Nie, nie zna się, bo to wykracza poza tok jego rozumowania i kompletnie nie wie, że można myśleć interdyscyplinarnie. Do tego jego pointy kończą się samymi insynuacjami. Nie jestem aspołeczna, mam niedoczynny módżek, nadaktywne ciało migdałowate i część skroniową kory mózgowej "w stanie Hv".
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
- Catastrophique
- bywalec
Jestes aspoleczna, niechcaco sie do tego przyznalas przy jednej z naszych poprzednich dyskusji pare miechow temu. Antypsychiatryczne poglady bardzo temu sprzyjaja - swiadczy to nie tylko o nienawisci skierowanej w niewlasciwa strone, ale i o ciezkiej glupocie. Stad juz niedaleka droga do bycia samotnym, nieszczesliwym nolifem jak Amannn.
Do tego uprzedzenie do mnie pewnie dlatego, ze nie zwrocilem w ogole na CIebie uwagi, mimo Twoich usilnych staran
. I to pewnie byla przeczyna Twojej absencji na forum, teraz wrocilas i kogo atakujesz - oczywiscie mnie
. Tylko po co? Myslisz, ze cos zdzialasz w ten sposob? 
Do tego uprzedzenie do mnie pewnie dlatego, ze nie zwrocilem w ogole na CIebie uwagi, mimo Twoich usilnych staran

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Przyzwyczaiłeś wszystkich w swoich kilkunastu tysiącach postów, że twoje musi być na wierzchu, ale "niestety" jest kilka osób, które potrafią stawiać ci czoła, chętnie je wspieram. Moja pisanina jest próbą przeniknięcia danego tematu, by dojść do faktycznej przyczyny danego problemu. Twój rezerwuar wiedzy natomiast jest tak skromny, że te kilkanaście tysięcy twoich postów to namacalny dowód na to, że w ogóle nie jesteś w stanie komukolwiek w faktyczny sposób pomóc. Zniknęłam na trzy miesiące z przyczyn prywatnych, a moja aspołeczność to mój problem, bo nikogo nią nie krzywdzę.
Z resztą moja aspołeczność oznacza w praktyce to, że nie gadam ze wszystkimi o wszystkim, small talk nie dla mnie, prezentuję ciężką postawę filozoficzną, zawsze z tyłu glowy- wieczność. Przez nadwibracyjnosc ciała migdałowatego i również wytwarzany przeze mnie kortyzol atakują mnie psy, czy to małe czy to duże. Na koniec powiem jeszcze, co jest twoją najgorsza cechą: Wykorzystujesz zdobytą tu wiedzę, by komuś zaszkodzić, bo takich ostateczności jest w Twoich interakcjach sporo. Brak jakiejkolwiek pokory to twoja aspołeczność.
Cynizm i brak pokory, moralne dno.
- Catastrophique
- bywalec
Nikt nie potrafi, ale usilnie sie staraja. Problem ich jest taki, ze sa sfrustrowani i poirytowani moja osoba (jak Ty), a ja mam to wszystko gdzies, co frustruje Was podwojnie. Przez to tez nie jestescie wystarczajaco obiektywnymi osobami aby rzetelnie ocenic mnie, moje osiagniecia, wiedze etc. Ludzie uprzedzeni, zazdrosni i nienawidzacy to najmniej rzetelne zrodlo o nas jakie moze byc. Wasze umniejszanie mam gdzies, bo mam bardzo wysokie poczucie wlasnej wartosci i wierze w siebie. I tak jak wczesniej pisalem - jakies nolify z Evotu nie sa w stanie na to wplynac - nikt nie jest.
Tak samo jak wmowic mi i innym, ze chce komus zaszkodzic. Ale tak - wiem, ze prawda jest dla Was bolesna i tak wlasnie powinno byc. Glaskanie po glowce wlasnie doprowadzilo do tego, ze nie radzicie sobie z choroba ani tak naprawde z niczym.
Potrafie przyjac krytyke na klate, ale sensowna i konstruktywna. Nie te wyssane z palca pomowienia i insynuacje co wymysla Amannn czy reszta. Na to mam wyj...
Ja znam te "prywatne" przyczyny
.
Aspolecznoscia krzywdzisz i to bardzo - siebie.
Bo na kilometr widac, ze osoba szczesliwa i zadowolona z zycia nie jestes
.
Tak samo jak wmowic mi i innym, ze chce komus zaszkodzic. Ale tak - wiem, ze prawda jest dla Was bolesna i tak wlasnie powinno byc. Glaskanie po glowce wlasnie doprowadzilo do tego, ze nie radzicie sobie z choroba ani tak naprawde z niczym.
Potrafie przyjac krytyke na klate, ale sensowna i konstruktywna. Nie te wyssane z palca pomowienia i insynuacje co wymysla Amannn czy reszta. Na to mam wyj...
Ja znam te "prywatne" przyczyny

