Jak spędziliśmy Walentynki 2022.
Moderator: moderatorzy
- Józef80
- zaufany użytkownik
Jak spędziliśmy Walentynki 2022.
Ja w pracy w której wypiłem litr energetyka. Potem poszłam na obiad w barze. Byłem też na zakupach i jeszcze dziś obejrzę film na komputerze przez internet.
Z dnia jestem zadowolony i nie czułem się samotny.
Z dnia jestem zadowolony i nie czułem się samotny.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Re: Jak spędziliśmy Walentynki 2022.
Praca. A po pracy chipsy, popcorn i filmy na Netflixie.
jakoś szczególnie nie spędziłam.
Zamówiłam sobie odpowiedni dla mnie/dla nas odkurzacz i żelazko oraz deskę do prasowania.
Zawsze miałam niechęć do prasowania, moja mama uznawała prasowanie suchym żelazkiem i kropienie odzieży . I takie zwyczajne żelazko jest w naszym domu. Kiedy dawno temu popracowałam trochę u ludzi i im prasowałam a mieli lepszej jakości żelazka polubiłam tą czynność, nawet bardzo. To puszczanie pary, i od dołu i z przodu czy pojemnik z wodą... Pracodawcy się mnie pytali czy kupili mi dobrą rzecz, czy robię swoją robotę lżej. Chcieli mi sprawić przyjemność. A ja wciąż miałam w domu swoje zwyczajne żelazko.
Moje córki też z niechęcią prasują, więc i dla siebie i dla nich kupiłam wczoraj NAM na Walentynki coś co sprawi przyjemność.
Jeszcze nie mam tego w domu , czekam na kuriera.
Zamówiłam sobie odpowiedni dla mnie/dla nas odkurzacz i żelazko oraz deskę do prasowania.
Zawsze miałam niechęć do prasowania, moja mama uznawała prasowanie suchym żelazkiem i kropienie odzieży . I takie zwyczajne żelazko jest w naszym domu. Kiedy dawno temu popracowałam trochę u ludzi i im prasowałam a mieli lepszej jakości żelazka polubiłam tą czynność, nawet bardzo. To puszczanie pary, i od dołu i z przodu czy pojemnik z wodą... Pracodawcy się mnie pytali czy kupili mi dobrą rzecz, czy robię swoją robotę lżej. Chcieli mi sprawić przyjemność. A ja wciąż miałam w domu swoje zwyczajne żelazko.
Moje córki też z niechęcią prasują, więc i dla siebie i dla nich kupiłam wczoraj NAM na Walentynki coś co sprawi przyjemność.
Jeszcze nie mam tego w domu , czekam na kuriera.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- amigo
- zaufany użytkownik
W domu. Na spokojnie. Żadnych fajerwerków. 

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Zaprosiłem swoją dziewczynę (rękę) do kina. O dziwo zgodziła się pójść ze mną. 
- amigo
- zaufany użytkownik
Przynajmniej zaoszczedziles na popcorn dla drugiej osoby.Chłopiec Papuśny pisze: ↑czw lut 17, 2022 6:10 pm Zaprosiłem swoją dziewczynę (rękę) do kina. O dziwo zgodziła się pójść ze mną.![]()

moja dziewczyna jest ładniejsza, to dopiero laska.
Ja z moją laską chodzę zawsze na spacery. Trzyma mnie zawsze prosto, ma charakterek.
Powiedziała że nie opuści mnie do śmierci, towarzyszy mi do kina i odprowadza do pracy.

Ja z moją laską chodzę zawsze na spacery. Trzyma mnie zawsze prosto, ma charakterek.

Powiedziała że nie opuści mnie do śmierci, towarzyszy mi do kina i odprowadza do pracy.

Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
-
- bywalec
A ja spędziłem Walentynki 2022 z moją ukochaną MM
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.