mój list pożegnalny c.d.

Moderator: moderatorzy

the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

mój list pożegnalny c.d.

Post autor: the end »

Nigdy nie byłem chory na umysł. xd Jak może umysł chorować w ogóle? Albo dusza... Jak dusza może być jakimś cudem chora?
Cały ten syf to jedno wielkie złudzenie.

Wiem, że różne przychodzą myśli do głowy, i się im poddajemy. Jednak nie opłaca się uznawać tej projekcji umysłu za ostateczną rzeczywistość.

Niemoc umysłu, defekt psychiczny, daliście sobie wmówić, tak jak daliście sobie wmówić, że nic nie osiągnięcie, że życie jest bez sensu, że mózg wam choruje, itd.

Czasem te leki pomagają, ale bez przesady, coś tu nie gra kiedy psycholodzy i psychiatrzy uważają, że nie możemy bez ich towarzystwa żyć.

Nie namawiam do odstawienia leków i dalszą drogę samodzielną. Nie lubię psychiatrów, bo zepsuli mi wiele lat życia.

Miałem w sumie nie pisać już tego, ale jak widać napisałem. Takie życie..
nic
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Re: mój list pożegnalny c.d.

Post autor: Erratas »

Ty byś chciał żeby wszyscy przestali być chorzy psychicznie.
Że jak napiszesz że ktoś nie jest chory, to znaczy że nie jest?

Nie wiem.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Ciekawe spostrzeżenie... Ale nikogo nie uzdrowię.
nic
grow up
bywalec

Post autor: grow up »

Cisza?
*
grow up
bywalec

Erratas pisze: wt cze 15, 2021 10:40 pm Ty byś chciał żeby wszyscy przestali być chorzy psychicznie.
Że jak napiszesz że ktoś nie jest chory, to znaczy że nie jest?

Nie wiem.
.
.

Karna na psychiatre
*
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Pewien polski pisarz napisal, ze wiedza ludzka o ludzkim organizmie moze sie wydawac czlowiekowi jak odlegla planeta czy galaktyka. ... A ja musze do dentysty. Psychiatra by przewidzial, ile krwi chlusnie i ile razy trzeba kujnac, by znieczulenie zadzialalo adekwatnie do poziomu indywidualnego odczuwania bolu..? No i ten odglos wyrywanej osemki. To moze znieczulenie ogolne..? Im bardziej kompetentny lekarz i zmechanizowane/ unowoczesnione wyposazenie, tym bardziej sie boje. Moim umyslem rzadza takie przemyslenia, moze znachor by dal strzelic sobie kielicha... Albo dwa. Dobrej nocy.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Kiedyś wyrywałem siódemkę. Wybrałem się do najlepszego chirurga dentysty w okolicy. Miałem obawy aby nie natknąć się na jakiegoś amatora który mógłby się męczyć godzinę z moim zębem a moja szczęka już nigdy nie nadawałaby się do swojej funkcji i przeznaczenia. A tu proszę trafiłem na sprawną rękę ze znieczuleniem i nic a nic nie bolało.
Gorzej było z moim kręgosłupem kiedy miałem atak bólu na odcinku lędźwiowo krzyżowym, tak zwany kręgozmyk. Nastąpił ześlisk kręgów a wygenerowany przy tym ból odczuwałem jakby mnie rozrywano końmi.
grow up
bywalec

To skejt a nie kręgosłup idioto :)
*
grow up
bywalec

Zły Kicius_XXL pisze: śr cze 16, 2021 6:04 am Kiedyś wyrywałem siódemkę. Wybrałem się do najlepszego chirurga dentysty w okolicy. Miałem obawy aby nie natknąć się na jakiegoś amatora który mógłby się męczyć godzinę z moim zębem a moja szczęka już nigdy nie nadawałaby się do swojej funkcji i przeznaczenia. A tu proszę trafiłem na sprawną rękę ze znieczuleniem i nic a nic nie bolało.
Gorzej było z moim kręgosłupem kiedy miałem atak bólu na odcinku lędźwiowo krzyżowym, tak zwany kręgozmyk. Nastąpił ześlisk kręgów a wygenerowany przy tym ból odczuwałem jakby mnie rozrywano końmi.
Ludzie nie mają nawet szóstki
*
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

grow up pisze: śr cze 16, 2021 6:49 am To skejt a nie kręgosłup idioto :)
Wybacz proszę ale nie mogę przyjąć tej lekcji ponieważ oszukujesz z lekami.

grow up pisze: śr cze 16, 2021 6:50 am Ludzie nie mają nawet szóstki
Growupy możliwe że mają tylko jedynki i nadałyby się do robienia dziurek w żółtym serze.

Sorry że teraz przeze mnie wymachujesz rękami przed monitorem gdy mnie widzisz na forum ale dostałeś ode mnie jedno maleńkie, maciupeńkie ostrzeżenie i już nie jesteś sobą. Musisz być silny i się przyzwyczajać.
Przyzwyczajać się dla tego bo jeśli nie będziesz pokorną owieczką jak większość i nie będziesz łykać leków będą kolejne zgłoszenia na ciebie. Ja będę musiał reagować chociaż nie chcę, ale jakto mówią nie chce ale musze.
grow up
bywalec

Zły Kicius_XXL pisze: śr cze 16, 2021 8:20 am
grow up pisze: śr cze 16, 2021 6:49 am To skejt a nie kręgosłup idioto :)
Wybacz proszę ale nie mogę przyjąć tej lekcji ponieważ oszukujesz z lekami.

grow up pisze: śr cze 16, 2021 6:50 am Ludzie nie mają nawet szóstki
Growupy możliwe że mają tylko jedynki i nadałyby się do robienia dziurek w żółtym serze.

Sorry że teraz przeze mnie wymachujesz rękami przed monitorem gdy mnie widzisz na forum ale dostałeś ode mnie jedno maleńkie, maciupeńkie ostrzeżenie i już nie jesteś sobą. Musisz być silny i się przyzwyczajać.
Przyzwyczajać się dla tego bo jeśli nie będziesz pokorną owieczką jak większość i nie będziesz łykać leków będą kolejne zgłoszenia na ciebie. Ja będę musiał reagować chociaż nie chcę, ale jakto mówią nie chce ale musze.

Piękna prowokacja i wymięka próbazmiany tematu ile ludzie mają zębów. Naturanie
*
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Post autor: Erratas »

Sprzeciwiam się banowaniu użytkownika grow up

podpisuję się własną krwią czarnym atramentem
ERRATAS
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

grow up pisze: śr cze 16, 2021 10:05 am Piękna prowokacja i wymięka próbazmiany tematu ile ludzie mają zębów. Naturanie
Nie spodobało się?
Teraz wyobraź sobie osoby ktorym ty się nie podobasz, a mam na priv kilka skarg na ciebie.

Nikogo nie mam ochoty banować, ani dawać ostrzezeń. Czasem wypadałoby z mojej strony zareagować jesli inni zgłaszają.

Wolę kogoś najpierw upomnieć zastraszyć? Ban to ostateczność którą mimo wszystko wolałbym uniknąć.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Mnie już dziś mogło nie być i nawet nie zdążyłbym napisać listu pożegnalnego.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Zły Kicius_XXL pisze: śr cze 16, 2021 6:04 am Gorzej było z moim kręgosłupem kiedy miałem atak bólu na odcinku lędźwiowo krzyżowym, tak zwany kręgozmyk. Nastąpił ześlisk kręgów a wygenerowany przy tym ból odczuwałem jakby mnie rozrywano końmi.
No prosze, nie ma, jak wylac dziecko z kapiela :-( Ps. Miedzy efektem a efektownoscia (efekciarstwem?) niektorzy lekarze biora piguly zwane algorytmami.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Walet Pikowy pisze: śr cze 16, 2021 10:41 am Mnie już dziś mogło nie być i nawet nie zdążyłbym napisać listu pożegnalnego.
Co się stało?
grow up
bywalec

Zły Kicius_XXL pisze: śr cze 16, 2021 10:41 am
grow up pisze: śr cze 16, 2021 10:05 am Piękna prowokacja i wymięka próbazmiany tematu ile ludzie mają zębów. Naturanie
Nie spodobało się?
Teraz wyobraź sobie osoby ktorym ty się nie podobasz, a mam na priv kilka skarg na ciebie.

Nikogo nie mam ochoty banować, ani dawać ostrzezeń. Czasem wypadałoby z mojej strony zareagować jesli inni zgłaszają.

Wolę kogoś najpierw upomnieć zastraszyć? Ban to ostateczność którą mimo wszystko wolałbym uniknąć.
Ja iks de nauczyłaś robić mnie na żywo
*
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Celebryta?
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Zły Kicius_XXL pisze: śr cze 16, 2021 2:16 pm Co się stało?
Gdyby nie mój refleks i kocie ruchy,to miałbym duży problem.Leciał we mnie ciężki przedmiot z dużą siłą z małej odległości.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Być może ja bym mógł brać lub nie. Samemu odstawiłem i pożałowałem. Miałem konkretne jazdy, mało co mnie nie aresztowali. Alkohol i schizofrenia to samobójstwo. Czasem mam jazdy jak teraz, że tata niby pojechał na mityng, a faktycznie na policję złożyć zeznania. Psychika mi szwankuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”