tymon podszywa się pod 2006 rokiem.
a glidera napisałem ja. więc tam chodziło o to że polska jest pod zaborami. tylko łuęcin nie uległ okupacji odkrycia sexu.
diss na całą rap scene.
Moderator: moderatorzy
Re: diss na całą rap scene.
sex edukacja. może w praktyce. myślisz że to żart? to chyba masz za słaby w szkołe wgląd.
deszcze liście ja tak samo szeleszcze jak gniazdo os gryze ze słości języków ducha.
pisze bo pisze. nikt nie rozumie ostrej riposty z kiermaną. kiermana to kieszen. albo portfel.
tu masz translator do glajdera albo glajder 2 co za różnica jak onie mnie mają jak słowik w klatce sobie śpiewa,
ludzie mają myśli samobójcze i faktycznie targają się za życie. za moje wersy i moje flow za moje posty na evot.
więc może nie mam sumienia. covid nie miał go bardziej. tak wygląda gniew Boga.
deszcze liście ja tak samo szeleszcze jak gniazdo os gryze ze słości języków ducha.
pisze bo pisze. nikt nie rozumie ostrej riposty z kiermaną. kiermana to kieszen. albo portfel.
tu masz translator do glajdera albo glajder 2 co za różnica jak onie mnie mają jak słowik w klatce sobie śpiewa,
ludzie mają myśli samobójcze i faktycznie targają się za życie. za moje wersy i moje flow za moje posty na evot.
więc może nie mam sumienia. covid nie miał go bardziej. tak wygląda gniew Boga.
*
Re: diss na całą rap scene.
Dobra ziomek, skończ pierdolić sam do siebie. Dawaj link i spierdalaj.
UWAGA MODERATORA: Chłopiec Papuśny
Temat przeniesiony.
Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny
UWAGA MODERATORA: Chłopiec Papuśny
Temat przeniesiony.
Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny