Czemu służy to forum - rozmowy forumowiczów
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Re: Czemu służy to forum - rozmowy forumowiczów
Pan Durym Ziemi i jego forum jest nieopłacalne.
Inwestycja w kłódkę się nie opłaci.
Forum Durym jest na minusie.
Ono nami trzęsie - forum i Duryma Ziemia.
Inwestycja w kłódkę się nie opłaci.
Forum Durym jest na minusie.
Ono nami trzęsie - forum i Duryma Ziemia.
Edenie ty naprawd3 masz John nashowa schizofrenię.Eden pisze: ↑pt sie 19, 2022 1:31 am Kilka osób zaniepokojonych było ostatnio:
- "W ogóle mam gdzieś odpowiedzi na te pytania [po co mi być tu na forum] , jednak fakt jest taki, że brakuje mi w nim, na samej górze wśród wszystkich tematów jakie tu dotąd spotkałem relacji z osobistej drogi do wyzdrowienia". ... "Jeżeli wejdę na jakiekolwiek inne forum i zadam jakiekolwiek pytanie związane z tematyką forum, to znajdę na nim jasne odpowiedzi kilku osób, ewentualnie zostanie przeprowadzona dyskusja i problem zostanie rozwiązany". ... "Chodzi mi o to, że jestem w stanie zaakceptować sam fakt istnienia tego forum, bez tych informacji, tylko moja obecność w tym momencie również jest na nim bezcelowa".
Często zadawane pytanie: - Po co są leki dla forumowiczów?
Kurację stosuje się, jeśli uważa się, że ktoś ma za słaby rozum, przez około 15 lat, a potem lekki lek pomagający.
Jednemu z naszych kolegów powiedziano, że nigdy nie będzie na lekach ziołowych, bo jest ś w i r e m - nie da się słuchać, jak traktuje innych ludzi.
Zbyszek pisał, chcesz to trochę leków gdy trzeba zażywaj, sam wiesz, że często ich nie potrzeba - bylebyś ekonomię miał, rentę, pracę, i w miarę w dobrym stanie żonę. Taki los miał po prostu kogoś spotkać, a Bóg jest tam wysoko, gdzie latają samoloty. Nazwa polska forum to "Głosowanie" (E-vote, E-voting).
Schizofrenia to brak mądrości, wiedzy, pamięci, zrozumienia świata i ludzi - a wariatem nazywa się tego, komu inni nie wierzą.
Oni tej sytuacji tylko nie mogą znieść - co nazywają: powróciła choroba.
I co innego czują, co innego myślą, co innego robią - mają chorego ducha, brak wiedzy i zrozumienia, innych za asertywnego brata nie mają (urojenia wielkościowe i posłuszeństwa).
Forum to jest dla osób niezadowolonych, mało kumatych i nie mogących się uspokoić, jako platforma informacyjna "tylko tutaj się wypytasz" - leki nie dają zdrowia, to tylko pomoc dla osób nie dających rady z problemami.
To jest miejsce, gdzie się uspokoisz, dowiesz tyle, ile potrzeba - znajdziesz dialog z osobami o tym samym losie.
Zbyszka kiedyś leczono przez 15 lat - teraz ma żonę i syna, pracę - jeśli czuje potrzebę, zgłasza się po receptę - jest uspokojony, choć często czegoś może nie rozumie i dlatego zakłada forum.
Zbyszek, webmaster forum, mówił mi kiedyś tak: - Forum nie posiada celu funkcjonowania, jest to platforma informacyjna, najstarsza baza danych o schizofrenii, pacjentach i ich rodzinach, prywatne badania nad schizofrenią, wyzdrowieniem i ekonomią posiadania diagnozy - przychodzimy tutaj poczuć się lepiej, gdy ktoś czuje się gorzej bierze urlop od forum - to nie jest miejsce internetowe do poznawania znajomych, a prywatna witryna dla tak zwanych "Zaufanych, że szukamy poprawy losu, poprzez lepsze doinformowanie nas".
Doinformowaniu się, komu piszą diagnozę i jak lekką.1 . Czemu właściwie służy to forum?
Pocieszenie niezadowolonych.2 . Jaki jest cel jego funkcjonowania?
Związek seksualny, gdy los zacznie sprzyjać.3 . Jaki jest cel każdej osoby, która odwiedza tę stronę?
