Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: the end »

legendarne forum a wstyd tu przychodzić
nic
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Catastrophique pisze: pn sty 23, 2023 9:49 pm Taki numer telefonu należy zwykle do fajnej kobitki/dziewczyny, a Ty singiel, o ile wiem ;).
Katastrofa ty jesteś samotny jak palec a dziewczyny biorą cię za geja i nigdy żadna nie dała ci prawidłowego numeru telefonu Tego nie wiesz bo nigdy nie dzwoniłeś . Dostałeś na to żebyś się odczepił jakieś przypadkowe cyferki
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Tu jest cata i spamuje nickiem 2rzyn
http://www.loosne.fora.pl/
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Dlaczego legendarne i dlaczego wstyd? Tak, niektórzy rzucają słowem jak mięsem. Na zasadzie: Może ziomal podchwyci moje hasło dnia i będzie raźniej, bo Ty sam piszesz intuicyjnie i z założenia nie masz zamiaru niczego uzasadniać. Takiemu, to tylko wręczyć "klucz od evotu". Podnoszę Ci ciśnienie, ale dlaczego miałabym mieć poczucie winy, skoro oficjalnie znalazłam się na liście Twoich forumowych wrogów. Ty i pewna grupa ludzi stąd zwalcza antypsychiatrię wszystkimi możliwymi sposobami, reprezentujecie grupę interesów, nie zależy Wam na dialogu i wspólnym dociekaniu Prawdy. Sprawdzona retoryka.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Bardzo możliwe on może być na wielu forach często banowany U Andrzeja też już zaczął robić syf
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

karuna pisze: wt sty 24, 2023 12:22 am legendarne forum a wstyd tu przychodzić
Brak moderatorów, admin tez jakby je olał.
A te wszystkie klotnie i konflikty staly sie juz nudne.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Tak to ze nie jesteś zbanowany bardzo źle robi foru. Cały czas są pisane prośby o zbanowanie ciebie do Zbyszka w tym konkretnetwoje posty w jakich naruszasz zasady współżycia społecznego
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Nie nudzi Cię to? To jest beznadziejne, Amannn.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Chce ci pomóc Taki ban byłby dla ciebie nauczka a zarazem wskazówką że coś musisz ze sobą zacząć robić Psychoterapia medytacje weganizm żebyś uwierzył w bogów dalekiego wschodu
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Tylko, ze ja bana nie dostanę, meczysz ten temat juz dwa lata i po drodze sam dostales dwa, a gdy Zbyszek wroci, bedzie trzeci.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Przestańcie się żreć , napisałem ci tak katast bo jesteś cyniczny czy nie nie chcesz odp. co się stało że doszło do kłótni z twoimi rodzicami i jak jest.
Nie chcę cię wcale zjechać za bardzo bo co ja o tobie wiem i nie chce by ktoś się później powiesił bez sensu przez jakiś hejt debilny, napisałem debili bo i tak może być .

Jak mnnie tu nie będzie to nie znaczy że coś mi się stało to wszystko.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Mogę zatańczyć z kotką do pary

Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Catastrophique pisze: pn sty 23, 2023 9:30 pm
karuna pisze: pn sty 23, 2023 8:21 pm Cata, bardziej miałem na myśli że się podjarałeś bo fajna kobieta dała ci numer. Jesteś na fali i to się chwali, a tak na serio to dobrze, spełniaj swoje marzenia.
Sporo takich numerów dostaję, ale za kazdym razem sprawia mi to radość i satysfakcje. Sam spróbuj, przekonasz się ;).
Trochę szkoda, że nic z tym dalej nie robisz ale jak skoro impotencja polekowa.. :( :cry:
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

kotek pisze: pn sty 23, 2023 9:24 pm ... mam gatomonia.
:shock: seryjnie? A skąd masz? Za ile selniesz?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: wt sty 24, 2023 3:36 pm Tylko, ze ja bana nie dostanę, meczysz ten temat juz dwa lata i po drodze sam dostales dwa, a gdy Zbyszek wroci, bedzie trzeci.
Dostaniesz ostatnio dostałeś też kolejne upomnienie. Jak Zbyszek tylko zobaczy coś powypisywał w międzyczasie to zostaniesz zbanowany. Myślisz ze ile ostrzeżeń możesz dostać jeszcze?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

