Pragiola - proszę o radę
Moderator: moderatorzy
Pragiola - proszę o radę
Psychiatra przepisał mi lek "Pragiola". Miałam zacząć brać go od dzisiaj, lecz kiedy przeczytałam na ulotce skutki uboczne, trochę się przeraziłam i zniechęciłam do brania. Przeraziło mnie "utrata wzroku". Czy ktoś z Was brał ten lek? Czy zwracać uwagę na skutki uboczne. Proszę o radę, bo nie wiem co już mam robić.
- precelik
- bywalec
- Status: samozatrudnienie - Wonders4you.com
- Kontakt:
Re: Pragiola - proszę o radę
Ja rezygnowałem praktycznie zawsze z leków, ale szukałem innego sposobu uspokojenia tych stanów, aż w końcu znalazłem. Masz ajkąś inna metodę na uzyskanie spokoju?
Moje strony: Żółte Papiery - blog o schizofrenii | Tomek - strona domowa - obrazki... wiersze.. i inne... | Moje małe poradniki: Jak to zrobić?
Moja praca: Tworzenie i aktualizowanie stron www
Moja praca: Tworzenie i aktualizowanie stron www
Re: Pragiola - proszę o radę
Biorę Pragiolę od kilku miesięcy.Każdy lek może mieć skutki uboczne.Nawet te dostępne bez recepty.Ja ich nie zaobserwowałam.Trzeba przestać czytać ulotki i niepotrzebnie się nakręcać.wapno pisze: ↑czw wrz 16, 2021 5:13 pm Psychiatra przepisał mi lek "Pragiola". Miałam zacząć brać go od dzisiaj, lecz kiedy przeczytałam na ulotce skutki uboczne, trochę się przeraziłam i zniechęciłam do brania. Przeraziło mnie "utrata wzroku". Czy ktoś z Was brał ten lek? Czy zwracać uwagę na skutki uboczne. Proszę o radę, bo nie wiem co już mam robić.