Do wątku cięte riposty boi się wejść katastrofa i Trickster. Mówiłem ci już to i mówiłem ci czemu . Możesz sam tam pisać to twój wątek.
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
- Stoķrotķa
- bywalec
- Status: 💰💰💰💰💰
Tu nie chodzi o jakieś banie, tylko powinno się ignorować takie zaczepki, a jak już to rozpisać się w wątku "Cięte riposty" w dziale "Kto pomoże?" EOT
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Forum się nie zmienia z grubsza przez te lata, tylko nie ma aktywnej moderacji już
nic
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Oni tam nie wejdą, bo moczą się w beczce
Moczenie kusiek w sztucznek skórzanej pochwie nic nie dało, w dodatku smród unosił się straszliwy, więc teraz moczą się wspólnie w beczce z rosołem. To powinno pomóc, choć niekoniecznie. Przynajmniej mogą wchodzić bezkarnie do ludzi bo ich ciągnie 

To nie są żadne zaczepki tylko stan psychofizyczny katastrofy. Dla ciebie nieistotny dla innych tak co będzie jak ten osobnik się na kogoś rzuci np.?
- Stoķrotķa
- bywalec
Pisz o tym do ch*lery w "Ciętych ripostach" a nie tu.
Bo mu się nie spodobały wykłady katastrofy albo bo nie zachwalał katastrofy wystarczająco . To jest wszystko bardzo istotne i nie są to żadne riposty ale spostrzeżenia faktów i powinny być tutaj a nie gdzie indziej publikowane
Multum stałych userów odeszło. Jak jeden mąż. Kiedyś zabrałam się za zgłębianie ich poglądów i postaw. Może o tą imprezę, bodajże w 2012 się rozeszło. Jedna userka przestała tu pisać niedługo po tym, jak poznałysmy się w psychiatryku, chyba w 2017.
Stokrotka powinieneś dać przykład i pisać na katastrofę i Trickstera w ciętych ripostach. Wtedy zapoczatkujesz coś co może z czasem przerodzi się w zwyczaj. Na razie tu się toczy dyskusja i uszanuj to.
Tak to prawda Katastrofa ich wykończył. Odeszli po tym jak nie został zbanowany . Głosów za banem dla niego było 15 za i 1 przeciwko. Zbyszek nie posłuchał woli lidu i odeszli. Nie wytrzymali cynizmu katastrofy i jego znęcania się nad ciężko chorymi.
- Stoķrotķa
- bywalec
Jesteś przykro mówiąc nieobliczany, masz pozwolenie. Pozwalam Ci. Pisz do woli. Rozkazuję Ci abyś pisał i głosił we wszystkich wątkach swoje mądrości nie zaprzeczam! Tutaj też. Potem sprawdzę jak idzie twoje dzieło. Kocham Cię, mam nadzieję że się spotkamy.
Czasem na czacie widać, że rozmowy na nim są poprzedzone ustawką telefoniczną. Być może tak jest również w dyskusjach. Ale spokojnie, jest akcja, to jest i kontrakcja :-) Nie pisałam trzy miesiące z powodu zawodu miłosnego, stopniowo z niego wychodzę.
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
No i widzisz da się, da się

Stokrotka nie chcesz to nie bierz w niej udziału i daj spokój innym bo to już nie jest zabawne zacząłeś trollować
-
- zaufany użytkownik
Forum zostało zniszczone przez katastrofe i amannna przez ten konflikt
A co takiego jest zniszczone możesz pisać co chcesz zakładać nowe wątki itd. Amannn w przeciwieństwie do katastrofy nigdy nie obraża i nie znęca się nad ciężko chorymi
- Catastrophique
- bywalec
Znowu w 3 osobie xD.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

O wilku mowa. Zniszczyłeś całe forum