Jak rozgraniczyć głosy ?
Moderator: moderatorzy
Re: Jak rozgraniczyć głosy ?
Dzisiaj sobie oglądam skoki narciarskie i głos podaje mi odległość dokładną zanim jeszcze ona się pojawi na ekranie i zanim komentator ją wypowie, jak to wytłumaczyć ?
- Józef80
- zaufany użytkownik
Musisz iść do zakonu i to takiego najbardziej surowego i hermetycznego

Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Nie wiem czy nie jest za późno dla mnie bo mam już 33 lata .
- Józef80
- zaufany użytkownik
Wiek się nie liczy, masz wyraźnie znaki z niebios.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Pumba nie słuchaj go to pasożyt jesteś chory musisz się leczyć
- Józef80
- zaufany użytkownik
Posłucha ducha Świętego w głosach i pójdzie do zakonu
Taki zły omen jak ty wraz z diabelskimi głosami, nie sprawicie zguby
To ma a uszy niechaj słucha

Taki zły omen jak ty wraz z diabelskimi głosami, nie sprawicie zguby
To ma a uszy niechaj słucha
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Mam takie wizje obrazy jak mówią do mnie głosy, że widzę demona stojącego w jednym rogu pokoju który mówi rzeczy złe, wyzywa nakłania do złego i w tym samym czasie widzę anioła w drugim rogu pokoju który mnie pociesza i mówi rzeczy dobre.
Pumpa zacznij się leczyć bo to nie jest fajna psychoza ta która masz
- Józef80
- zaufany użytkownik
Zażywasz jakieś leki przeciwpsychotyczne?
Może zdradzisz jakie i w jakich dawkach?
Bardzo to smutne co przeżywasz, ale nie robiąc nic będziesz tkwić w tym samym punkcie. To co przeżywasz to klasyka, typowe objawy schizofrenii paranoidalnej.
Chyba nie chcesz przez kolejne lata pisać na tym forum o swojej psychozie? By to zmienić, musisz podjąć leczenie, nie za pierwszym razem i nie od razu pokonasz psychozę, ale kto wie? Przekonasz się jak coś zrobisz więcej jak tylko pisanie o tym na forum, lekarz przede wszystkim musi o tym wiedzieć, wie?
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Pumpa musisz wziąć zioła albo leki przeciwpsychotyczne. Te drugie ponoć po trzech latach już nie działają.
A co powiecie na taką rzecz ,że rozmawiam z kimś ,głos mówi mi z wyprzedzeniem co powie mój rozmówca i za chwilę faktycznie ta osoba mówi to co powiedział mi przed chwilą głos, po prostu głos wyprzedza to co powie dana osoba za chwilę .
Pumba wydaje ci się
Sra nie wydaje się, tak jak napisałem tak jest ,jestem człowiekiem świadomym logicznie myślącym i wiem co mi się wydaje a co nie .
To zgłoś się do instytutu zjawisk nadprzyrodzonych . Będziesz pierwszym takim przypadkiem na swiecie
Tak biorę klozapol 1,2,2 100mg i depakine 1,2. 500Zażywasz jakieś leki przeciwpsychotyczne?
Może zdradzisz jakie i w jakich dawkach?
Leki mi nigdy nie pomogły, słyszę głosy głos nieustannie ciągle od roku 2008 do dzisiaj.
No to rzeczywiście kombo niezłe . Szukaj kogoś lub przewodnika jak sobie radzić z głosami . Pytanie też czy od leków nie masz tych głosów jak już je długo bierzesz? 15 lat? Tobie przydałoby się jechać do szpitala do Norwegii zejść z leków. Może masz nadwrażliwość dopaminową?
-
- bywalec
Brawo ( niestety, przykre ale to prawda) ciekawe tylko po co to jest robione ludziom.Mamzuelicho pisze: ↑pt lis 04, 2022 11:43 am Nie ma znaczenia czy mówi do nas Bóg czy Demon...Obaj są kłamcami, dręczycielami, sadystami i wrogami schizofrenika...
-
- bywalec
Brawo nie dość że oszukujesz że głosy to wynik nieświadomości zbiorowej który nie ma nic wspólnego z Bogiem to jednocześnie pomagasz ludziom tym drugim stwierdzeniem.Amannn pisze: ↑ndz lis 27, 2022 3:16 pm Pumpa twoje głosy to wynik działania skomplikowanej nieświadomości i nieświadomości zbiorowej. One nie pochodzą od Boga mimo iż tobie się tak wydaje. Tylko lekarze uznają to za chorobę. Masz prawo sadzić inaczej że nie jest to choroba ale z bogiem to nie ma nic wspólnego.
-
- bywalec
Niestety ale akurat to zdanie okazuje się nie być prawdą. Stwierdzam tak na podstawie grupy osób które mają głosy łącznie ze mną od roku 1995. W każdym przypadku nam to sugerowano i zajęło to lata aby zauważyć że to jest nieprawda. Posługiwano się tutaj tym że nie musi być to akurat nieprawda. Ale akurat w tych przypadkach posługiwano się tym a to nie było prawdziwe uzasadnienie. Wskazuje więc to na to że jest to system bardzo zaawansowanego zwiedzenia przez szatana przynajmniej w sensie naukowej religii.