Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Jozef, sa samotni, aspoleczni, Amannn pisal o wielokrotnym codziennym waleniu konia, ale to jest tylko namiastka seksu, wiec musi sie dodatkowo wyzywac piszac o zboczeniach etc.
Ja mam duzo przyjaciol i znajomych, dziewczyny nie, ale dlatego, ze uwielbiam flirt i podryw, a gdybym wszedl w jakis zwiazek musialbym z tym skonczyc.
Niemniej, gdy pojawi sie ktos naprawde wyjatkowy...kto wie, moze sie ustatkuje.
Ja mam duzo przyjaciol i znajomych, dziewczyny nie, ale dlatego, ze uwielbiam flirt i podryw, a gdybym wszedl w jakis zwiazek musialbym z tym skonczyc.
Niemniej, gdy pojawi sie ktos naprawde wyjatkowy...kto wie, moze sie ustatkuje.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Okay, skończmy z seksem, można go zamknąć do słoika po dżemie i odstawić na półkę. To dziedzina, którą trzeba "schizofrenikowi" wyperswadować raz na zawsze. Przejdźmy do tego, co istotne: "Naród na prochach", który już jakiś czas temu odszedł od pradawnych prawd, czeka na nowe prelekcje na temat doskonałości tabletek i zastrzyków..!
- Catastrophique
- bywalec
Nie prowadze prelekcji na ten temat aczkolwiek jestem wdzieczny lekarzom za dobranie mi lekow dzieki ktorym moge zyc jak zdrowy.
Wy tez mozecie, tylko trzeba d&pe ruszyc
.
Wy tez mozecie, tylko trzeba d&pe ruszyc

Tik tak tik tak

- Stoķrotķa
- bywalec
- Status: 💰💰💰💰💰
Cieszę się, że wreszcie mówisz na temat! Oby tak dalej! Pozdrawiam.Catastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 4:09 pm Nie prowadze prelekcji na ten temat aczkolwiek jestem wdzieczny lekarzom za dobranie mi lekow dzieki ktorym moge zyc jak zdrowy.
Stokrotka, a skąd wiedziałeś, jaki mam model telefonu? Ja pamiętam.
Bo wiesz, jestem do tego stopnia zhakowana, że na Fejsie zapraszam ludzi, których nie zaprosiłam, bo jak do tej pory nie kolekcjonuję wirtualnych znajomych.
- Stoķrotķa
- bywalec
Odpowiem na PW, potem możesz napisać poniżej, że już jesteś spokojna.
Tzn. kolekcjonuję, ale do czasu... Aż usuwam, jeśli nie wyniknęło z tego nic realistycznego. O.k.
Katastrofa a co się stało z Adolfinim makaroni ? Podczas 3 osobowej zabawy sylwestrowej u ciebie
Jonny moderatorem już jestem ja
Nie możesz żyć jak zdrowy bo ci kuśka nie staje i skurczyła się o 2 cmCatastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 4:09 pm Nie prowadze prelekcji na ten temat aczkolwiek jestem wdzieczny lekarzom za dobranie mi lekow dzieki ktorym moge zyc jak zdrowy.
Wy tez mozecie, tylko trzeba d&pe ruszyc.
Zbyszkowi, z tego, co mówił mi przez telefon, jest obojętne, czy moderator wspiera myśl współczesnej psychiatrii czy wręcz przeciwnie. Nie, nie rozmawiamy nagminnie, bo przy drugiej rozmowie powiedział, że woli wymianę "klikaną". Ale to już dłuższy czas temu było, z pół roku już.
Ty w ogóle jesteś od leków tak naćpany ze nie wiesz co to normalne życie no lifie piwniczaku.
Pytanie która to jest współczesna psychiatria? Ta dawna co stosuje leki czy ta nowa oświecona która jest lekom przeciwna?Meduzola pisze: ↑pn sty 02, 2023 4:27 pmZbyszkowi, z tego, co mówił mi przez telefon, jest obojętne, czy moderator wspiera myśl współczesnej psychiatrii czy wręcz przeciwnie. Nie, nie rozmawiamy nagminnie, bo przy drugiej rozmowie powiedział, że woli wymianę "klikaną". Ale to już dłuższy czas temu było, z pół roku już.
- Stoķrotķa
- bywalec
Amannn pisz do ch*lery w wątku "Cięte riposty", a nie tu. Mówię na podstawie wiadomości 4:27 pm wzwyż.
Od tego jest jeden dział, a nie pięćdziesiąt innych.
Od tego jest jeden dział, a nie pięćdziesiąt innych.
- Catastrophique
- bywalec
Zawsze mowie na temat, tylko nie zawsze "wygodne" dla innych rzeczyStoķrotķa pisze: ↑pn sty 02, 2023 4:13 pmCieszę się, że wreszcie mówisz na temat! Oby tak dalej! Pozdrawiam.Catastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 4:09 pm Nie prowadze prelekcji na ten temat aczkolwiek jestem wdzieczny lekarzom za dobranie mi lekow dzieki ktorym moge zyc jak zdrowy.

Tik tak tik tak

Stokrotka, dzięki za e-maila i wyjaśnienie.
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Przecież już masz wyjątkowego chomosia kluseczkę, naucz go nowych sztuczek, tylko nie zamęcz tak jak biednego Adolfiniego Makaroni!Catastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 3:20 pm Niemniej, gdy pojawi sie ktos naprawde wyjatkowy...kto wie, moze sie ustatkuje.
A jakbyś jednak zdecydował się na panienkę to co byś z nią zrobił?

Zostań lepiej przy tych gey party, służy ci to jak widać, wchodzą w ci ludzie, jesteś w tym dobry, że aż huragany ludzi ogarniają