Aspolecznoscia krzywdzisz i to bardzo - siebie.
Bo na kilometr widac, ze osoba szczesliwa i zadowolona z zycia nie jestes

Tik tak tik tak

Katastrofa czy ty masz coś z głową. Ty zacznij się porządnie leczyć. Poczytaj co wypisujesz i zastanów się czy to jest normalne a potem zadzwoń na 112 i jedź do psychiatryka ty masz psychozę z czego chyba nie zdajesz sobie sprawy albo tak zryty beret ze wymagasz resocjalizacji.
Pisałam kilka dni temu najwyraźniej, że moja trzymiesięczna nieobecność na Evocie wiązała się z problemami z partnerem i zakończeniem związku, a @Catastrophique domniemywa wyżej, że niby z nim problem miałam. He?
On się musi porządnie leczyć najlepiej jakby poszedł na oddział dzienny na pół roku proponowałem mu babińskiego w Krakowie ale coś nie chciał
Schizofrenię trzeba traktować.anatomicznue, a nie ideologicznie. Podział objawów na pozytywy, czyli objawy wytwórcze i negatywy, czyli objawy deficytowe to zabawa w obiektywizm. Natomiast aspołeczność to w tej nomenklaturze są urojenia ksobne, bądź postawa
ksobna, ale nie wiem, z jakiego języka się to wzięło. Pacjent może być też świadomy podziałów politycznych i sporów ideologicznych w Polsce i na świecie i to też może tą ksobnosc generować. Oczywiscie spory i konflikty w rodzinie też.
ksobna, ale nie wiem, z jakiego języka się to wzięło. Pacjent może być też świadomy podziałów politycznych i sporów ideologicznych w Polsce i na świecie i to też może tą ksobnosc generować. Oczywiscie spory i konflikty w rodzinie też.
Stres oksydacyjny wytwarza toksyny, które zżerają nasze synapsy, gdzie powstaje wychwyt zwrotny dopaminy. Nie możesz płakać, krzyczeć, śpiewać, śmiać się? To przynajmniej pogłaskaj się po głowie, bo to miłe odczucie. Ty, tzn. ten/ ta, który/ która to czyta.
Tylko ze ksobny to jest katastrofa cały czas uważa ze inni go prześladują zazdroszczą mu chcą mu odebrać to co ma. Jest to całkowicie bezpodstawne kto inny wstydził by się robić takie pseudo wykłady jak katastrofaMeduzola pisze: ↑wt sty 03, 2023 5:12 pm Schizofrenię trzeba traktować.anatomicznue, a nie ideologicznie. Podział objawów na pozytywy, czyli objawy wytwórcze i negatywy, czyli objawy deficytowe to zabawa w obiektywizm. Natomiast aspołeczność to w tej nomenklaturze są urojenia ksobne, bądź postawa
Do tego dochodzi u niego do skrajnych ataków depresji z powodu braku partnerki/partnera życiowego które mocno odbijają się na jego psychice. Chomiki nie zrobią z niego nieaspołecznego.
Tylko ostrożnie, bo on się dość szybko regeneruje. Gdybym znała taką osobę w realu, nie zwierzałabym się jej z niczego, a tym bardziej z żadnych moich ułomności i wad, bo on lubi bełtać w krawiących ranach. To znaczy, dosypywać sproszkowaną papryczkę chilli.
Tak jest skrajnie złośliwy Ale to bierze się z jego nienawiści do ludzi i ciągłych kompleksów ze jest gorszy od innych ludzi. Stad to całe porównywanie i wyzywanie od no lifów i przegrywów. On nie może zaakceptować siebie samego
- Catastrophique
- bywalec
Ale sie produkujecie xD.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Bezcelowe to, ale jak wiadomo, tacy jak Wy maja zbyt duzo wolnego czasu
.

Tik tak tik tak

- Józef80
- zaufany użytkownik
Jakbyś pisał o sobie samym

Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. A nie zgłębianie danego tematu z możliwie różnych stron. Na jedno kopyto.