Co Was uspokaja?
Moderator: moderatorzy
Co Was uspokaja?
jak w temacie? Co Was uspokaja?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Co Was uspokaja?
Mnie uspakają odgłosy suszarki do włosów, odkurzacza, golarki. Dobrze mi się zasypia przy tym.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Catastrophique
- bywalec
Muzyka - głównie piosenki o miłości.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- mazurek5
- zarejestrowany użytkownik
- Status: studentka
Czytanie różnych, lekkich rzeczy. Nic ciężkiego, to na pewno. Ostatnio znalazłam http://diana-sport.pl/ który idealnie się do tego nadaje - tematy łatwe, przyjemne i po prostu relaksujące. O stylizacjach, modzie, urodzie - prosto i bez jakiś wielkich terminów. 

Warto walczyć o swoje marzenia. Panitorbalska.com to mój pokręcony poradnik.
muzyka, dzwiek padajacego deszczu na parapet
grzebanie w czymś ( bez skojarzeń
), naprawianie rzeczy i słuchanie muzyki

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
a jak myślcie tabletki meliski coś dadzą? czy są za słabe
potrzebuję czegoś co zniweluje efekt uczony klozaplu (czyli lęk)
potrzebuję czegoś co zniweluje efekt uczony klozaplu (czyli lęk)
watpie,ze melisa pomoze
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Najbardziej uspokaja mnie rozmowa z zaufana osoba, taka ktorej moge powiedziec wszystko i sie wyzalic. Ziolowe leki sa tylko dorazne i slabe, bardziej polecam waleriane jesli chodzi o uspokojenie.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
mnie swego czasu uspakajało szydełkowanie, nie da się szydełkować kiedy umysł jest gdzieś indziej.
Ale zaprzestałem ostatnio robienie tego. Musze wrócić. Jest to przyjmowane za zajęcie raczej dla kobiet, ale ja się z tym nie zgadzam.
w Islandii ludzie sie spotykają by wspólnie szydełkować. Polecam każdemu ...szydełko i jazz w tym samym czasie, uspokoi każdego.
I jest to tez taka walka umysłu który nie chce być spokojne, musi bo nic z tego nie wyjdzie.
Ale zaprzestałem ostatnio robienie tego. Musze wrócić. Jest to przyjmowane za zajęcie raczej dla kobiet, ale ja się z tym nie zgadzam.
w Islandii ludzie sie spotykają by wspólnie szydełkować. Polecam każdemu ...szydełko i jazz w tym samym czasie, uspokoi każdego.
I jest to tez taka walka umysłu który nie chce być spokojne, musi bo nic z tego nie wyjdzie.
https://open.spotify.com/playlist/37i9d ... tttQka6Q6w
Ta playlista.
Ta playlista.
E ?= m + (*c²)
teraz się uspokajam alkoholem 0,5 l wody ognistej z sokiem jabłkowym i czteropak
+ uspokajam nerwy.....

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Ja jestem caly czas spokojny. Chyba, ze sie zdenerwuje.
Tik tak tik tak

Ja też, ale mnie wkurwiło szefostwo XDCatastrophique pisze: ↑pt paź 09, 2020 9:55 pm Ja jestem caly czas spokojny. Chyba, ze sie zdenerwuje.
- Catastrophique
- bywalec
To nawrzucaj im, ile sie da
.

Tik tak tik tak

uwielbiam jak deszcz uderza o parapet i ten szum wody za oknem.... chyba to mnie uspokaja