Wielu (bardzo wielu) ludzi miało wobec niego bardzo negatywne emocje. Złorzeczyli mu.Clamo pisze:???dan pisze:negatywne pole emocjonalne
[ankieta] Smoleńsk 2010 - wypadek czy zamach?
Moderator: moderatorzy
Re: [ankieta] Smoleńsk 2010 - wypadek czy zamach?
Zapraszam do rozmowy na czacie.
...
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 12:58 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
- Clamo
- moderator
Jeżeli nie obrócili tego w działanie to chyba nie miało to wpływudan pisze:Wielu (bardzo wielu) ludzi miało wobec niego bardzo negatywne emocje. Złorzeczyli mu.
Stary wyjadacz Korwin Mikke stwierdził, że prędzej niż ruski zamach mogło przeprowadzić WSI jako, że prezydent miał na nich haki czy coś takiego. Z podkreśleniem na mogło.
"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
- Constantius
- zaufany użytkownik
Jest taka powieść Dostojewskiego pod tytułem Idiota........... No i to by było na tyle bo mi ten post wytnąocean pisze:Ten wątek zmierza w kieunku piaskownicy.
Costatninus, określ się według Ciebie to był spisek czy UFO? A może tylko błąd pilota, nie wstydź się, tę naiwność również zaakceptuję, mam dużą pojemność na odmienne poglądy.
Już widzę, podkreśliłeś, że uważasz że to spisek. Bo przecież niczego nikomu tutaj nie wkręcasz, nie jesteś sarkastyczny. Jeśli spisek, i podziwisz 'paranoistów', to podziwiasz samego siebie.
Jakie mamy nosy? No chyba nie jak Pinokio, rozrośnięte kinole, bo każdy tu stara się mówić swoją prawdę.
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
...
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 12:58 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
człowieku, zrozum, że teoria spiskowa, że PO i rosjanom zależało, żeby zamordować lecha kaczyńskiego jest po prostu idiotyczna i śmieszna. ludzie, którzy wszędzie widzą spiski tam, gdzie ich nie ma, są określani jako paranoicy i w takiej właśnie kategorii traktuję takie wywody.jeremi, po raz kolejny w dyskusji piszesz coś, a potem że szkoda na takie bzdury czasu. Coś takiego jak, powiedziałem Wam trochę, resztę domyślcie się sami.
to był po prostu wypadek. nie potrafisz zrozumieć, że życiem rządzi przypadek, a nie spiskujące elity?
pójdź do jakiegoś dobrego psychiatry i poopowiadaj o tych wszystkich spiskach, jakie widzisz. pewnie zwiększy ci dawkę leku, bo ten, co bierzesz teraz, chyba słabo działa

pewnie jak to na paranoika przystało, kompletnie nie zrozumiesz, co chcę ci przekazać, ale to twój problem.
eh... szkoda, że tylu ludzi jest wkręconych w tę pisowską paranoję. pozostaje tylko współczuć, że żyją w tym ciągłym lęku, który nie ma żadnych racjonalnych podstaw i wciąż są atakowani... oj męczennicy... wiecznie cierpiący i prześladowani...
- Clamo
- moderator
rozumiem jeremi, że chcesz uchodzić za zdrowego dlatego na słowo spisek reagujesz pewnie śmiechem (podobnie jak constantius), ale powiedz mi szczerze, skąd ta pewność, że jest tak a nie inaczej? Nie musisz przy tej swojej pewności (która daje Ci pewnie poczucie bezpieczeństwa), obrażać ludzi, którzy myślą inaczej. Niedługo sam popadniesz w paranoje i bedziesz widział wszędzie paranoików jak constantius 

"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
wiesz, tu nie tyle chodzi o bycie zdrowym w medycznym znaczeniu, ale w znaczeniu racjonalnego sposobu myślenia, pozbawionego zabarwienia paranoidalnego. obecnie mam remisję i kompletnie nie do przyjęcia są teraz dla mnie wszelkie wielkie teorie spiskowe. kiedyś bym się nad tym zastanawiał, ale już nie. to bezsensowne i absurdalne.
"może to wszystko zaaranżowali żydzi, co? a no i przecież wszędzie są byli agenci! musimy się chronić przed szatanem rosyjskim! polska to kondominium niemiecko-rosyjskie! tusk ma krew na rękach!"
no proszę was, czy naprawdę nie wydaje się wam to zabawne?
nie chcę nikogo obrażać, nie po to, to pisze. po prostu w sprawach wypadków i katastrof komunikacyjnych trzeba podchodzić racjonalnie, a nie doszukiwać się "niewidzialnej ręki boga" tam, gdzie jej po prostu nie ma.
od razu zaznaczam, że nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej. w szczególności PiS (Paranoja i Schizofrenia
)
"może to wszystko zaaranżowali żydzi, co? a no i przecież wszędzie są byli agenci! musimy się chronić przed szatanem rosyjskim! polska to kondominium niemiecko-rosyjskie! tusk ma krew na rękach!"
no proszę was, czy naprawdę nie wydaje się wam to zabawne?

nie chcę nikogo obrażać, nie po to, to pisze. po prostu w sprawach wypadków i katastrof komunikacyjnych trzeba podchodzić racjonalnie, a nie doszukiwać się "niewidzialnej ręki boga" tam, gdzie jej po prostu nie ma.
od razu zaznaczam, że nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej. w szczególności PiS (Paranoja i Schizofrenia

- brzeszczot
- zaufany użytkownik
według mnie to był wypadek. Możliwe, że z winy pilota/ wieży, czy kogoś tam jeszcze. Ale wypadek. Żadnego zamachu nie było, bo w sumie i nie było na kogo. Jeśli ktoś chciałby zaatakować Polskę, to w tym czasie miał jak najlepszą możliwość - polskie wojsko zostało bez dowódców. Przez parę dni Polska na prawdę cienko przędła w sprawach obronności. Jakoś nikt tego nie wykorzystał. To po co byłby ten zamach? To nie ma sensu!
jest film na ktorym widac strzaly i odzywki polsko rosyjskie film potwierdzony, sledztwo jest prowadzone skandalicznie wrak nie zabezieczony brak udzialu polskich i zagranicznych specjalistow ,ruscy maja cos do ukrycia a jak nie wiesz o co chodzi to zawsze chodzi o pieniedze
prawdy sie i tak nie dowiemy co to bylo naprawde moze za 50 lat
jest film na ktorym widac strzaly i odzywki polsko rosyjskie film potwierdzony, sledztwo jest prowadzone skandalicznie wrak nie zabezieczony brak udzialu polskich i zagranicznych specjalistow ,ruscy maja cos do ukrycia a jak nie wiesz o co chodzi to zawsze chodzi o pieniedze
1 dowod na to ze to byl zamach bombowy
http://wtemaciemaci.salon24.pl/232370,l ... ra-oszolom
http://wtemaciemaci.salon24.pl/232370,l ... ra-oszolom
...
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 12:59 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby było racjonalnie i rozsądnie, proponuję wszcząć własne śledztwo (takie autentyczne, jakimś sposobem dostać się do akt sprawy) i dzielić się tutaj swoimi spostrzeżeniami powołując się na fakty.
W innym razie, jaki cel ma ta dyskusja? Jedni uważają tak, drudzy inaczej. Na spisek, czy zamach nie ma dowodów. W związku z tym, upieranie się przy którejś wersji jest lekko bezpodstawne i faktycznie może zakrawać (zwłaszcza biorąc pod uwagę specyfikę tego forum
) na paranoję.
No, ale skoro są tacy, którzy nie bojąc się ośmieszenia postulują żeby uznać Chrystusa królem Polski, to już niewiele jest w stanie mnie zadziwić
.
W innym razie, jaki cel ma ta dyskusja? Jedni uważają tak, drudzy inaczej. Na spisek, czy zamach nie ma dowodów. W związku z tym, upieranie się przy którejś wersji jest lekko bezpodstawne i faktycznie może zakrawać (zwłaszcza biorąc pod uwagę specyfikę tego forum

No, ale skoro są tacy, którzy nie bojąc się ośmieszenia postulują żeby uznać Chrystusa królem Polski, to już niewiele jest w stanie mnie zadziwić

Zapraszam do rozmowy na czacie.
- Constantius
- zaufany użytkownik
unipan i ocean twierdzą ze to był zamach bo widocznie sami brali w nim udział. Są wszak lepiej poinformowani od innych ciemniaków co myślą ze to wypadek.... Ale chłopaki jak już piłowaliście te skrzydła i podkładaliście te bomby to byście się nie przyznawali bo was wykryją... nie wiem czy w więzieniu jest dostęp do komputera i gdzie będziecie posty do forum pisać. Bądźcie już inteligentni do końca.... 

Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
...
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 12:59 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
widziałeś emotkę po tym zdaniu? wyglądała tak:Teraz już mnie rozbawiłeś konkretnie, żebym szedł do specjalisty i żeby mi zwiększył dawkę leków. Na argument tak przyziemny, odnoszący się do mojej choroby, nie mam odpowiedzi.

nic do ciebie nie mam, nawet cię nie znam. to nie o to w ogóle chodzi

bierzesz to wszystko tak śmiertelnie poważnie, że aż strach cokolwiek powiedzieć.
piszę ze swojej pozycji i nie mam żadnej specjalnej funkcji. jestem zwykłym człowiekiem. mówię tutaj swoje prywatne zdanie i nie obieram żadnej postawy, która byłaby niezgodna ze mną samym. w sprawach polityki jestem dość zdystansowany, dlatego tak mnie śmieszą te wszystkie pisowskie teorie spiskowe i ten 'światopogląd wiecznej ofiary'. lech kaczyński był tylko bardzo kiepskim prezydentem, żadnym męczennikiem, ani kimś wielce wyjątkowym, dlatego koncepcja zamachu na kogoś takiego jest dla mnie po prostu absurdalna, bo komu by zależało na śmierci kogoś takiego?Poza tym piszesz z pozycji nie-paranoika, kogoś zdrowego, czy w takiej funkcji występujesz tutaj na forum?
w każdym razie ocean - trochę dystansu, bo piszesz tak, jakby zamordowano ci rodziców

a co do rozwinięcia skrótu 'pewnej partii politycznej' to nie ja jestem autorem tego pomysłu i...
tak, ale wtedy, kiedy mówimy poważnie i chcemy być dokładni, a nie wtedy, kiedy żartujemy i jesteśmy sarkastycznio ile się nie myle moi kiedyś zwróciła uwagę żeby ktoś poprawnie stosował nazwy własne

...
- Constantius
- zaufany użytkownik
Ale gościu jakie ty masz argumenty? Te co je sobie wydłubałeś z nosa ogłądając dzienniki TV w telewizorze?ocean pisze:
Typowa bezsilność w przypadku braku argumentów.
.
Ludzi niezbyt mądrych poznaje się po tym że ferują PEWNE sądy ( w znaczeniu nieodwołane, dla których ich zdaniem prawdopodobieństwo=1 )
na podstawie tego co gdzieś zasłyszeli.... czyli niepewnych danych
Nie mów mi że ty jesteś uczestnikiem komisji i masz dostęp do akt? Znasz się na lotnictwie?
Czy tylko kochasz śp Lecha Kaczyńskiego?
Czy może masz paranoidalny charakter?
Poczytaj sobie książkę z mechaniki kwantowej jesli stać cię na to intelektualnie to sie dowiesz że istnienie nie opiera się na BEZWZGLĘDNEJ PEWNOŚCI,
więc przestań pisać w tym tonie swoje bzdury...........
- Bezpieczny
- zaufany użytkownik
Aż nie mogę uwierzyć, że to ty dan napisałeśMy sobie tutaj tak możemy, cytować info z mediów, które są manipulatorem numer jeden.

Potwierdzeniem tego co piszesz jest strona (jedna z conajmniej kilku, ale tą lubie):
http://ministerstwo-dezinformacji.pl/
Nasz prezydent ? NIE mój!
http://www.bronislawkomorowski.info.pl/
http://www.bronislawkomorowski.tk/
Cudak Tusk i jego cudy: http://www.tuskwatch.pl/ <- rewelacyjna strona.
http://www.bronislawkomorowski.info.pl/
http://www.bronislawkomorowski.tk/
Cudak Tusk i jego cudy: http://www.tuskwatch.pl/ <- rewelacyjna strona.