Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Katastrofa ty jesteś samotny jak palec a dziewczyny biorą cię za geja i nigdy żadna nie dała ci prawidłowego numeru telefonu Tego nie wiesz bo nigdy nie dzwoniłeś . Dostałeś na to żebyś się odczepił jakieś przypadkowe cyferkiCatastrophique pisze: ↑pn sty 23, 2023 9:49 pm Taki numer telefonu należy zwykle do fajnej kobitki/dziewczyny, a Ty singiel, o ile wiem.
-
- zaufany użytkownik
Tu jest cata i spamuje nickiem 2rzyn
http://www.loosne.fora.pl/
http://www.loosne.fora.pl/
Dlaczego legendarne i dlaczego wstyd? Tak, niektórzy rzucają słowem jak mięsem. Na zasadzie: Może ziomal podchwyci moje hasło dnia i będzie raźniej, bo Ty sam piszesz intuicyjnie i z założenia nie masz zamiaru niczego uzasadniać. Takiemu, to tylko wręczyć "klucz od evotu". Podnoszę Ci ciśnienie, ale dlaczego miałabym mieć poczucie winy, skoro oficjalnie znalazłam się na liście Twoich forumowych wrogów. Ty i pewna grupa ludzi stąd zwalcza antypsychiatrię wszystkimi możliwymi sposobami, reprezentujecie grupę interesów, nie zależy Wam na dialogu i wspólnym dociekaniu Prawdy. Sprawdzona retoryka.
Bardzo możliwe on może być na wielu forach często banowany U Andrzeja też już zaczął robić syf
- Catastrophique
- bywalec
Brak moderatorów, admin tez jakby je olał.
A te wszystkie klotnie i konflikty staly sie juz nudne.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Tak to ze nie jesteś zbanowany bardzo źle robi foru. Cały czas są pisane prośby o zbanowanie ciebie do Zbyszka w tym konkretnetwoje posty w jakich naruszasz zasady współżycia społecznego
- Catastrophique
- bywalec
Nie nudzi Cię to? To jest beznadziejne, Amannn.
Tik tak tik tak

Chce ci pomóc Taki ban byłby dla ciebie nauczka a zarazem wskazówką że coś musisz ze sobą zacząć robić Psychoterapia medytacje weganizm żebyś uwierzył w bogów dalekiego wschodu
- Catastrophique
- bywalec
Tylko, ze ja bana nie dostanę, meczysz ten temat juz dwa lata i po drodze sam dostales dwa, a gdy Zbyszek wroci, bedzie trzeci.
Tik tak tik tak

- Słonecznik1
- bywalec
Przestańcie się żreć , napisałem ci tak katast bo jesteś cyniczny czy nie nie chcesz odp. co się stało że doszło do kłótni z twoimi rodzicami i jak jest.
Nie chcę cię wcale zjechać za bardzo bo co ja o tobie wiem i nie chce by ktoś się później powiesił bez sensu przez jakiś hejt debilny, napisałem debili bo i tak może być .
Jak mnnie tu nie będzie to nie znaczy że coś mi się stało to wszystko.
Nie chcę cię wcale zjechać za bardzo bo co ja o tobie wiem i nie chce by ktoś się później powiesił bez sensu przez jakiś hejt debilny, napisałem debili bo i tak może być .
Jak mnnie tu nie będzie to nie znaczy że coś mi się stało to wszystko.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Mogę zatańczyć z kotką do pary
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Trochę szkoda, że nic z tym dalej nie robisz ale jak skoro impotencja polekowa..Catastrophique pisze: ↑pn sty 23, 2023 9:30 pmSporo takich numerów dostaję, ale za kazdym razem sprawia mi to radość i satysfakcje. Sam spróbuj, przekonasz się.

Dostaniesz ostatnio dostałeś też kolejne upomnienie. Jak Zbyszek tylko zobaczy coś powypisywał w międzyczasie to zostaniesz zbanowany. Myślisz ze ile ostrzeżeń możesz dostać jeszcze?Catastrophique pisze: ↑wt sty 24, 2023 3:36 pm Tylko, ze ja bana nie dostanę, meczysz ten temat juz dwa lata i po drodze sam dostales dwa, a gdy Zbyszek wroci, bedzie trzeci.
- Catastrophique
- bywalec
A skad Ty mozesz wiedzieć co sie dzieje dalej?pingui pisze: ↑wt sty 24, 2023 7:41 pmTrochę szkoda, że nic z tym dalej nie robisz ale jak skoro impotencja polekowa..Catastrophique pisze: ↑pn sty 23, 2023 9:30 pmSporo takich numerów dostaję, ale za kazdym razem sprawia mi to radość i satysfakcje. Sam spróbuj, przekonasz się.
![]()
![]()
Jestem tylko na tyle subtelny i szanuje kobiety, ze ciag dalszy i szczegóły zostawiam dla mnie i dla niej.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Kiedyś będziesz musial wyjść z tej krainy marzeń i bajekAmannn pisze: ↑wt sty 24, 2023 8:13 pmDostaniesz ostatnio dostałeś też kolejne upomnienie. Jak Zbyszek tylko zobaczy coś powypisywał w międzyczasie to zostaniesz zbanowany. Myślisz ze ile ostrzeżeń możesz dostać jeszcze?Catastrophique pisze: ↑wt sty 24, 2023 3:36 pm Tylko, ze ja bana nie dostanę, meczysz ten temat juz dwa lata i po drodze sam dostales dwa, a gdy Zbyszek wroci, bedzie trzeci.

Tik tak tik tak

Tak szanujesz jak Pyciosławę czy Meduzę? Proszę cię, całkiem już się tu pogrążyłeś.Catastrophique pisze: ↑wt sty 24, 2023 9:37 pm Jestem tylko na tyle subtelny i szanuje kobiety, ze ciag dalszy i szczegóły zostawiam dla mnie i dla niej.
Gorzej już być nie może.
Praca na budowie o żadnej odwadze nie świadczy ani tym bardziej o niebyciu "wrażliwą cipką", to tylko pot i rutyna. Nie ma czym się chwalić.FreshEscape pisze: ↑pt sty 20, 2023 6:28 pm Digital jedynym narkomanem jesteś tutuaj ty, ammman i pingui ! Już pisałem o tym kilka razy. Każdy narkoman i każdy chory psychicznie chce zeby wszyscy byli narkomanami i chormi psychicznie. BO nie chcą sie czuć INNI. Zachwlasz, reklamujesz jakiś olej CBD i kulkunastu już postach, to kim ty dla zdrowgo człowieka jestes ? Jasne, bądfzmy wszyscy wrażliwymi cipkami co słowa ich ranią jak miecze.... To jest spóscizna polskiego romantyzmu i chłopaców samobójsców.. Jeśli to jest dla ciebie normalne w 3 dekadzie 21 wieku to ci gratuluje. Spakuj sie chłopaki wyjedzcie za granice i porzowawiajcie, z angliekiem, niemcem, holendrem, freancuzem czy nawet cipko włochem. I zdaj sobie człowieku sprawde gdzie sie znajdusz. Jak bardzo odrealniony od zycia i zdrowych emocji i zdrowego twardego życia jesteście. Zatrudnij sie chłopaczku jeden z drugim itrzecim. Jak nie masz odwagi sie zmierzyć z ludzmi na zachodzie w polskiej firmie jako fizyczny. I tam promuj swoją cipkowatą wrażliwośc, ciekawe jak skończysz po jakimś czasie.
Uważasz olej CBD za narkotyk? A ludzi go stosujących za narkomanów? Bardzo ci współczuję twojej wiedzy i rozeznania.
Przykro mi, że jesteś tak bardzo uzależniony, że bez leku czujesz się jak ćpun na haju. Może zbyt dużo hajów było w twoim życiu? Teraz kolejne uzależnienie, czyli z deszczu pod rynnę wpadłeś.FreshEscape pisze: ↑pt sty 20, 2023 6:28 pm I słuchaj przygłupi człowieku, heroina a leki neuroleptyczne to dwa odziellne bieguny ziemi. Nie biorąc leków własńie, jesteś jak naćpany ćpun na haju...