Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Rozumiesz?
Masz się przyznać i samoosadzic jeśli masz jeszcze krztynę honoru.
- Catastrophique
- bywalec
Jeśli sam tego nie zrobisz to inni zrobią to za ciebie
Katastrofa co tydzień wpłacasz 300 zł na kotka za to ze zniszczyłeś forum swoją arogancją i całkowitym brakiem empatii
- Catastrophique
- bywalec
Jak sie napisze prawde o Tobie (gdy dzis z Jozefem i Tricksterem dyskutowalismy o Twoim zachowaniu), odpowiadasz malo wybrednymi atakami i widac, ze to na Ciebie wplywa. Reakcja ta jednak swiadczy o tym jak slaby jestes i to nikogo nie rusza. Do niczego nikogo nie zmusisz i nie naklonisz - zrozum to wreszcie, czas spojrzec na swoje ego z innej, realnej perspektywy - prawdziwej i bardzo bolesnej dla Ciebie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Jakie to płytkie i infantylne ale świadczy o tobie twoich kompleksach normalny zdrowy człowiek nie myśli tymi kategoriami
Catastriohique rani, a następnie wyśmiewa. Do tego ostrzy oręż o nazwie "psychoza", którą zastraszył już niejednego użytkownika, bądź osobę odwiedzająca to forum. Są jednostki, które nie wierzą w żadne 1% populacji danego kraju chorujący na schizofrenię, czyli wieczną psychozę, wystawione przez organizacje WHO, przed którą nie czołgają się na kolanach.
"Catastrohuieck" wyniknęło z literówki, ale może być.
Nawet jeśli jest to 1% to w innych krajach jak np w Indiach czy Afryce nie leczą schizofrenii otumaniająca chemią a ludzie którzy mieli psychozę nie są wykluczani ze społeczeństwa i jego życiaMeduzola pisze: ↑pn sty 02, 2023 8:35 pm Catastriohique rani, a następnie wyśmiewa. Do tego ostrzy oręż o nazwie "psychoza", którą zastraszył już niejednego użytkownika, bądź osobę odwiedzająca to forum. Są jednostki, które nie wierzą w żadne 1% populacji danego kraju chorujący na schizofrenię, czyli wieczną psychozę, wystawione przez organizacje WHO, przed którą nie czołgają się na kolanach.
Dzięki broni elektromagnetycznej, np. w ramach ZET (zorganizowane elektroniczne tortury) można zrobić te jeden procent. Ale siedzę teraz cicho, by Castrotik nie znalazł wyrwy w całości.
Tak katastrofa straszy psychoza ludzi odstawiających leki. Z ostatnich badań naukowych nad lekami wyszło jednak ze ryzyko psychozy u tych co odstawili leki w ciągu dwóch lat jest 6 razy mniejsze niż u tych co pozostali na lekach
https://www.madinamerica.com/2021/02/st ... l-illness/
https://www.madinamerica.com/2021/02/st ... l-illness/
Tak teraz wygląda te forum jak ten filmik z wami jako userami
:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Katastrofa się na tym kompletnie nie zna. On wierzy w swojego psychiatrę. A ten będzie mu dawał piguły do końca życia mimo zawału i wylewu u katastrofy, uszkodzenia mu nerek i wątroby oraz zwiotczenia i skurczenia penisa w dużym skrócie bo skutków ubocznych jest więcej jak choćby cukrzyca
- Catastrophique
- bywalec
Widze, ze oboje zyjecie w antypsychiatrycznym swiecie. Spokojnie, nikt nie bedzie Was stamtad zabierac
.
.
Poziomowi Amannna jednak nie "dorownasz", ale jezeli chcesz to bardzo "ambitny" cel
.

Tak, moze byc - dla okreslonego poziomu zartu i kultury osobistej jego autorki

Poziomowi Amannna jednak nie "dorownasz", ale jezeli chcesz to bardzo "ambitny" cel

Tik tak tik tak

Katastrofa nie martw się Trickster ci zarysował gdzie trafisz. Umiesz tylko obrażać Czemu nigdy merytorycznie nie podyskutujeszCatastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 8:55 pm Widze, ze oboje zyjecie w antypsychiatrycznym swiecie. Spokojnie, nikt nie bedzie Was stamtad zabierac.
Tak, moze byc - dla okreslonego poziomu zartu i kultury osobistej jego autorki.
Poziomowi Amannna jednak nie "dorownasz", ale jezeli chcesz to bardzo "ambitny" cel.
A tak na poważnie na naszych przykładach zwolennicy leczenia lekami biorą je i funkcjonują w społeczeństwie, a zwolennicy antypsychiatri no sami wiecie jak funkcjonujecie 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Zaraz idę na siłkę 
- Catastrophique
- bywalec
Oj tam, nieistotny szczegół.
Pij ziółka, Trick

Tik tak tik tak

To jest nie prawda co mówisz Spytaj cynamona jak funkcjonuje na lekach. Dobrze na lekach funkcjonują tylko wyjątki