Starania o to, czytanie Evot "od deski do deski", modlitwa do Księżyca, Syna Boga i siebie - twoja wola, starania, wytrwałość.4 . Skąd "chory" ma czerpać doświadczenie w zdrowieniu, bez osobistych doświadczeń i relacji osoby, która przeszła tę drogę?
Zbyszek odpisuje tylko, jeśli list dotyczy funkcjonowania forum. Czasem w liście wypowiadał się na mój temat - ale nie lubi takich prywatnych listów, a ja nie jestem jego znajomym.5 . Kto był twoim informatorem?
Na psychiatria.info.pl było przez kilka lat tylko lanie wody. A tutaj ja byłem przez 9 lat, więc w tym czasie wiele osób wiele o sobie opowiedziało, jako pacjenci.
Wiele osób chce mieć po prostu rentę, a wypowiadają się osoby niezadowolone. Kto jest zadowolony milczy. Niewierzący chcą leków, wierzący chcą bez leków - a tak naprawdę najlepiej trochę leków, ale nie za dużo.6 . O kogo pytałeś?
Ludzie są niepełnosprawni i muszą mieć rentę.7 . Czego się dowiedziałeś?
Mogą ich nazywać mniej mądrymi, szaleńcami (naiwnymi seksualnie) , w a r i a t e m.
Naszym zdaniem schizofrenię przez 15 lat wywołują lekami, aby nas poprawić intelektualnie.
Kogo nie mogą uspokoić, czy będzie miał partnera, zalekowują za wysokimi dawkami leku narkotyku (halucynacje głosowe, objawienia, w które trudno uwierzyć - albo np bezsenność psycho-wytyczna, aby poobserwować go).
Istnieją schizofrenicy niepolekowi - tacy dają radę sobie radę bez lekarza, leczenie dla nich jest dobrowolne (tzw w a r i a t k a ) .
Wiele osób pada ofiarą wyszydzenia. Ustaliłem, że nie posiadali szansy wyzdrowienia, ze względu na słaby intelekt. Kto by jednak chciał być zdrowszy, tylko na tym forum dowie się coś na ten temat. Kto posiada uszczerbek rozumu, ten się nie usamodzielni.8 . Po co ci ta wiedza?
Już nie jestem Mesjaszem Jezusem.9 . Co dalej po forum?
Np 1.200 zł rocznie, ale serwer nie daje rady, bo to duże, wieloletnie, forum.10 . Ile kosztuje posiadanie takiego prywatnego forum?
Jeśli to nowe forum, nie ma tak dużo tematów, hosting jest za 400 zł rocznie, jeśli jest to popularne.
- W tytule forum powinny być słowa "forum schizofrenia".11 . W jaki sposób takie forum pojawia się w wyszukiwarce, na hasło: "forum schizofrenia?
- Na forum powinny być działy zawierające słowo "schizofrenia".
- Dla pojawiania się w wyszukiwarce artykuły o tematach ze słowem "schizofrenia".
- Pozycjonowanie SEO to np 20 linków do nas z innych serwisów: linki o nas w katalogach, na blogach z artykułami, w postach na innych forach dyskusyjnych.
- Zgłoszenie forum w Narzędziach dla Webmastrów Google.
Kuracja przez 15 lat. Starania, aby być uspokojonym, samodzielnym, w ZUS rezygnujesz z renty. Stopniowe odstawianie leków, jeśli nie ma się problemów, niepokoju, zdenerwowania.12 . Brakuje mi tutaj relacji z osobistej drogi do wyzdrowienia forumowiczów.
Jeśli ktoś nie rozumie, co to jest forum Evot - urządźmy dyskusję w tym temacie, porozmawiajmy o tym tutaj.![]()
Tymi narkotykami, dla poprawy rozumu, leczy się osoby, które nie dawały rady. Jeśli po wielu latach dajesz już radę, zawsze możesz zgłosić się po receptę na tabletki. Karetkę, że mąż jest niespokojny, zgłasza żona.
A nie jesteś upośledzony czy chory.
Startuj na konkursach.
Ja wygrałem samochód.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
Wygrałem w lotto 6
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Czemu służy to forum? Nikt z forum już nie korzysta, bo nikt nie rozmawia. Będzie tylko gorzej.
Forum opiera się błędzie myślowym, że schizofrenia łączy ludzi.
Forum opiera się błędzie myślowym, że schizofrenia łączy ludzi.

- Józef80
- zaufany użytkownik
Oczywiście że będzie tylko gorzej.
Zbyszek ma to co chciał. Nie słuchał głosu forum w ankiecie na temat ludzi typu Catastrophique, to jak ma być? W każdym temacie atak na forumowiczów że piszą glupoty, to ludzie przestają się udzielać.
Będzie tylko gorzej bo jak ma być.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Józef80
- zaufany użytkownik
Dziękuję Eden, aczkolwiek nie zamierzam oglądać tego wykładu, tym bardziej że skoro jedno na filmie mówi a dręczy na forum ludzi, to ja mówię - coś tu nie gra, coś nie idzie w parze.
No i ja niczego nie oglądam w internecie po za filmami, w ogóle nie zaglądam na YT, bo wolę czytać.
Mną się też nie można już sugerować, bo jestem już na forum tylko bywalcem, który rzadko już zabiera głos. Tylko szkoda mi tego czegoś co forum straciło - klimat? Sen bycia tu chorym? No, chyba tak, wystarczy poczytać tematy i za udzielanie się na tym forum wiecznie się obrywa.
No i ja niczego nie oglądam w internecie po za filmami, w ogóle nie zaglądam na YT, bo wolę czytać.
Mną się też nie można już sugerować, bo jestem już na forum tylko bywalcem, który rzadko już zabiera głos. Tylko szkoda mi tego czegoś co forum straciło - klimat? Sen bycia tu chorym? No, chyba tak, wystarczy poczytać tematy i za udzielanie się na tym forum wiecznie się obrywa.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
-
- bywalec
to by wyjaśniało obecność krów takich jak Semrush, Ahrefs itp.
- FreshEscape
- bywalec
To już sie powoli tworzy klub stetryczałych osób ze skłonnością do nostalgii. Kiedyś to byly czasy, ale dzis juz czasów nie ma... I mówi to gość co na forum jest rok... Chociaż to nie ma znaczenia bo są landrynki co od lat piszą ze forum umarło i będzie gorzej. A cała prawda polega na tym że może po prostu nie macie nic do powiedzenia. A to ze ktoś myśli inaczej nazywane jest hejtem.
- Józef80
- zaufany użytkownik
Mylisz się, forum znam od wielu lat, prawie od początku.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- FreshEscape
- bywalec
Napisałem że to nie ma większego znaczenia bo sa tu ludzie od dawna którzy poza narzekaniem i jakimiś wierszyczkami żalą sie jak to w dzisiejszych czasach im zle. A o odchodzeniu przzez niektórych to sie ciągle czyta. Jakby to kogoś obchodziło czy ty człowieku tu będziesz czy nie, nie do ciebie to józef, ale ogólnie.
Wiem co wam w duszy gra, pokazywanie objawów choroby: zaprzeczanie ze jest sie chorym, negowanie lekó, negowanie psychiatrów, sledzenie słuzb, spisek swiatowy wymierzone w was, i masa objawów chorobowych. Pisz tak jabyś na dworcu w mieście rozmawiał z ludzmi. Co niektórzy szybko by pojechali na sygnale.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Zbiory wiedzy evotu należy studiować na uczelniach, ulicach, w niebie, na ziemi ojczystej.

- Catastrophique
- bywalec
Hahaha xD.
A w innym miejscu forum pisales, ze podoba Ci sie to, ze swietnie radze sobie z choroba a jeszcze wczesniej, ze mi kibicujesz xD.
Jak widac prawdziwa natura predzej czy pozniej zawsze sie odezwie i da o sobie znac - czyli zazdrosc i niechec do mnie przez to. Zaklamanie poziom hard

I nie mow, ze chodzi o co innego, bo dobrze wszyscy wiemy, ze poziom bzdur na forum jest niezwykle wysoki, a ze mnie taki przesladowca innych jak z Ciebie moj wierny fan xD. Tzn, wierny tak, ale w zawisci. Wspolczuje i nie odwzajemniam (bo i nie ma (z) czego)

A ludzie przestaja sie udzielac wlasnie przez żenująco niski poziom postów. Pełnych bzdur, dziwactw, idiotyzmow i przede wszystkim bardzo szkodliwych. Do tego dochodzą częste zawieszki.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Józef80
- zaufany użytkownik
Nie tobie, pisałem do innych osób. Ciebie powinno się izolować z wyroku sądu, byś nie miał prawa do udzielania się w internecie - za hajt. I tyle.Catastrophique pisze: ↑ndz sie 21, 2022 11:17 pmHahaha xD.
A w innym miejscu forum pisales, ze podoba Ci sie to, ze swietnie radze sobie z choroba a jeszcze wczesniej, ze mi kibicujesz xD.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Catastrophique
- bywalec
Tak tak, teraz zaprzeczaj, ze to do mnie było xD.
Co do hejtu - tutaj tym jestem czestowany, ale sie nie daję, nie rusza mnie to, co m.in Ciebie bardzo wkurza
.
Co do hejtu - tutaj tym jestem czestowany, ale sie nie daję, nie rusza mnie to, co m.in Ciebie bardzo wkurza

Tik tak tik tak

- Józef80
- zaufany użytkownik
Pisałem to do zdrowych a do zdrowych nie należysz, nawet więcej - jesteś jednym z większych czubów jakie tu zaglądają.Catastrophique pisze: ↑pn sie 22, 2022 9:47 am Tak tak, teraz zaprzeczaj, ze to do mnie było xD.
Co do hejtu - tutaj tym jestem czestowany, ale sie nie daję, nie rusza mnie to, co m.in Ciebie bardzo wkurza.
Wiec czego mam ci gratulować? Tego że w każdym temacie atakujesz forumowiczów aż odejdą z forum?
Bez urazy, ale czujesz sie pępkiem świata a jesteś małym knypkiem hajterem i tropem.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- FreshEscape
- bywalec
-
- bywalec
każdy jest *słowo niedozwolone* chory.
nie ma zdrowych ludzi na tym świecie.
nie ma zdrowych ludzi na tym świecie.
- FreshEscape
- bywalec
No i o to chodzi, wole usłyszeć-ale syf albo -ty ch**u Niż jakieś łąki posrebzane zytem, wstapie na działo i roz***e twoje ciało bo mi mało

Wiesz acid moje byłe województwo jest miejscem nr.1 w Polsce pod względem przestępczości, wychowywałem sie kulturze recydywy wiezienie. Czy to w szkole czy w kosciele czy miedzy grupa społecznościowa czy dalej, w pracy. Szybko wykształcasz w sobie w takich warunkach prowokacyjny styl poznawczy. Żeby wiedzieć co po kopułka maja ludzie.
- Catastrophique
- bywalec
Mało, że kłamiesz (nie pisałeś tego do zdrowych, ponieważ tu nie ma takich osób, a przynajmniej się nie udzielają), do tego teraz jeszcze obrażasz (a ta frustracja dowodzi, że trafiłem w sedno) jednocześnie mnie pomawiając, że atakuję innych xD. Wymiatasz, ale to tutaj standard. Zazdrośni, nieszczęśliwi frustraci. Tak ja by to była moja wina, że macie takie beznadziejne życia i zamiast próbować mi dorównać okazujecie hejt i zawiść.Józef80 pisze: ↑pn sie 22, 2022 5:14 pmPisałem to do zdrowych a do zdrowych nie należysz, nawet więcej - jesteś jednym z większych czubów jakie tu zaglądają.Catastrophique pisze: ↑pn sie 22, 2022 9:47 am Tak tak, teraz zaprzeczaj, ze to do mnie było xD.
Co do hejtu - tutaj tym jestem czestowany, ale sie nie daję, nie rusza mnie to, co m.in Ciebie bardzo wkurza.
Wiec czego mam ci gratulować? Tego że w każdym temacie atakujesz forumowiczów aż odejdą z forum?
Bez urazy, ale czujesz sie pępkiem świata a jesteś małym knypkiem hajterem i tropem.
Nie atakuję ludzi, ale piętnuję głupotę, której tutaj ostatnio tony.
A co do bycia pępkiem świata - wszyscy razem wzięci nie dorastacie mi do pięt jeśli chodzi o moje osiągnięcia w życiu, pomimo choroby. A nadal, cały czas się rozwijam. Takie są twarde fakty.
I tyle, cóż tu więcej dodać. Jeśli masz nadal zamiar mnie tak pomawiać, obrażać i umniejszać, ja rezygnuję z dalszej dyskusji.
Tik tak tik tak