pingui pisze: wt sty 24, 2023 7:41 pm
Catastrophique pisze: pn sty 23, 2023 9:30 pm
karuna pisze: pn sty 23, 2023 8:21 pm Cata, bardziej miałem na myśli że się podjarałeś bo fajna kobieta dała ci numer. Jesteś na fali i to się chwali, a tak na serio to dobrze, spełniaj swoje marzenia.
Sporo takich numerów dostaję, ale za kazdym razem sprawia mi to radość i satysfakcje. Sam spróbuj, przekonasz się ;).
Trochę szkoda, że nic z tym dalej nie robisz ale jak skoro impotencja polekowa.. :( :cry:
A skad Ty mozesz wiedzieć co sie dzieje dalej?
Jestem tylko na tyle subtelny i szanuje kobiety, ze ciag dalszy i szczegóły zostawiam dla mnie i dla niej.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Amannn pisze: wt sty 24, 2023 8:13 pm
Catastrophique pisze: wt sty 24, 2023 3:36 pm Tylko, ze ja bana nie dostanę, meczysz ten temat juz dwa lata i po drodze sam dostales dwa, a gdy Zbyszek wroci, bedzie trzeci.
Dostaniesz ostatnio dostałeś też kolejne upomnienie. Jak Zbyszek tylko zobaczy coś powypisywał w międzyczasie to zostaniesz zbanowany. Myślisz ze ile ostrzeżeń możesz dostać jeszcze?
Kiedyś będziesz musial wyjść z tej krainy marzeń i bajek ;).
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Catastrophique pisze: wt sty 24, 2023 9:37 pm Jestem tylko na tyle subtelny i szanuje kobiety, ze ciag dalszy i szczegóły zostawiam dla mnie i dla niej.
Tak szanujesz jak Pyciosławę czy Meduzę? Proszę cię, całkiem już się tu pogrążyłeś.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Gorzej już być nie może.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: pt sty 20, 2023 6:28 pm Digital jedynym narkomanem jesteś tutuaj ty, ammman i pingui ! Już pisałem o tym kilka razy. Każdy narkoman i każdy chory psychicznie chce zeby wszyscy byli narkomanami i chormi psychicznie. BO nie chcą sie czuć INNI. Zachwlasz, reklamujesz jakiś olej CBD i kulkunastu już postach, to kim ty dla zdrowgo człowieka jestes ? Jasne, bądfzmy wszyscy wrażliwymi cipkami co słowa ich ranią jak miecze.... To jest spóscizna polskiego romantyzmu i chłopaców samobójsców.. Jeśli to jest dla ciebie normalne w 3 dekadzie 21 wieku to ci gratuluje. Spakuj sie chłopaki wyjedzcie za granice i porzowawiajcie, z angliekiem, niemcem, holendrem, freancuzem czy nawet cipko włochem. I zdaj sobie człowieku sprawde gdzie sie znajdusz. Jak bardzo odrealniony od zycia i zdrowych emocji i zdrowego twardego życia jesteście. Zatrudnij sie chłopaczku jeden z drugim itrzecim. Jak nie masz odwagi sie zmierzyć z ludzmi na zachodzie w polskiej firmie jako fizyczny. I tam promuj swoją cipkowatą wrażliwośc, ciekawe jak skończysz po jakimś czasie.
Praca na budowie o żadnej odwadze nie świadczy ani tym bardziej o niebyciu "wrażliwą cipką", to tylko pot i rutyna. Nie ma czym się chwalić.

Uważasz olej CBD za narkotyk? A ludzi go stosujących za narkomanów? Bardzo ci współczuję twojej wiedzy i rozeznania.

FreshEscape pisze: pt sty 20, 2023 6:28 pm I słuchaj przygłupi człowieku, heroina a leki neuroleptyczne to dwa odziellne bieguny ziemi. Nie biorąc leków własńie, jesteś jak naćpany ćpun na haju...
Przykro mi, że jesteś tak bardzo uzależniony, że bez leku czujesz się jak ćpun na haju. Może zbyt dużo hajów było w twoim życiu? Teraz kolejne uzależnienie, czyli z deszczu pod rynnę wpadłeś.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”