do jego psychiatry. Opowiedziałbym jej co on robi na forum a ona po analizie jego postów dobralaby mu leki. To wszystko co ja mogę zrobić.
Tu nie ma sarkazmu ani żadnej wojenki. Nigdy nikomu nie pomogłeś?
Zobacz ze ja go mimo jego inwektyw i pomówień nigdy nie wyzwałem ani nie obraziłem.
Tu nie ma sarkazmu ani żadnej wojenki. Nigdy nikomu nie pomogłeś?
Zobacz ze ja go mimo jego inwektyw i pomówień nigdy nie wyzwałem ani nie obraziłem.
-
- zaufany użytkownik
Sam fakt, że próbujesz na siłę kogoś wpakować do szpitala już świadczy o Tobie. Powiem ci tak: bujaj się. i co, założysz temat na mnie i będziesz mnie namawiał na szpital? Tobie chyba się nudzi. Żadnych merytorycznych postów tylko najazdy na Katę.
To nie są najazdy na katastrofę tylko pomaganie mu. Co ty też go odwodzisz od pomocy psychiatry i psychoterapeuty?
Ty nie piszesz o swoich problemach na forum tak jak katastrofa i nie szukasz na nim pomocy tak jak on . Sam możesz iść do szpitala Ale z Babińskiego cię pewnie wyrzucą tak jak Freshescapea za brak kultury. To szpital elitarny. Jaki ja wybrałem dla katastrofy żeby pokonali jego traumy i wyleczyli go z poważnych urojeń o których przykro słyszeć jak on o nich na forum opowiada.
Ja też nic nie próbuje na sile ale szczerze namawiam go. To też nie jest zwykły szpital ale placówka która pomaga właśnie takim jak on.
Ty nie piszesz o swoich problemach na forum tak jak katastrofa i nie szukasz na nim pomocy tak jak on . Sam możesz iść do szpitala Ale z Babińskiego cię pewnie wyrzucą tak jak Freshescapea za brak kultury. To szpital elitarny. Jaki ja wybrałem dla katastrofy żeby pokonali jego traumy i wyleczyli go z poważnych urojeń o których przykro słyszeć jak on o nich na forum opowiada.
Ja też nic nie próbuje na sile ale szczerze namawiam go. To też nie jest zwykły szpital ale placówka która pomaga właśnie takim jak on.
Nie rozumiem zdrowy czemu ty nie chcesz pomoc katastrofie i zachęcić go do psychoterapii Tak ci to przeszkadza ze on będzie miał terapie a ty nie? Zawiść to najgorsza rzecz na swiecie.
Myśle ze katastrofa ma jeszcze na tyle rozumu ze wie kogo słuchać a kogo nie i kto mu dobrze życzy a kto źle.
Myśle ze katastrofa ma jeszcze na tyle rozumu ze wie kogo słuchać a kogo nie i kto mu dobrze życzy a kto źle.
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Kurczę, tak sobie myślę, może zróbmy ściepę tu na forum. Założymy zbiórkę na szczytny charytatywny cel. Skoro Katafon nie chce leczyć się na Babińskiego to niech jedzie do Norwegii! Tam go migusiem naprostują i leki może mu nawet odstawią! Nie uważacie, że to jest genialny pomysł?
A wiecie że obecnie mieszka z jakimiś typami z pod ciemnej gwiazdy gdzie leją się litry alkoholu podobno? To zdecydowanie nie sprzyja zdrowiu psychicznemu. Sam pisał, że a to party, a to likierek, a to jeszcze co innego. I to osoby chorzy psychicznie?! Zdecydowanie mają tam na niego bardzo zły wpływ.
Rozważcie proszę ten mój pomysł, chyba nie należy do najgorszych co.
A wiecie że obecnie mieszka z jakimiś typami z pod ciemnej gwiazdy gdzie leją się litry alkoholu podobno? To zdecydowanie nie sprzyja zdrowiu psychicznemu. Sam pisał, że a to party, a to likierek, a to jeszcze co innego. I to osoby chorzy psychicznie?! Zdecydowanie mają tam na niego bardzo zły wpływ.
Rozważcie proszę ten mój pomysł, chyba nie należy do najgorszych co.
Osobiście się nie zgadzam Katafon potrzebuje bardzo silnych leków patrząc po jego atakach agresji na forum W Norwegii od razu by go pewnie zapieli w pasy i dali na ostry oddział . Dotychczas podobno były tylko dwa takie przypadki. Katafon byłby trzeci Przy tym wystawiłby on wtedy najgorsze świadectwo Polakom. On uwierz w to pingui musi być na prochach . Tak jak Freshescape i Trickster Ich nie dotyczą żadne wyniki badań. Ja bym zrobił ściepę żeby wysłać ich na leczenie do Rosji Tam jak czytałem potrafią zalakować totalnie i potrzymać dziesięć lat w psychiatryku. Zreszta to jest to za czym katastrofa sie sam oficjalnie opowiada. Wiec w jego mniemaniu nie zrobią mu krzywdy.
Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2023 10:23 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jacyś żule musieli być u Katastrofy na sylwestra bo stwierdził on po nim ze niektórzy nie umieją pić chyba ze on mówił o sobie. Tak w gruncie rzeczy ja mam jego problemów na forum dość i chciałbym żeby nim zajęli się już specjaliści. Pewne jego wypowiedzi można rozumieć na wiele sposobów ale wniosek jest zawsze jeden: nie jest dobrze.
Moim zdaniem wystarczy ignorować jego prowokacje. Niech ćwiczy te swoje nieszczęsne mierzenie się ze swoimi lękami gdzie indziej. Tu jak widać nie przychodził porozmawiać, tylko trenować odwagę, której mu co rusz brakowało. Stąd takie głupie sytuacje. Jak sam napisał: nie dawać mu władzy nad swoimi emocjami. To cecha inteligencji emocjonalnej.
Wiesz ale on w tych prowokacjach między wierszami szuka pomocy Katastrofa to nie jest człowiek który napisze pomóżcie mi On będzie pisał naokoło On nam opowiada o sobie i swoim życiu abyśmy ocenili doradzili itd. Do tego ma ataki agresji bardzo nieprzyjemne dla innych. Jeśli o mnie chodzi to szpital babińskiego jest dla niego ostatnia deską ratunku. Jak pisał pingui katastrofa wpadł jszcze prawdopodobnie ostatnio w złe towarzystwo. Jacyś menele czy żule z zaburzeniami . Taki szpital by go od niego odizolował z pewnością.
- Catastrophique
- bywalec
Gdzie i kogo Amannn moze kogokolwiek i gdziekolwiek wpakowac skoro na kilometr widac jak mocno odjechal?
Poza tym jest aspołeczny i boi sie ludzi. Balby się wyjść z domu aby porozmawiać z kimkolwiek obcym, rozmów telefonicznych tez na pewno unika.
Wybaczcie, ze tak zaspamowal forum postami na moj temat. Ja mam wyj... to Wy też miejcie.
Poza tym jest aspołeczny i boi sie ludzi. Balby się wyjść z domu aby porozmawiać z kimkolwiek obcym, rozmów telefonicznych tez na pewno unika.
Wybaczcie, ze tak zaspamowal forum postami na moj temat. Ja mam wyj... to Wy też miejcie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Idziesz do Babińskiego?
Nie łżyj katastrofa . Cały czas cię proszę o numer do twojej psychiatry i od razu do niej zadzwonię. Czy to prawda ze wpadłeś w towarzystwo alkoholików z zaburzeniami psychicznymi? I teraz oni cię nakręcają w robieniu zła?Catastrophique pisze: ↑śr lut 01, 2023 11:40 pm Gdzie i kogo Amannn moze kogokolwiek i gdziekolwiek wpakowac skoro na kilometr widac jak mocno odjechal?
Nikt cię też nie chce nigdzie wypakowywać. Polecam ci najlepszy oddział rehabilitacyjny w Polsce Jak inaczej chcesz się wyleczyć z urojeń i stanów psychotycznych . Nie zgadzam się na twój wyjazd do Norwegii nawet jak pingui uzbiera na to pieniądze Zawiadomię polską ambasadę w Norwegii żeby cię zatrzymali na granicy . Nie chce nawet myśleć co ty byś tam mógł zrobić jakby ci choć trochę obniżyli leki albo dali coś nowoczesnego o słabszej mocy działania.
Raczej kojarzy mi się z mentalnością trenera sportu czy sztuk walki, który zbiera paru klientów, chłopaczków, przyprowadza swoją lafiryndę i na jej oczach popisuje się, kładąc wszystkich naokoło.
A naiwni klienci dają się wciągnąć.
Po prostu ma znajomych zaburzonych, uzależnionych od alkoholu, chorych. Może nawet jest tam pewna istota, kobieta, która miała w zwyczaju walić z główki w nos kolegom i go złamać.Amannn pisze: ↑śr lut 01, 2023 10:23 pm Tak jacyś żule musieli być u Katastrofy na sylwestra bo stwierdził on po nim ze niektórzy nie umieją pić chyba ze on mówił o sobie. Tak w gruncie rzeczy ja mam jego problemów na forum dość i chciałbym żeby nim zajęli się już specjaliści. Pewne jego wypowiedzi można rozumieć na wiele sposobów ale wniosek jest zawsze jeden: nie jest dobrze.

To bardzo niedobrze . Staje się przez to coraz bardziej agresywny i coraz bardziej nienawidzi innych ludzi. Tak też myślałem ze może popijać leki alkoholem. Szpital to byłaby dla niego odskocznia.