Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Nie obrażaj chomików. Sa całkiem sympatyczne
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Józef80
- zaufany użytkownik
Tak to prawda
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Co wam powiem, to wam powiem, ale leżącego się nie kopie. Albo mówiąc dziecięcym językiem: Trzech na jednego to banda łysego! W toku tych utarczek i przepychanek nie doszliśmy do niczego konstruktywnego. Ta waga nie posiada dwóch takich samych szal. Każdy tylko próbuje uwidaczniać ułomności i skrzywienia drugiego. Forum ma być platformą umożliwiającą przepracowanie tego, co boli, a nie generująca lęk przed oceną innych.
- Józef80
- zaufany użytkownik
Powiec to amanowi to zobaczysz jakim jest przyjacielem i gdzie ma Twoje zdanieMeduzola pisze: ↑pt sty 13, 2023 3:24 pm Co wam powiem, to wam powiem, ale leżącego się nie kopie. Albo mówiąc dziecięcym językiem: Trzech na jednego to banda łysego! W toku tych utarczek i przepychanek nie doszliśmy do niczego konstruktywnego. Ta waga nie posiada dwóch takich samych szal. Każdy tylko próbuje uwidaczniać ułomności i skrzywienia drugiego. Forum ma być platformą umożliwiającą przepracowanie tego, co boli, a nie generująca lęk przed oceną innych.

amannn to bardzo ciężki przypadek, wymaga leku i to w dawce paranoidalnej, jak nie pomoże to już tylko elektrowstrząsami można ratować

(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
No tak, takie czasy nastały, że można straszyć albo karać większą dawką leku, zastrzykiem, albo elektrowstrząsami. A tu, wiele osób po EW skarży się na częściową utratę pamięci. To przykre, bo pamięć jest częścią tożsamości. Ja nie pamiętam treści książki przeczytanej przed tym zabiegiem i rozmów z jedną współpacjentką, która zarzeka się, że dużo ze sobą rozmawialiśmy na korytarzu w czasie trwania tych zabiegów.
... Rozmawiałysmy.
- Józef80
- zaufany użytkownik
A tak spytam, kiedy poprosisz swojego kolegi ananasa by zaprzestał trolowac i atakować forumowiczów?Meduzola pisze: ↑pt sty 13, 2023 4:04 pm No tak, takie czasy nastały, że można straszyć albo karać większą dawką leku, zastrzykiem, albo elektrowstrząsami. A tu, wiele osób po EW skarży się na częściową utratę pamięci. To przykre, bo pamięć jest częścią tożsamości. Ja nie pamiętam treści książki przeczytanej przed tym zabiegiem i rozmów z jedną współpacjentką, która zarzeka się, że dużo ze sobą rozmawialiśmy na korytarzu w czasie trwania tych zabiegów.
Posiadasz trzech na jednego, a tu trzeba śmiecia potraktować zgodnie z przeznaczeniem.
Poproś go o to, zobaczysz jaki jest kolegą? Bo chyba nie chcesz powiedzieć że po jego stronie jest wszystko ok?
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Józefie trolujesz i to bardzo . Ja rozumiem ze jesteś upośledzony umysłowo ale przekraczasz granicę. Dlaczego nie chcesz wziąć większych dawek i mocniejszych leków jak jesteś za farmakologią?
- Józef80
- zaufany użytkownik
To ty jesteś upośledzony umysłowo i sam o tym pisałeś, nim dostałeś urojenia wielkosciowe i mitomanie.
Przedstaw dowody dla Zbyszek

Co, zatkało kakao

Idź nierobie lepiej do pracy bo żyjesz z żebrania jak rumun
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Kiciuś_XXL
- moderator
Koty zawsze znajdą niekonwencjonalne rozwiązanie
Koty zawsze znajdą niekonwencjonalne rozwiązanie
- Józef80
- zaufany użytkownik
Amannn, pytałeś niedawno jak mi się skurczył członek po lekach, to teraz zobaczymy kto ma większe jaja.
Jestem po rozmowie z adwokatem który pracuje dla naszej firmy. Będę pierwszy który tu na forum dotrzyma słowa i szykuje się dla ciebie Amannn proces.
Zdaje sobie sprawę że korzystasz z VPN bo jesteś chory i z urojeniami wielksciowymi i nie napisałeś żadnej książki ani nie skończyłeś żadnej dobrej i wyższej szkoły i dla tego dam ci szansę, będę ci o tym przyominał codziennie byś się wyleczł z urojeń.
Jak jest inaczej, prześlij skany dokumentów do Administratora i wtedy zrobię ci proces za próby odtrucia mnie lekami w dawkach powyżej dopuszczalnych i za wszystkie pomówienia.
Więc jak Amannn? Jesteś mitomanem i matołem czy wykształconym i świadomym człowiekiem?
Jestem po rozmowie z adwokatem który pracuje dla naszej firmy. Będę pierwszy który tu na forum dotrzyma słowa i szykuje się dla ciebie Amannn proces.
Zdaje sobie sprawę że korzystasz z VPN bo jesteś chory i z urojeniami wielksciowymi i nie napisałeś żadnej książki ani nie skończyłeś żadnej dobrej i wyższej szkoły i dla tego dam ci szansę, będę ci o tym przyominał codziennie byś się wyleczł z urojeń.
Jak jest inaczej, prześlij skany dokumentów do Administratora i wtedy zrobię ci proces za próby odtrucia mnie lekami w dawkach powyżej dopuszczalnych i za wszystkie pomówienia.
Więc jak Amannn? Jesteś mitomanem i matołem czy wykształconym i świadomym człowiekiem?
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Kiciuś_XXL
- moderator
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Czy ty aby nie masz hiperseksualności po tej Latudzie? W sumie jak tak dobrze działa w tym temacie..
- Józef80
- zaufany użytkownik
Obrazek super
Zaraz idę na pacer, może poszukaj w sobie spokój

Zaraz idę na pacer, może poszukaj w sobie spokój

(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Kiciuś_XXL
- moderator
Po tym leku tak mam

- Kiciuś_XXL
- moderator
Sporo osób pyta o ten lek
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Może pora skończyć po tych jazdach, siebie nawzajem?
"Psychika": "Watomoń! Polacy o zaledwie punkt przegrali pierwsze miejsce w konkursie drużynowym w skokach narciarskich w Zakopanem!"
- Józef80
- zaufany użytkownik
Hehe świetna grafika, sam zrobiłeś?
Przypomina mi relanium

(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Józef80
- zaufany użytkownik
Większość tego chce od dawna, to jak apelowanie papieża Franciszka do Putina o pokój na Ukrainie.Chłopiec Papuśny pisze: ↑sob sty 14, 2023 4:50 pm Może pora skończyć po tych jazdach, siebie nawzajem?
Ale amannn coś zamilkł, więc o ile nie będzie prowokować awantur, to z mojej strony jak najbardziej mogę wyluzować. Nie mam natury mściwej i popieram pokojowe rozwiązania, ale... sytuacja zdaje się być rozwojowa. Jak pisałem wczoraj - chwasty trujące wyrywa się z korzeniami

(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)