Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Trickster »

Większość z was jest tak daremna, ze nawet nie warto sobie głowę zawracać, nic nie umiecie, utrzymują was rodzice i jesteście pasożytami, opiekunowie odejdą, a wy wylądujecie na ulicy, bo nic nie umiecie. Zawsze do tej pory było mi was żal teraz nie mam przechlapane, naturalna selekcja znajdzie zawsze miejsce :lol: Ale wiem przynajmniej, ze są tacy jak ja zaradni schizofrenicy i im będę dobrze życzył. Przyszłem na te forum bo chciałem poznać współchorych, ale teraz twierdze,że nie warto, większość was co poznałem na tym forum skazana jest na porażkę i może i lepiej- słabe i nie przystosowane osobniki należy eliminować i tak zrobi z wami życie ;)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Zamieniasz się w katastrofę. Mówi się przyszedłem jak już coś. A nie masz ty bratku czasem psychozy?
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Nic nie mówię, bo i na mnie chultnie. Moim zdaniem, nie należy szafować tak słowem "psychoza", bo po jednym
z filmów Hitchcocka bardzo trudno zdetonować, zneutralizować to słowo, przy czym "widzenie, słyszenie lub czucie rzeczy, których nie ma" czeka raczej-chyba na walidację.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

U Trickstera to są bardziej urojenia
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trikster a jak jeżdżenie na hałdę i udawanie ze się jest kierownikiem na kopalni ? Pies Marta jeszcze za tobą wszędzie chodzi.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Trick, pytam po raz kolejny - dlaczego ciągle dajesz mu sie prowokować do klotni i wyzwisk? On sie karmi tym, ze reagujesz i sie wkurzasz. Olej, szkoda czasu i energii. I tak nie przemowisz mu do rozsądku.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: śr sty 04, 2023 4:46 am Trick, pytam po raz kolejny - dlaczego ciągle dajesz mu sie prowokować do klotni i wyzwisk? On sie karmi tym, ze reagujesz i sie wkurzasz. Olej, szkoda czasu i energii. I tak nie przemowisz mu do rozsądku.
Nie łżyj Katastrofa i nie podżegaj do przestępstw. Trikster obraża i wyzywa bo czuje się bezkarny. Jest motywowany nienawiścią która ty mu przekazujesz twoim jadem i twoja frustracja . Chciałby seksu chciałby masturbacji śle kuśka mu nie staje od leków które ty mu rekompensujesz Zrobiłeś z niego inwalidę impotenta i umysłowego i płciowego bo zawsze chcesz dla innych źle
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Amannn pisze: śr sty 04, 2023 1:21 pm
Catastrophique pisze: śr sty 04, 2023 4:46 am Trick, pytam po raz kolejny - dlaczego ciągle dajesz mu sie prowokować do klotni i wyzwisk? On sie karmi tym, ze reagujesz i sie wkurzasz. Olej, szkoda czasu i energii. I tak nie przemowisz mu do rozsądku.
Nie łżyj Katastrofa i nie podżegaj do przestępstw. Trikster obraża i wyzywa bo czuje się bezkarny. Jest motywowany nienawiścią która ty mu przekazujesz twoim jadem i twoja frustracja . Chciałby seksu chciałby masturbacji śle kuśka mu nie staje od leków które ty mu rekompensujesz Zrobiłeś z niego inwalidę impotenta i umysłowego i płciowego bo zawsze chcesz dla innych źle
Slabe i naiwne bzdury. Nikt w to nie wierzy, lacznie z Toba. Tak reagujesz na prawde - malo wybrednymi atakami, bzdurami wyssanymi z palca. Zdazyles juz nas do tego przyzwyczaic ;).
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Tylko ze Trickster mógł być normalny gdyby nie ty
Meduzola
zaufany użytkownik

Co może łączyć dwóch użytkowników, z których jeden pije często, a drugi wcale, jeden potrafi rozkochać namiętnie kobietę, a dla drugiego seks to upokorzenie kobiety. Jeden straszy trzeciego gwałtem analnym poprzez "nasłanie na niego żigolaka", a drugi nie widzi w takim zachowaniu nic złego, korzysta z tego forum często, w przerwach przygotowań na publiczne wykłady w realu? To musi być jakiś wcześniejszy układ. Tylko że jeden Ślązak, drugi Francuz chyba.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Gejowska miłość platoniczna i nieplatoniczna chyba
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Z tym ze trikster i kobiety to jest fikcja On sobie tak roi wizualizuje miał na tym tle dwie psychozy . Jedyne co się przyznał to do skórzanej pochwy w której jak to napisał moczy i znajomosci z Marianem 21 letnim transwestytą. Do tego dawno mu już kuśka nie staje i skurczyła się od leków o około 2 cm . On jest o wiele bardziej chory niż na to wygląda Jego zaburzenia sięgają zaburzeniom katastrofy
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

żałosne :hand:
nic
Meduzola
zaufany użytkownik

To są jacyś lobbyści farmaceutyczni. Nigdy nie wątpiący w słuszność podawania środków farmakologicznycj. Dosłownie zero cienia wątpliwości u nich w tym sensie. Przy okazji skrzywieni seksualnie, jeden w tę, drugi we wtę. Choć ogólnie system traktuje "schizofreników" tak, jakby nie byli oni posiadaczami narządów płciowych. Ale i o tym doktoratów się nie pisze. Taki mamy klimat. O.k., może potem ustosunkuję się do tego, co napisałeś wyżej przed sekundą, bo nie chcę kasować bieżącego tekstu.
the end
zaufany użytkownik

chyba za ucho ktoś was porządnie dawno już nie wytargał xd :mrgreen:
nic
Meduzola
zaufany użytkownik

Powyższe jest oczywiście do Amannna.
Meduzola
zaufany użytkownik

karuna pisze: śr sty 04, 2023 4:10 pm chyba za ucho ktoś was porządnie dawno już nie wytargał xd :mrgreen:
Ktoś ci obiecał sanki, ale śnieg zdążył stopnieć? Nie trać wiary, druhu!
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Parada dziwakow i przegrywow zyciowych - obelgi i insynuacje Amannna plus belkot Meduzoli.
the end
zaufany użytkownik

Co tu dużo mówić, ale analizując wasze wypowiedzi wcześniejsze jestem zdolny zauważyć. że stanowi ta treść jedynie margines tego co forum jest w stanie osiągnąć. Admin ma kopię zapasową forum w zegarku, który dostał na komunię. :mrgreen:
nic
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Potrzebuję seksu!!!

mam zamiar zadzwonić do przyjaciółki niech ona przyjedzie do mnie. Wcześniej będziemy sie moczyć w wannie i jakoś sie zmieścimy.

Nie wiem na ile wyobraźnia mnie poniesie.

Ja nie mam nic przeciwko analowi ale jak ktoś chce niech to robi ja akurat nie preferuje.

Samotne kobiety musza sobie wkładać w otwór łonowy różne przedmioty. Ostatnio sa to ozdoby świąteczne ale jest to bardzo niebezpieczne, także ten tego....
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”