Zakochany we śnie
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Zakochany we śnie
Serio myślisz, że to Twoje desperackie tłumaczenie się kogoś obchodzi? 

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Wszystkich obchodzi, a ciebie mamy w....Catastrophique pisze: ↑sob paź 08, 2022 10:34 pm Serio myślisz, że to Twoje desperackie tłumaczenie się kogoś obchodzi?![]()
Zmykaj już w ....
- Catastrophique
- bywalec
Pisalem Ci juz, żebyś nikogo nie wyganiał bo nikt się nie będzie Ciebie słuchał
.

Tik tak tik tak

W słusznej sprawie posłuchają, nie łudź się. Nie tylko tu, ale i władze w świecie.Catastrophique pisze: ↑sob paź 08, 2022 11:23 pm Pisalem Ci juz, żebyś nikogo nie wyganiał bo nikt się nie będzie Ciebie słuchał.
Wyciągnąłeś już z nałogów tamtą?
- Catastrophique
- bywalec
I kolejne baju baju xD.cezary123 pisze: ↑ndz paź 09, 2022 1:27 pmW słusznej sprawie posłuchają, nie łudź się. Nie tylko tu, ale i władze w świecie.Catastrophique pisze: ↑sob paź 08, 2022 11:23 pm Pisalem Ci juz, żebyś nikogo nie wyganiał bo nikt się nie będzie Ciebie słuchał.
Tik tak tik tak

Nie zachowuj się jak upośledzony umysłowo.
Kobieta czeka na pomoc, na co liczysz?
- Kiciuś_XXL
- moderator
„Od powietrza, głodu, ognia i wojny zachowaj nas, Panie!,,
Swoją drogą wymieniony rodzaj ,,pani,, powinien wiązać się w parę z podobną do siebie a dać spokój biednym facetom.

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
wyuzdnice totalne
metody eksperymentalne
jak pogłaszczecie po puci
to dostaniecie opluci
metody eksperymentalne
jak pogłaszczecie po puci
to dostaniecie opluci
- amigo
- zaufany użytkownik
Znów mi się śniła moja była dziewczyna. W tych snach często śni mi się, że rozmawiam z nią, mam nadzieję że do mnie wróci.
Szybko się budzę i magia ginie.
Szybko się budzę i magia ginie.
Na powrót byłych dziewczyn, zmarłych żon lub takich naprawdę wyjątkowych osób, w których byliśmy zakochani, może pomóc tylko technologia przyszłości, a mianowicie taka która pozwala zmieniać naszą postać w inną albo odtwarzać z najatrakcyjniejszych momentów młodości.
Zależy czy chcemy uwieść kobitę będąc pod postacią innego amanta, atrakcyjnego dla niej, czy powrócić do chwil szczęśliwości, które dotyczyły nas w takiej rzeczywistości w jakiej byliśmy w tym życiu. I jedno i drugie jest etycznie dopuszczalne, bo kobity często nawet same nie wiedzą dlaczego wybierają lub odrzucają nas. Bardzo powierzchownie grają.
Jeżeli możliwe jest stworzenie rzeczywistości we śnie, i określonych istot, które zachowują się w ten piękny i cudowny sposób, to teraz następnym krokiem jest wcielenie tego technologicznie w materię.
Zależy czy chcemy uwieść kobitę będąc pod postacią innego amanta, atrakcyjnego dla niej, czy powrócić do chwil szczęśliwości, które dotyczyły nas w takiej rzeczywistości w jakiej byliśmy w tym życiu. I jedno i drugie jest etycznie dopuszczalne, bo kobity często nawet same nie wiedzą dlaczego wybierają lub odrzucają nas. Bardzo powierzchownie grają.
Jeżeli możliwe jest stworzenie rzeczywistości we śnie, i określonych istot, które zachowują się w ten piękny i cudowny sposób, to teraz następnym krokiem jest wcielenie tego technologicznie w materię.
Zauważyłem ciekawe zjawisko dotyczące zakochania. Kiedy jesteśmy w kimś zakochani, to ta osoba może być najprzeciętniejszą z przeciętnych a mimo to w nas samych tworzy się cały scenariusz rozwoju sytuacji. Może nic sama nie tworzyć a tworzy się to w nas. Zaraz przypisujemy jej najwznioślejsze zachowania, myśli, czyny i słowa, których jej nawet może i do głowy by nie przyszło, a nawet nieźle by się zdziwiła że jest aż taka wspaniała w naszych oczach. Nagle wszystko tłumaczymy sobie na jej korzyść, widzimy w różowych okularach.
Sami tworzymy jej postać.
Pewnie stąd sny i wyobrażenia miłości i odloty a nawet psychozy miłosne na tle określonej osoby.
Pocieszające jest jednak to, że ten stan zakochania coś takiego powoduje, że da się stworzyć ten piękny scenariusz dla siebie i tej osoby w tym świecie.
Sami tworzymy jej postać.
Pewnie stąd sny i wyobrażenia miłości i odloty a nawet psychozy miłosne na tle określonej osoby.
Pocieszające jest jednak to, że ten stan zakochania coś takiego powoduje, że da się stworzyć ten piękny scenariusz dla siebie i tej osoby w tym świecie.
Ale:
"nie rzucajcie pereł swoich przed wieprze, by ich snadź nie podeptały nogami swymi i obróciwszy się, nie rozszarpały was"
Mt 7:6 Biblia Warszawska
Szczególnie widać to w sprawach tak delikatnych i wzniosłych jak uczucia romantyczne.
Pełno bezrozumnych świń.
"nie rzucajcie pereł swoich przed wieprze, by ich snadź nie podeptały nogami swymi i obróciwszy się, nie rozszarpały was"
Mt 7:6 Biblia Warszawska
Szczególnie widać to w sprawach tak delikatnych i wzniosłych jak uczucia romantyczne.
Pełno bezrozumnych świń.

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Wieprzowina nie ma ostrych zębów.
to jest fakt.
to jest fakt.
- FreshEscape
- bywalec
Cały romantyzm w kulturze polskiej, to ześwinienie. Od podstawówki gwałci się uczniów Mickiewiczem i temu podobnych zwyrodlacoiów. Puców Paryskich ulic, a co to jest polska ? Polska to złote czasy szlacheckie i złota wolność. Dziś mówi sie tylko o romantyzmie, wzbudzając wśród ludzi zaburzonych jakieś prądy narodowościowe. Choć polska w złotym okresie jest temu zaprzeczeniem. Jak masz chłopie depresje to zajmij się własnym pokojem, i własnym umysłem. Bo depresja to choroba skrajnie zaraźliwa. A potem na 11 listopada takie śmiecie z nazistowskim transparentami prezentują się przed światem.
Budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w gwiazdy.

Po prostu świnia nigdy nie może skierować swoich oczu do góry, na niebo, taką ma ewolucyjną konstrukcję głowy i tułowia przystosowaną do rycia w ziemi.
- amigo
- zaufany użytkownik
Śniło mi się za umawiałem się z fajną dziewczyną na randkę. Tylko pokręcony ten sen, bo pomagali mi w tym krasnoludy.
W końcu jak się umówiłem to obudziłem się.

W końcu jak się umówiłem to obudziłem się.