Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Amannn »

Stoķrotķa pisze: pn sty 02, 2023 4:33 pm Amannn pisz do ch*lery w wątku "Cięte riposty", a nie tu. Mówię na podstawie wiadomości 4:27 pm wzwyż.
Od tego jest jeden dział, a nie pięćdziesiąt innych.
Do wątku cięte riposty boi się wejść katastrofa i Trickster. Mówiłem ci już to i mówiłem ci czemu . Możesz sam tam pisać to twój wątek.
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec
Status: 💰💰💰💰💰

Post autor: Stoķrotķa »

Tu nie chodzi o jakieś banie, tylko powinno się ignorować takie zaczepki, a jak już to rozpisać się w wątku "Cięte riposty" w dziale "Kto pomoże?" EOT
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Forum się nie zmienia z grubsza przez te lata, tylko nie ma aktywnej moderacji już
nic
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Oni tam nie wejdą, bo moczą się w beczce :lol: Moczenie kusiek w sztucznek skórzanej pochwie nic nie dało, w dodatku smród unosił się straszliwy, więc teraz moczą się wspólnie w beczce z rosołem. To powinno pomóc, choć niekoniecznie. Przynajmniej mogą wchodzić bezkarnie do ludzi bo ich ciągnie :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Stoķrotķa pisze: pn sty 02, 2023 4:44 pm Tu nie chodzi o jakieś banie, tylko powinno się ignorować takie zaczepki, a jak już to rozpisać się w wątku "Cięte riposty" w dziale "Kto pomoże?" EOT
To nie są żadne zaczepki tylko stan psychofizyczny katastrofy. Dla ciebie nieistotny dla innych tak co będzie jak ten osobnik się na kogoś rzuci np.?
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec

Pisz o tym do ch*lery w "Ciętych ripostach" a nie tu.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Bo mu się nie spodobały wykłady katastrofy albo bo nie zachwalał katastrofy wystarczająco . To jest wszystko bardzo istotne i nie są to żadne riposty ale spostrzeżenia faktów i powinny być tutaj a nie gdzie indziej publikowane
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Stoķrotķa pisze: pn sty 02, 2023 4:49 pm Pisz o tym do ch*lery w "Ciętych ripostach" a nie tu.
Dziadu! Chce powiedzieć, że będę pisał tu, do ch#lery :lol:
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Multum stałych userów odeszło. Jak jeden mąż. Kiedyś zabrałam się za zgłębianie ich poglądów i postaw. Może o tą imprezę, bodajże w 2012 się rozeszło. Jedna userka przestała tu pisać niedługo po tym, jak poznałysmy się w psychiatryku, chyba w 2017.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Stokrotka powinieneś dać przykład i pisać na katastrofę i Trickstera w ciętych ripostach. Wtedy zapoczatkujesz coś co może z czasem przerodzi się w zwyczaj. Na razie tu się toczy dyskusja i uszanuj to.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Meduzola pisze: pn sty 02, 2023 5:01 pm Multum stałych userów odeszło. Jak jeden mąż. Kiedyś zabrałam się za zgłębianie ich poglądów i postaw. Może o tą imprezę, bodajże w 2012 się rozeszło. Jedna userka przestała tu pisać niedługo po tym, jak poznałysmy się w psychiatryku, chyba w 2017.
Tak to prawda Katastrofa ich wykończył. Odeszli po tym jak nie został zbanowany . Głosów za banem dla niego było 15 za i 1 przeciwko. Zbyszek nie posłuchał woli lidu i odeszli. Nie wytrzymali cynizmu katastrofy i jego znęcania się nad ciężko chorymi.
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec

pingui pisze: pn sty 02, 2023 4:54 pm Chce powiedzieć, że będę pisał tu, do ch#lery :lol:
Jesteś przykro mówiąc nieobliczany, masz pozwolenie. Pozwalam Ci. Pisz do woli. Rozkazuję Ci abyś pisał i głosił we wszystkich wątkach swoje mądrości nie zaprzeczam! Tutaj też. Potem sprawdzę jak idzie twoje dzieło. Kocham Cię, mam nadzieję że się spotkamy.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Amannn pisze: pn sty 02, 2023 5:05 pm Tak to prawda Katastrofa ich wykończył. Odeszli po tym jak nie został zbanowany . Głosów za banem dla niego było 15 za i 1 przeciwko. Zbyszek nie posłuchał woli lidu i odeszli. Nie wytrzymali cynizmu katastrofy i jego znęcania się nad ciężko chorymi.
Czasem na czacie widać, że rozmowy na nim są poprzedzone ustawką telefoniczną. Być może tak jest również w dyskusjach. Ale spokojnie, jest akcja, to jest i kontrakcja :-) Nie pisałam trzy miesiące z powodu zawodu miłosnego, stopniowo z niego wychodzę.
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec

Amannn pisze: pn sty 02, 2023 5:02 pm Na razie tu się toczy toksyczna dyskusja i uszanuj to.
Zauważyłem o dziwo. Szacunek jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla działu "Cięte riposty" niestety. I tam powinieneś pisać, a nie tu.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Stoķrotķa pisze: pn sty 02, 2023 5:06 pm
pingui pisze: pn sty 02, 2023 4:54 pm Chce powiedzieć, że będę pisał tu, do ch#lery :lol:
Jesteś przykro mówiąc nieobliczany, masz pozwolenie. Pozwalam Ci. Pisz do woli. Rozkazuję Ci abyś pisał i głosił we wszystkich wątkach swoje mądrości nie zaprzeczam! Tutaj też. Potem sprawdzę jak idzie twoje dzieło. Kocham Cię, mam nadzieję że się spotkamy.
No i widzisz da się, da się :D Trzeba było tak od początku. Ja ciebie też, pozdro mała :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Stokrotka nie chcesz to nie bierz w niej udziału i daj spokój innym bo to już nie jest zabawne zacząłeś trollować
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Forum zostało zniszczone przez katastrofe i amannna przez ten konflikt
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A co takiego jest zniszczone możesz pisać co chcesz zakładać nowe wątki itd. Amannn w przeciwieństwie do katastrofy nigdy nie obraża i nie znęca się nad ciężko chorymi
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Znowu w 3 osobie xD.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik