Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Martę znasz śle też jej już nie ma
śle, co śle? Amanku wykdź z domu wierxze w ciebie gejku, niech ci odbyt przefrazują 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Gdzie jest Marta?
tobie chodzi o bajkowego psa? a u ciebie

te forum to dno, dzięki zbyszek 

O twojego psa omama . Nie może być u mnie bo ja go nie widzę tylko ty - zapomniałeś o tym
dobra ide dalej się bawić, a ty amanku uważaj na swojego skurczonego penisa, żeby podczas masturbacji ci skórka nie pękła 

Trickster ja wiem ze z braku masturbacji ci się skurczył i dostałeś kłopotów z erekcja. Także dzisiaj o dziewczynach możesz tylko pomarzyć i podziękować swojemu lekarzowi psychiatrze za leki
Nie przyznał się ze o 1,7 cm
Może jest zalekowany ale też długo bierze
Z tym pomaganiem też tak nie do końca poczytaj o nadwrażliwości dopaminowej
Świnia domowa może śmierdzieć. Wyznawcy niektórych wymagających religii nie jedzą mięsa świni. Mojej "psychice" zakaz ten jawi się jako absurdalny, zwłaszcza (czy mniej niż zwłaszcza) w związku z faktem, że owe religie pozwalają jeść mięso krowy czy owcy.
Chlew, w którym żyją świnie, też może śmierdzieć.

Chlew, w którym żyją świnie, też może śmierdzieć.
Chomik kluseczka siedzi przy zapalonych świeczkach
Katastrofa je zapala by nie nawiedzał ich duch Trickstara
Nagle chomiś ugryzł katastrofę w jaja aż krew się polała
To za sugestie seksu z psem odkąd duch ten pojawiać zaczął się
Na nic się zdają modły katastrofy siedzi no life w swojej piwnicy a radio dziko ryczy wszak katastrofa sprowadził dwa głośniki z zagranicy
Mają gej party panowie może ktoś kto ma panią chomikową odpowie
Janusz udostępnił swój telefon w internecie wciąż czeka na parę dla swojego chomika któremu czas cyka i cyka.
Sam Koch już nie liczy na sparowanie bo jak wiemy od leków mu już dawno kuśka nie staje
Szkoda mu tylko chomisia wszak biedak jeszcze nie bzykał
A katastrofa go napierdala ze Amannn doradzał im 2 razy dzienną masturbację
Bo inaczej będą mieć owulację i skurczenie penisa
Czego katastrofa bardzo nie chce dla swego chomisia
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Katastrofa je zapala by nie nawiedzał ich duch Trickstara
Nagle chomiś ugryzł katastrofę w jaja aż krew się polała
To za sugestie seksu z psem odkąd duch ten pojawiać zaczął się
Na nic się zdają modły katastrofy siedzi no life w swojej piwnicy a radio dziko ryczy wszak katastrofa sprowadził dwa głośniki z zagranicy
Mają gej party panowie może ktoś kto ma panią chomikową odpowie
Janusz udostępnił swój telefon w internecie wciąż czeka na parę dla swojego chomika któremu czas cyka i cyka.
Sam Koch już nie liczy na sparowanie bo jak wiemy od leków mu już dawno kuśka nie staje
Szkoda mu tylko chomisia wszak biedak jeszcze nie bzykał
A katastrofa go napierdala ze Amannn doradzał im 2 razy dzienną masturbację
Bo inaczej będą mieć owulację i skurczenie penisa
Czego katastrofa bardzo nie chce dla swego chomisia
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
zaś wymyślasz daunie, podaj linka, a jak nie to jesteś poprostu pojebany

Nie obrażaj i nie wyzywaj napisałeś tylko przecinka zapomniałeś wstawić