Pragiola - proszę o radę

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
wapno
zarejestrowany użytkownik

Pragiola - proszę o radę

Post autor: wapno »

Psychiatra przepisał mi lek "Pragiola". Miałam zacząć brać go od dzisiaj, lecz kiedy przeczytałam na ulotce skutki uboczne, trochę się przeraziłam i zniechęciłam do brania. Przeraziło mnie "utrata wzroku". Czy ktoś z Was brał ten lek? Czy zwracać uwagę na skutki uboczne. Proszę o radę, bo nie wiem co już mam robić.
Awatar użytkownika
precelik
bywalec
Status: samozatrudnienie - Wonders4you.com
Kontakt:

Re: Pragiola - proszę o radę

Post autor: precelik »

Ja rezygnowałem praktycznie zawsze z leków, ale szukałem innego sposobu uspokojenia tych stanów, aż w końcu znalazłem. Masz ajkąś inna metodę na uzyskanie spokoju?
Moje strony: Żółte Papiery - blog o schizofrenii | Tomek - strona domowa - obrazki... wiersze.. i inne... | Moje małe poradniki: Jak to zrobić?
Moja praca: Tworzenie i aktualizowanie stron www
florris
zaufany użytkownik

Re: Pragiola - proszę o radę

Post autor: florris »

wapno pisze: czw wrz 16, 2021 5:13 pm Psychiatra przepisał mi lek "Pragiola". Miałam zacząć brać go od dzisiaj, lecz kiedy przeczytałam na ulotce skutki uboczne, trochę się przeraziłam i zniechęciłam do brania. Przeraziło mnie "utrata wzroku". Czy ktoś z Was brał ten lek? Czy zwracać uwagę na skutki uboczne. Proszę o radę, bo nie wiem co już mam robić.
Biorę Pragiolę od kilku miesięcy.Każdy lek może mieć skutki uboczne.Nawet te dostępne bez recepty.Ja ich nie zaobserwowałam.Trzeba przestać czytać ulotki i niepotrzebnie się nakręcać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”