Józefie czy ty masz manie prześladowcza lub inna paranoję?Józef80 pisze: ↑pt gru 09, 2022 10:33 pm Pumba, ostrzegam Cię przed forumowiczem Mamzuelicho. Od dłuższego czasu chodzi za Tobą pod maską kilku kont i piszę tylko tam gdzie Ty Pumba. Opsesja na Twoim punkcie? Przypadek?
Nie korzystaj z tamtego linku, nie ma opętań a jak już to prawdziwi egzorcyzmy są za darmo.
Jak rozgraniczyć głosy ?
Moderator: moderatorzy
Re: Jak rozgraniczyć głosy ?
- Józef80
- zaufany użytkownik
To są bracia tajnego zakonu magicznej gwiazdy, widziałem to jakiś czas temuAmannn pisze: ↑sob gru 10, 2022 4:44 amJózefie czy ty masz manie prześladowcza lub inna paranoję?Józef80 pisze: ↑pt gru 09, 2022 10:33 pm Pumba, ostrzegam Cię przed forumowiczem Mamzuelicho. Od dłuższego czasu chodzi za Tobą pod maską kilku kont i piszę tylko tam gdzie Ty Pumba. Opsesja na Twoim punkcie? Przypadek?
Nie korzystaj z tamtego linku, nie ma opętań a jak już to prawdziwi egzorcyzmy są za darmo.

Teraz nie mogę powiedzieć więcej bo Mesjasz na to pozwala, rozliczy się z nim dopiero za tydzień jak nastąpi koniec świata
Przekonasz się że ja wiedziałem

Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
-
- bywalec
Hahahaha.... zabawny jesteś panie Józek... I szposzczegawczy!!! To prawda pisałem do Pumby z kilku kont... I co z tego? Nie wpadło ci do głowy że może chciałem mu pomóc? Pewno jestem psychopatą który czycha na jego życie...Porwę go i będę torturował ...Józef80 pisze: ↑pt gru 09, 2022 10:33 pm Pumba, ostrzegam Cię przed forumowiczem Mamzuelicho. Od dłuższego czasu chodzi za Tobą pod maską kilku kont i piszę tylko tam gdzie Ty Pumba. Opsesja na Twoim punkcie? Przypadek?
Wszystko pan wiesz Józek... Jesteś zaiste wszechwiedzący... Jak żaba w studni co siedziała tam całe życie i twierdzi że ocean nie istnieje bo ona tego nie widziała... Znałem takiego kolesia co dostał ciężkiej zapaści po narkotykach i karetka go zabrała...Potem twierdził że OBE (Out of Body experience) nie istnieje bo u niego tego nie było... A może nie zawsze się to zdarza? Tak samo ty myslisz że wszystko co mistyczne nie istnieje bo ty tego nie widziałeś... A ja np. wyszedłem z ciała na 20 sekund i widziałem siebie z zewnątrz... I jak mi to wyjaśnisz? Albo z kumplem widzieliśmy krasnoludki... NO zgoda jeden ćpun mógł zobaczyć krasnoludki ale żeby widziało to dwóch? I opisywali tak samo "Jeden gruby niski z brodą a drugi chudy wysoki bez brody"...
A ta facetka Wanda Prątkiewicz napisała parę książek...Myślę że Pumba znajdzie z nią wspólny język...Ona mówi że schizofrenia to opętanie przez duchy... Bratnia duszy Pumby... A ty Józek jak nie jesteś bratnią duszą marzycieli, fantastów i mistyków to się nie wcinaj... Truj się chemią wymyśloną przez tzw. inteligentów doktorów, ciemniaków i idiotów którzy tylko nadają się do wbijania sztachet w płocie..A nie do leczenia umysłów. A ty Jozek idź im potrzymaj gwoździe...
- Józef80
- zaufany użytkownik
Widzisz, tylko problem z tym że jesteś złym człowiekiemMamzuelicho pisze: ↑sob gru 10, 2022 11:49 amHahahaha.... zabawny jesteś panie Józek... I szposzczegawczy!!! To prawda pisałem do Pumby z kilku kont... I co z tego? Nie wpadło ci do głowy że może chciałem mu pomóc? Pewno jestem psychopatą który czycha na jego życie...Porwę go i będę torturował ...Józef80 pisze: ↑pt gru 09, 2022 10:33 pm Pumba, ostrzegam Cię przed forumowiczem Mamzuelicho. Od dłuższego czasu chodzi za Tobą pod maską kilku kont i piszę tylko tam gdzie Ty Pumba. Opsesja na Twoim punkcie? Przypadek?
Wszystko pan wiesz Józek... Jesteś zaiste wszechwiedzący... Jak żaba w studni co siedziała tam całe życie i twierdzi że ocean nie istnieje bo ona tego nie widziała... Znałem takiego kolesia co dostał ciężkiej zapaści po narkotykach i karetka go zabrała...Potem twierdził że OBE (Out of Body experience) nie istnieje bo u niego tego nie było... A może nie zawsze się to zdarza? Tak samo ty myslisz że wszystko co mistyczne nie istnieje bo ty tego nie widziałeś... A ja np. wyszedłem z ciała na 20 sekund i widziałem siebie z zewnątrz... I jak mi to wyjaśnisz? Albo z kumplem widzieliśmy krasnoludki... NO zgoda jeden ćpun mógł zobaczyć krasnoludki ale żeby widziało to dwóch? I opisywali tak samo "Jeden gruby niski z brodą a drugi chudy wysoki bez brody"...
A ta facetka Wanda Prątkiewicz napisała parę książek...Myślę że Pumba znajdzie z nią wspólny język...Ona mówi że schizofrenia to opętanie przez duchy... Bratnia duszy Pumby... A ty Józek jak nie jesteś bratnią duszą marzycieli, fantastów i mistyków to się nie wcinaj... Truj się chemią wymyśloną przez tzw. inteligentów doktorów, ciemniaków i idiotów którzy tylko nadają się do wbijania sztachet w płocie..A nie do leczenia umysłów. A ty Jozek idź im potrzymaj gwoździe...

(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Józef80
- zaufany użytkownik
Tu są opinie osób twierdząc że pani Wanda jest oszustką https://forum.gazeta.pl/forum/w,681,358 ... mocy_.htmlMamzuelicho pisze: ↑pt gru 09, 2022 7:47 pmhttps://wandapratnicka.pl
Nie wiem czy dobrze wkleiłem link...To jest taka facia od wypędzania złych duchów... Jeśli nie masz schizofrenii a dręczą Cię demony to egzorcyzmy u niej kosztują około 1200zl... Powodzenia...
Ogólnie dużo innych stron kompletnie podważa kompetencje pani Wandy.
Tak jak mówię - tylko ostrzegam p

Co do forumowicza Mamzuelicho to od początku widzę punkt odniesienia, który jest toksyczny a na każdą krytykę reaguje z agresją. Pumba, ten ktoś na Ciebie wręcz poluje bo jak inaczej nazwać udzielanie się tylko w Twoich tematach i reakcja na krytykę agresją wobec wszystkich innych?

(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
-
- bywalec
Co do forumowicza Mamzuelicho to od początku widzę punkt odniesienia, który jest toksyczny a na każdą krytykę reaguje z agresją. Pumba, ten ktoś na Ciebie wręcz poluje bo jak inaczej nazwać udzielanie się tylko w Twoich tematach i reakcja na krytykę agresją wobec wszystkich innych?

[/quote]
wręcz poluje bo jak inaczej nazwać udzielanie się tylko w Twoich tematach
A to bardzo łatwo wyjaśnić... Interesuje mnie Bóg a że Pumba zawsze pisze o Bogu to zawsze u niego się udzielam... I nie tylko w jego wątkach ale wszędzie tam gdzie tematem jest Bóg...Proste?
agresją wobec wszystkich innych?
Kilka postów wyżej to ty atakowałeś Pumbę ironią i hejtem...przyjrzyj się dobrze...
Agresją reaguję? No fakt Józek wie wszystko najlepiej ...cóż ja będę argumentował skoro Józek mógłby cały świat nauczyć...co się powinno myśleć i jak się powinno postępować...Zdrówka życzę Panie Józef...
-
- bywalec
Widzisz, tylko problem z tym że jesteś złym człowiekiem

[/quote]
Hehe... A Wydzisz...tutaj celnie chybiłeś...Bo ja nie jestem człowiekiem tylko koniem... Może i złym koniem bo się zbuntowałem że nie będę ciągnął wozu z gnojem... Podburzyłem wszystkie inne konie i założyliśmy Niezależne Związki Zawodowe- Konie Rozjuszone>>>>
Wkrótce zaczynamy strajk...żadamy
1 talerz cukru na śniadanie
2 10 jabłek
3 10 dużych marchewek na rozruch...
Poza tym postulujemy aby to chłop ciągnął wóz z gnojem a my będziemy mu batem pokazywać którędy ma iść...
Z naszej strony obiecujemy ciągnąć wóz do kościoła pod jednym jednak warunkiem... Że każdemu koniu zostanie zamontowany we oborze złoty bidet...
Może i jesteśmy wszyscy...złymi koniami...
Off Topic
sex to też religia.
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Są demony, ich prawdziwym domem jest wielopoziomowe piekło gdzie dręczą ludzi tam przebywających ,im niższy stopień piekła tym cierpienie tam jest większe, demony także grasują na ziemi jedne są mniej drugie bardziej szkaradne. Kiedyś były one aniołami ale jedna trzecia się zbuntowała i stała się demonami upadłymi aniołami.
Pumba kto ci takich bzdur nakładł do głowy.
Nikt, taka jest prawda i rzeczywistość w której żyjemy.
- Catastrophique
- bywalec
Jestes mocno od rzeczywistosci oderwany, Pumba.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Nie jest oderwany tylko ma zryty beret przez takich jak ty tylko w sutannach
.
Jak wytłumaczyć to ,ze moje głosy przewidują przyszłość, np oglądam program jeden z dziesięciu i głos podpowiada mi właściwą odpowiedź na pytanie zanim ona jeszcze padnie. Oglądam losowanie lotto i głos podaje mi liczbę która ma za chwilę paść i ta liczba zgadza się z tym co powiedział głos ?
Pumbą wydaje ci się weź leki chemiczne albo ziołowe i głosy miną
Nie wydaje mi się, jest tak jak napisałem ,leki biorę nie pomagają w ogóle ,słyszę głosy od 2008 roku do dzisiaj cały czas bez przerwy, nie słyszę tylko jak śpię.
A brałeś jakieś leki ziołowe?
Poczytaj w antypsychiatri o wan dan decoction akupunktura tezdobrze robi na omamy dźwiękowe
wesołych świąt !