Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Do @Catastrophique: Mój domniemany bełkot wynika z tego, że używam pojęć, których znaczenia Ty nawet nie przeczuwasz, więc na pewno w ogóle nie ogarniasz. Natomiast twoja wewnętrzna logika to efekt twojej służalczości wobec twojego sponsora. Do @Karuna,: A o jakie forumowe osiągi chodzi? Nie wszyscy ćwiczymy jogę, a nasz pot nie jedzie czosnkiem. Nie jesteśmy sprinterami. Bardziej chodzi o to, by pisać od serca, a nie w ramach lojalności wobec kumpli. To bardzo krótkowzroczne jest.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Ja bym kichnął to byś Meduzola znalazła problem, i ukryty przekaz. Ale ja o czym innym.
Dziś forum na zalega sporo postów nie związanych z niczym innym a tym, że nie piszecie o tym, że zima w pełni oraz, że czyta was stale może kilkanaście osób dziennie na oko około.
Dziś forum na zalega sporo postów nie związanych z niczym innym a tym, że nie piszecie o tym, że zima w pełni oraz, że czyta was stale może kilkanaście osób dziennie na oko około.
nic
Owszem, odczytuję czasem ukryte przekazy, zależności, ale komu je przekażę w zdehumanizowanym świecie..? Rytmika tego forum, to to kto pojawia się po kim i kiedy, bo i tu nie ma przypadku. Jesteście grupą osób, która ustaliła jakiś cel, a Twoje ego jest czasem wyłączane i ktoś przemawia za Ciebie Co do drugiego: Sam fakt, że forum w swojej nazwie zawiera słowo "schizofrenia" skazuje nas na niskie czytelnictwo. To się akurat nie zmienia, a mechanizm ten tkwi w społeczeństwie przynajmniej od kilku dekad.karuna pisze: ↑śr sty 04, 2023 4:44 pm Ja bym kichnął to byś Meduzola znalazła problem, i ukryty przekaz. Ale ja o czym innym./ Dziś forum na zalega sporo postów nie związanych z niczym innym a tym, że nie piszecie o tym, że zima w pełni oraz, że czyta was stale może kilkanaście osób dziennie na oko około.
- Catastrophique
- bywalec
Meduzola, nie przeczuwam, bo biorą się z Twojej zdziwaczałej i zagmatwanej wyobraźni oraz w ogóle nie trzymają kupy ani sensu. Zlepek niespójnych, alogicznych, z niczym niepowiązanych wyrazów - bezsensowny bełkot. Tego nawet Ty nie ogarniasz, ale z racji tego, że jestes aspoleczna musisz sie slownie wyzyc tutaj, bo na zywo nikt Cie nie wyslucha. Prawdopodobnie tez dlatego, ze gdy rozpoczynalas taki slowny belkot werbalnie, ludzie zaczeli uciekac i/lub pukac sie w czolo.
Nie mam sponsora, do wszystkiego - i materialnie i jesli chodzi o inne osiagniecia, doszedlem sam.
Nie mam sponsora, do wszystkiego - i materialnie i jesli chodzi o inne osiagniecia, doszedlem sam.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Tak, Catastriohique, to dlaczego miałam z wypracowań zawsze same piątki? Moi nauczyciele, i to w tak różnych szkołach, też byli zagmatwan i zdziczali? A nauczyciele historii zawsze pytali mnie i zdanie. Masz taki problem, że zbyt wcześnie wyciągasz wnioski. To nie jest profesjonalizm. Nie jestem aspołeczna, podarowałam swojej współpacjentce swoją porcję paprykarzu szczecińskiego. Wobec ludzi jestem bardzo ludzka, wczoraj przekazałam 650 złoty dla skonfliktowanego Jemenu, a na palarni ludzie chętnie wsłuchują się w to, co mówię. Weź nie wkręcaj ludziom na forum coś, czego nie ma. Jak rozkręcę sfery mojego mózgu, które zamarły i wyciszę te nadpobudliwe, wiele rzeczy zmieni się na lepsze.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Po ile u was jest litr benzyny?
- Kiciuś_XXL
- moderator
W moją stronę do granicy Słowackiej ma byc robiona droga ekspresowa. To dobry znak
Meduzola jest w swoich postach kreatywna czego katastrofa nie może zrozumieć. W zasadzie nie napisał on jak dotąd sam żadnego sensownego postu. Katastrofa nie skończył ogólniaka i wielu rzeczy słów związków frazeologicznych po prostu nie rozumie. Żal mi go bo wiem ze chciałby dorównać innym ale w jego przypadku jest to już nie możliwe. Leki odebrały mu całkowicie możliwość rozwoju.Meduzola pisze: ↑śr sty 04, 2023 5:27 pm Tak, Catastriohique, to dlaczego miałam z wypracowań zawsze same piątki? Moi nauczyciele, i to w tak różnych szkołach, też byli zagmatwan i zdziczali? A nauczyciele historii zawsze pytali mnie i zdanie. Masz taki problem, że zbyt wcześnie wyciągasz wnioski. To nie jest profesjonalizm. Nie jestem aspołeczna, podarowałam swojej współpacjentce swoją porcję paprykarzu szczecińskiego. Wobec ludzi jestem bardzo ludzka, wczoraj przekazałam 650 złoty dla skonfliktowanego Jemenu, a na palarni ludzie chętnie wsłuchują się w to, co mówię. Weź nie wkręcaj ludziom na forum coś, czego nie ma. Jak rozkręcę sfery mojego mózgu, które zamarły i wyciszę te nadpobudliwe, wiele rzeczy zmieni się na lepsze.
A z katastrofa Tricksterem jozefem80 i Edenem byś nie chciał. Chłopaki aż się palą do zbliżenia.Kiciuś_XXL pisze: ↑śr sty 04, 2023 4:36 pm Potrzebuję seksu!!!
mam zamiar zadzwonić do przyjaciółki niech ona przyjedzie do mnie. Wcześniej będziemy sie moczyć w wannie i jakoś sie zmieścimy.
Nie wiem na ile wyobraźnia mnie poniesie.
Ja nie mam nic przeciwko analowi ale jak ktoś chce niech to robi ja akurat nie preferuje.
Samotne kobiety musza sobie wkładać w otwór łonowy różne przedmioty. Ostatnio sa to ozdoby świąteczne ale jest to bardzo niebezpieczne, także ten tego....
- Kiciuś_XXL
- moderator
Wymieniłeś cztery osoby a ja piaty. Potrzeba 5 lafirynd do orgii. Ufff...
myślisz Amannn, że ile do tego żeby pokój miał kwadratów?
myślisz Amannn, że ile do tego żeby pokój miał kwadratów?
We tam z 20 wystarczy
A po ci jakieś lafiryndy żeby zanudzily się na smierć to wszystko krypto
Sam byś musiał wszystkich obrobić znając życie
- Kiciuś_XXL
- moderator
Więcej wiary Amannnie, na pewno by trzeszczało i było ciekawie
Nie sądzę aby oni się dotknęli kobiety. Już prędzej faceta przebranego za kobietę jak tricksterowy Marian
- Kiciuś_XXL
- moderator
Amannn wbijaj na szóstego i weź swoja przyjaciółeczkę
Oni nie przyjadą. Poza tym Eden liczy na gej party chciał dołączyć do Trickstera i katastrofy ale mu odmówili bo jest dziewicą
- Kiciuś_XXL
- moderator
weźmy jeszcze Meduzolę, co myślisz?
Jak się zgodzi
- Kiciuś_XXL
- moderator
Przez 5 minut możemy ją wziąć w sześciu tzn będziecie ją podtrzymywać a ja ja będę orał