Zakochany we śnie

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Zakochany we śnie

Post autor: Catastrophique »

Serio myślisz, że to Twoje desperackie tłumaczenie się kogoś obchodzi? ;)
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Catastrophique pisze: sob paź 08, 2022 10:34 pm Serio myślisz, że to Twoje desperackie tłumaczenie się kogoś obchodzi? ;)
Wszystkich obchodzi, a ciebie mamy w....
Zmykaj już w ....
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Pisalem Ci juz, żebyś nikogo nie wyganiał bo nikt się nie będzie Ciebie słuchał ;).
cezary123
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: sob paź 08, 2022 11:23 pm Pisalem Ci juz, żebyś nikogo nie wyganiał bo nikt się nie będzie Ciebie słuchał ;).
W słusznej sprawie posłuchają, nie łudź się. Nie tylko tu, ale i władze w świecie.
Wyciągnąłeś już z nałogów tamtą?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

cezary123 pisze: ndz paź 09, 2022 1:27 pm
Catastrophique pisze: sob paź 08, 2022 11:23 pm Pisalem Ci juz, żebyś nikogo nie wyganiał bo nikt się nie będzie Ciebie słuchał ;).
W słusznej sprawie posłuchają, nie łudź się. Nie tylko tu, ale i władze w świecie.
I kolejne baju baju xD.
cezary123
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: ndz paź 09, 2022 1:35 pm
I kolejne baju baju xD.
Nie zachowuj się jak upośledzony umysłowo.
Kobieta czeka na pomoc, na co liczysz?
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

cezary123 pisze: sob paź 08, 2022 7:41 pm Wziąłbym sobie żonę z nałogami, zobowiązaniami wobec innych byków, albo fałszywą, złośliwą zołzę, to bym dopiero musiał śnić o szczęściu, bo rzeczywistość byłaby paskudna do granic bezsensu. :lol:
„Od powietrza, głodu, ognia i wojny zachowaj nas, Panie!,,

Swoją drogą wymieniony rodzaj ,,pani,, powinien wiązać się w parę z podobną do siebie a dać spokój biednym facetom. :D
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

wyuzdnice totalne
metody eksperymentalne
jak pogłaszczecie po puci
to dostaniecie opluci
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Znów mi się śniła moja była dziewczyna. W tych snach często śni mi się, że rozmawiam z nią, mam nadzieję że do mnie wróci.
Szybko się budzę i magia ginie.
cezary123
zaufany użytkownik

Na powrót byłych dziewczyn, zmarłych żon lub takich naprawdę wyjątkowych osób, w których byliśmy zakochani, może pomóc tylko technologia przyszłości, a mianowicie taka która pozwala zmieniać naszą postać w inną albo odtwarzać z najatrakcyjniejszych momentów młodości.
Zależy czy chcemy uwieść kobitę będąc pod postacią innego amanta, atrakcyjnego dla niej, czy powrócić do chwil szczęśliwości, które dotyczyły nas w takiej rzeczywistości w jakiej byliśmy w tym życiu. I jedno i drugie jest etycznie dopuszczalne, bo kobity często nawet same nie wiedzą dlaczego wybierają lub odrzucają nas. Bardzo powierzchownie grają.
Jeżeli możliwe jest stworzenie rzeczywistości we śnie, i określonych istot, które zachowują się w ten piękny i cudowny sposób, to teraz następnym krokiem jest wcielenie tego technologicznie w materię.
cezary123
zaufany użytkownik

Zauważyłem ciekawe zjawisko dotyczące zakochania. Kiedy jesteśmy w kimś zakochani, to ta osoba może być najprzeciętniejszą z przeciętnych a mimo to w nas samych tworzy się cały scenariusz rozwoju sytuacji. Może nic sama nie tworzyć a tworzy się to w nas. Zaraz przypisujemy jej najwznioślejsze zachowania, myśli, czyny i słowa, których jej nawet może i do głowy by nie przyszło, a nawet nieźle by się zdziwiła że jest aż taka wspaniała w naszych oczach. Nagle wszystko tłumaczymy sobie na jej korzyść, widzimy w różowych okularach.
Sami tworzymy jej postać.
Pewnie stąd sny i wyobrażenia miłości i odloty a nawet psychozy miłosne na tle określonej osoby.
Pocieszające jest jednak to, że ten stan zakochania coś takiego powoduje, że da się stworzyć ten piękny scenariusz dla siebie i tej osoby w tym świecie.
cezary123
zaufany użytkownik

Ale:

"nie rzucajcie pereł swoich przed wieprze, by ich snadź nie podeptały nogami swymi i obróciwszy się, nie rozszarpały was"
Mt 7:6 Biblia Warszawska

Szczególnie widać to w sprawach tak delikatnych i wzniosłych jak uczucia romantyczne.
Pełno bezrozumnych świń. :icon-mrgreen:
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Wieprzowina nie ma ostrych zębów.
to jest fakt.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

cezary123 pisze: sob paź 22, 2022 4:42 pm Szczególnie widać to w sprawach tak delikatnych i wzniosłych jak uczucia romantyczne.
Cały romantyzm w kulturze polskiej, to ześwinienie. Od podstawówki gwałci się uczniów Mickiewiczem i temu podobnych zwyrodlacoiów. Puców Paryskich ulic, a co to jest polska ? Polska to złote czasy szlacheckie i złota wolność. Dziś mówi sie tylko o romantyzmie, wzbudzając wśród ludzi zaburzonych jakieś prądy narodowościowe. Choć polska w złotym okresie jest temu zaprzeczeniem. Jak masz chłopie depresje to zajmij się własnym pokojem, i własnym umysłem. Bo depresja to choroba skrajnie zaraźliwa. A potem na 11 listopada takie śmiecie z nazistowskim transparentami prezentują się przed światem.
cezary123
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: sob paź 22, 2022 5:03 pm Wieprzowina nie ma ostrych zębów.
to jest fakt.
Budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w gwiazdy. :icon-mrgreen:
Po prostu świnia nigdy nie może skierować swoich oczu do góry, na niebo, taką ma ewolucyjną konstrukcję głowy i tułowia przystosowaną do rycia w ziemi.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Śniło mi się za umawiałem się z fajną dziewczyną na randkę. Tylko pokręcony ten sen, bo pomagali mi w tym krasnoludy. :lol:

W końcu jak się umówiłem to obudziłem się.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pamięć, sen”