Okropne samopoczucie
Moderator: moderatorzy
Re: Okropne samopoczucie
Odwagi Florris, wszystko jest lepsze niż nienawiść do tego, czym żyjemy na codzień, czy to będzie niechciana praca czy partner czy męcząca religia, z którą źle się czujemy itp. 

Właśnie wróciłam od lekarza.Chciał mi dać zaproszenie do szpitala ale odmówiłam.
Jest źle.Siedzę na oddziale dziennym i próbuje okiełznać depresję popsychotyczną.Ciężko jest mi pogodzić się z chorobą.Głównie uciekam w sen albo jakieś twórcze zajęcia.Złościnie że karmią mnie benzo.Jestem już drugi tydzień a poprawy w zasadzie brak.Zmienili mi antydepresant na inny.Mieli mi wprowadzić inny neuroleptyk.Chciałabym odstawić klozapol,ale wmawiają mi że to dobry lek.

Zdrowia.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Rozumiem Cię.Ja przez kłótnie w domu i niepokój,nabyłem schizofrenię.
Michal
Wróciłam po przerwie.Byłam 5 tygodni w szpitalu,dobrze że dali mi też przepustkę na święta.Jestem szczęśliwa,że postawiono mnie na nogi.Muszę iść do mojego psyche i zapytać się o parę rzeczy.W zaleceniach po zwiększeniu klozapolu kazano mi robić morfologię co tydzień,a wcześniej badałam co miesiąc.Chciałam też tutaj odczarować instytucję szpitala.Wiadomo,że nie jest to najcudowniejsze miejsce w którym chcielibyśmy się znaleźć,ale nie jest wcale tak strasznie.Jedynie przeszkadzało mi wydawanie telefonów w określonych godzinach.Inne rzeczy były do przeżycia.

A mówiłaś ze czujesz się dobrze . Może miałaś psychozę polekowa?
Czuję się teraz dobrze,nie jest ważne od kiedy.I nie była to psychoza polekowa.Tak swoją drogą to w moim wątku mogę pisać co chce i kiedy chce.

A może depresja polekowa. Większość neuroleptyków taka powoduje.
https://www.alternativetomeds.com/blog/ ... epression/
Pewnie aż do kolejnej depresji polekowej.
True z tym że wszystko człowiekowi powszednieje i z czasem niektóre rzeczy może nienawidzić