jak poderwać dziewczynę która ma schizofrenie?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: jak poderwać dziewczynę która ma schizofrenie?
"JESTEM PODRÓŻNIKIEM W CZASIE"
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
"Może zamieszkali byśmy razem ? Co dwie renty to nie jedna..."
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Ty oczywiscie jak zwykle z gory wiesz co i jak sie wydarzy i co kto zrobicezary123 pisze: ↑ndz maja 02, 2021 12:53 pmRóżnica taka, że terapeuta wyciągnie od nich pieniądze i nic, a od partnera one wyciągną pieniądze i wszystko we wspólnym życiu i bliskości i też nicCatastrophique pisze: ↑pt kwie 23, 2021 8:54 am Schizofreniczki czesto nie ogarniaja siebie i zycia. Potrzebuja raczej terapeuty, zamiast partnera.![]()

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Piotrek007 hahahaha
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
"Robiłem na nie jednej stróżówce - mogę być twoim bodyguardem... "
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
ja mam 185 cm.
-
- bywalec
ale ona chyba nie jest w Twoim wieku.Piotrek007 pisze: ↑ndz maja 02, 2021 2:53 pm "Hej mała, słyszałem twoje myśli i wiem że jesteś samotna... dasz się namówić na kawę? "
Najpierw musisz dostać potwierdzenie, że kobiecina ma powyżej 18 lat, a potem możecie sobie kupować cukierki, bombonirki...
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ona to znaczy kto?AcidHouse pisze: ↑ndz maja 02, 2021 7:28 pmale ona chyba nie jest w Twoim wieku.Piotrek007 pisze: ↑ndz maja 02, 2021 2:53 pm "Hej mała, słyszałem twoje myśli i wiem że jesteś samotna... dasz się namówić na kawę? "
Najpierw musisz dostać potwierdzenie, że kobiecina ma powyżej 18 lat, a potem możecie sobie kupować cukierki, bombonirki...
Napisałem ogólnie w odpowiedzi na tytuł wątku.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
-
- bywalec
Piotrek007 pisze: ↑ndz maja 02, 2021 7:34 pmOna to znaczy kto?AcidHouse pisze: ↑ndz maja 02, 2021 7:28 pmale ona chyba nie jest w Twoim wieku.Piotrek007 pisze: ↑ndz maja 02, 2021 2:53 pm "Hej mała, słyszałem twoje myśli i wiem że jesteś samotna... dasz się namówić na kawę? "
Napisałem ogólnie w odpowiedzi na tytuł wątku.
To wszystko zniosłem, jednak zawsze oscyluj między wybrankami patrząc nie na karty, na karty, a na liczby, bo w tej kwestii tylko one są wyznacznikiem przyjaźni.
Słuchaj kolego nie tak dawno poszedłem zagrać w piłeczkę z jednym z Cleo (odpowiednik Kleofas, to ten który jeszcze dawniej ukazał mi się w piwnicy w drodze po ziemniaki) i tak po godzinie gry wystąpił atak na Norwegię, potem Brann Bergen wygrał 2:0 z Rosenborgiem ,a na sam koniec dnia doszło do hitu transferowego to znaczy, że Oliver Killman został przeniesiony z Zurychu właśnie do Rosenborga.
Jeszcze wcześniej, bo przed końcem dnia z piłki granej przez nas 1 na 1 wydostał się różowy balonik, następnie poprosiłem kolegę, aby odstawił odstawił piłkę, bom bardzo się bał, że piłka wybuchnie, i tak było, że Cleo był już obok drzwi, a ja daleko na polu przyglądałem się na piłeczkę i balonik i tak stałem bardzo długo.
Jak mówie ja to wszystko znosiłem i znoszę .
Seks z schizofreniczką.
Orgazm podczas psychozy.
Orgazm podczas psychozy.
A później zjazd w wariatkowie, płacz i zgrzytanie zębów lub śmierć w pasach. 

Zdrowa czy chora niepotrzebna mi jest.
Ostatnio zmieniony wt maja 04, 2021 9:44 pm przez cezary123, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie obrażaj kobiet ze schizofrenią.
.
Ostatnio zmieniony śr cze 02, 2021 12:51 am przez tylkoktoś, łącznie zmieniany 1 raz.
- Catastrophique
- bywalec
Nie chce byc wiecej z osoba chora. Wiem, ze tak naprawde nie ma reguly na to jaki to czlowiek, jaka kobieta, ale szukam tylko wsrod zdrowych.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Mam zupełnie odmienne zdanie w tej materii. Osoba chora nigdy nie będzie rozumiana przez osobę zdrową. Nie ma to jak paranoje we dwoje. Zawsze też będzie czuła się gorsza. Zdrowy partner zawsze będzie górował i dominował nad słabszą psychicznie osobą chorą. To kiepski układ moim zdaniem ale jak tam kto woli.utopia pisze: ↑wt maja 04, 2021 5:39 pm Najlepiej by w związku ze schizofrenikiem był ktoś zdrowy kto będzie trzymać fason i wszystko w garści.
Z kobietą ze schizofrenią ,zdrowy partner i z mężczyzną ze schizofrenią zdrowa partnerka.
Dwoje chorych to może być za duża jazda bez trzymanki.
Nawet jak dwie renty to nie jedna.
.
Ostatnio zmieniony śr cze 02, 2021 12:51 am przez tylkoktoś, łącznie zmieniany 1 raz.
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
mi tam obojętne chora czy zdrowa, wazne, żeby była dla mnie dobra i nie odchodziła do innego
a propos jak poderwać, to chyba najlepiej powiedzieć jej, że to wszystko prawda co sie dzieje
a propos jak poderwać, to chyba najlepiej powiedzieć jej, że to wszystko prawda co sie dzieje
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja nie potrafił bym przyjmować wsparcia ani współczucia od partnerki, czuł bym się okropnie i uciekł od takiej sytuacji.Ale to jest mój problem .
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Też mi się tak wydaje, litość bywa okropna.
@utopia, cieszę się twoim szczęściem i gratuluję takiej partnerki życiowej, wierz mi na słowo, to rzadkość. Może być tak, że wasz związek był utrwalony zanim się rozchorowałeś. Były rozdane karty, wyznaczone priorytety i każdy miał swoje miejsce w tym wszystkim. Widać choroba niczego nie zmieniła, powtarzam to rzadkość. Wspaniale że się nie odwróciła i nie odeszła. Często zdrowi nie chcą wiązać się z chorymi i traktują osoby ze schizofrenią jak zaraźliwie chorych lub trędowatych. Może młode pokolenie ma trochę inne podejście ale wśród osób dojrzałych panuje takie właśnie przekonanie. Jest to głęboko zakorzenione w mentalności post peerelowskiej.
@utopia, cieszę się twoim szczęściem i gratuluję takiej partnerki życiowej, wierz mi na słowo, to rzadkość. Może być tak, że wasz związek był utrwalony zanim się rozchorowałeś. Były rozdane karty, wyznaczone priorytety i każdy miał swoje miejsce w tym wszystkim. Widać choroba niczego nie zmieniła, powtarzam to rzadkość. Wspaniale że się nie odwróciła i nie odeszła. Często zdrowi nie chcą wiązać się z chorymi i traktują osoby ze schizofrenią jak zaraźliwie chorych lub trędowatych. Może młode pokolenie ma trochę inne podejście ale wśród osób dojrzałych panuje takie właśnie przekonanie. Jest to głęboko zakorzenione w mentalności post peerelowskiej.