Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Ale masz fantazję nie mów lepiej takich rzeczy bo się katastrofa napali Dla niego jest ważne żeby nie on dupczył bo nie ma czym
- Kiciuś_XXL
- moderator
ja myślę, że możecie ją goli otoczyć kiedy będzie sobie leżała i robić będzie wam na zmianę lodzika a ja ją w cipulkę...
Nie da się zrobić lodzika katastrofie i triksterowi bo maja od leków zawisaki a Eden otwarcie woli mężczyzn z tego wyszło a konkretnie Trickstera i katastrofę
- Kiciuś_XXL
- moderator
mówili o kobietach. Nieznane mi są ich orgie z mężczyznami, bo niektórzy normalnie chcą mieć córki
- Catastrophique
- bywalec
Teraz jestem wspomniany w kazdym poscie Amannna z wyzwiskami. Tak tacy ludzie jak On reaguja na prawde o sobie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Tak mowia o kobietach ale kluski od leków dawno im nie stają. Nigdy nie mieli kobiety Są jak Andrzej Żaba.
Tu nie ma żadnych wyzwisk Andrzej zastanawiał się nad zaproszeniem ciebie na orgięCatastrophique pisze: ↑śr sty 04, 2023 11:15 pm Teraz jestem wspomniany w kazdym poscie Amannna z wyzwiskami. Tak tacy ludzie jak On reaguja na prawde o sobie.
dobra zostawcie amanika, niech się dalej masturbuje i pisze na forum- musi normy wyrobić XD ide spać, kolorowych 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Andrzej Żaba to ścierwo.
A reszta jest normalna
A reszta jest normalna
- Catastrophique
- bywalec
Dobrej nocy, Trick. Ja tez zaraz lece spac.
Ale co sie tutaj wybawilem to moje
.
Ale co sie tutaj wybawilem to moje

Tik tak tik tak

Ale widzisz nawet nie zaprzeczyli ze in kuśki nie stają
- Catastrophique
- bywalec
Zdarza się Wam czasami płakać ze szczęścia? Mi tak
.

Tik tak tik tak

- Józef80
- zaufany użytkownik
Kupiłem olej CBD, bardzo zaskoczył mnie szybkością i siłą działania. Bardzo głęboko wycisza i odczułem działanie neuroleptyczne.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Aż taki emocjonalny nie jestem. Zdarza mi się natomiast wzruszać przy jakichś głupich scenach w tv, i to jest chore. xd W sumie chyba już mi przeszło.Catastrophique pisze: ↑czw sty 05, 2023 8:37 am Zdarza się Wam czasami płakać ze szczęścia? Mi tak.
nic
- Józef80
- zaufany użytkownik
Nie odczuwam wrażliwości u Ciebie, bynajmniej nie tu na forum a w realne życie u nikogo z forum nie wnikam. W każdym razie jak mam być szczery? To wydaje mi się to być typowym kłamstwem prawie zawsze spotykanym u osób socjopatycznych czy jak takich zwią - psychopatami.Catastrophique pisze: ↑czw sty 05, 2023 8:37 am Zdarza się Wam czasami płakać ze szczęścia? Mi tak.
Możesz też być szczery i możesz tak mieć, ale to raczej wynika z twojej natury narcystycznej a nie wrażliwości i w to akurat jestem w stanie uwierzyć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Józef80
- zaufany użytkownik
Ja też nie jestem. U mnie emocje nie są znów tak silne bo do wszystkiego już przywykłem. Cały czas jest dobrostan i mam wszystko co chcę i potrzebuje. Do tego nie mam wybudowanych potrzeb to i nie mam problemu by być spełnionym.karuna pisze: ↑czw sty 05, 2023 9:28 amAż taki emocjonalny nie jestem. Zdarza mi się natomiast wzruszać przy jakichś głupich scenach w tv, i to jest chore. xd W sumie chyba już mi przeszło.Catastrophique pisze: ↑czw sty 05, 2023 8:37 am Zdarza się Wam czasami płakać ze szczęścia? Mi tak.
Ale płakać z szczęścia to trochę brzmi chorobliwie zwłaszcza u osoby niewrazliwej do silnych skłonności do zmęczenia się nad innymi jak u catastrowicznego. Tu nie ma mowy o wysokiej empatii. Socjopaci niemal zawsze udają wrażliwych to jest charakterystyczne.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
i cyk piwerko 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
A tak krytykowałes Amannna za zazdrość i insynuowanie mi bzdur, Jozef. Podwojne standardy, widzę
.

Tik tak tik tak

- Józef80
- zaufany użytkownik
Słuchaj, to tylko moje zdanie i mogę się mylić, nie twierdzę że mam pewność i nie jest to istotne nawet.Catastrophique pisze: ↑czw sty 05, 2023 10:27 am A tak krytykowałes Amannna za zazdrość i insynuowanie mi bzdur, Jozef. Podwojne standardy, widzę.
Powiem Ci że serio bardzo chciałabym przeczytać Twoją książkę, zrozumieć Twój punk widzenia.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Catastrophique
- bywalec
Wątpię, żebyś życzył mi dobrze, Tobie tez zal dupe sciska, zwłaszcza po tym co napisalem dzis Amannnowi o moich relacjach z kobietami
. Roznisz sie od niego wyłącznie wyższa kultura osobista.

Tik tak tik tak