Czym jest forum evot
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Czym jest forum evot
Bal pawianów, żadnych kobiet już nie ma, a jak są, to się nie udzielają
- Catastrophique
- bywalec
Re: Czym jest forum evot
Dziwne. A przecież Twoje posty są takie zachęcające. Np. namawianie do samobójstwa czy pisanie o rozwolnieniu. 

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Kiciuś_XXL
- moderator
Zastanawiałem sie dlaczego tu nie ma kobiet, a teraz Katuś mi to wyjaśniłeś. Dzięki.Catastrophique pisze: ↑pn sty 09, 2023 9:27 am Dziwne. A przecież Twoje posty są takie zachęcające. Np. namawianie do samobójstwa czy pisanie o rozwolnieniu.![]()
Nie ma kobiet bo katastrofa wszystkie przegonił. Katuś mał stad odejść na twoja psychiatrię gdzie już zaczął robić syf z józefem80.
- Józef80
- zaufany użytkownik
Mam wrażenie że od kiedy trolujesz i zniechęcasz do farmakologii to większość uciekła z tego toksycznego środowiska i wcale się nie dziwię.
Mam gdzieś czy będę miał status zaufanego czy bywalec. @Zbyszek nic nie robi z tym, więc zostaje na forum tylko by stawiać obór temu trolingowi.

Evot umiera, trujące chwasty wyrywa się z korzeniami

Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Ja nie zniechęcam do farmakologii tylko pisze o lekach prawdę, która cię boli bo jesteś upośledzony umysłowo o czym doskonale wiesz od dziecka
- Józef80
- zaufany użytkownik
Amannn, pytałeś niedawno jak mi się skurczył członek po lekach, to teraz zobaczymy kto ma większe jaja.
Jestem po rozmowie z adwokatem który pracuje dla naszej firmy. Będę pierwszy który tu na forum dotrzyma słowa i szykuje się dla ciebie Amannn proces.
Zdaje sobie sprawę że korzystasz z VPN bo jesteś chory i z urojeniami wielksciowymi i nie napisałeś żadnej książki ani nie skończyłeś żadnej dobrej i wyższej szkoły i dla tego dam ci szansę, będę ci o tym przyominał codziennie byś się wyleczł z urojeń.
Jak jest inaczej, prześlij skany dokumentów do Administratora i wtedy zrobię ci proces za próby odtrucia mnie lekami w dawkach powyżej dopuszczalnych i za wszystkie pomówienia.
Więc jak Amannn? Jesteś mitomanem i matołem czy wykształconym i świadomym człowiekiem?
Czemu ty się, zła godzino,
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)