Problem n Ciał
Moderator: moderatorzy
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Problem n Ciał
Ani fizyka, ani matematyka. Pieprzycie glupoty.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Jednak żaden fizyk się z nia nie przebił, bo jest hipotezą słabą.Łukasz Dębogost Tesla pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:24 pmZważywszy na totalną olewkę modelu elektrycznego wszechświata przez fizykę, nie jest ona wiarygodna.unreal pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:19 pmDużo rzeczy nie ma w Physical Review Letters, ponieważ fizycy tam publokujący nie zajmują się alternatywną fizyką i jej pseudomodelami.Łukasz Dębogost Tesla pisze: ↑pt sie 07, 2020 10:26 am Weź dużą nakrętkę na śrubę przyklej na taśmę klejącą 3 magnesy aby utworzyły tri-force gate i już masz coś czego nie ma w Physical Review Letters.
Skoro wszystko jest tak banalnie proste, to dziwne, że żaden zaradny fizyk na to nie wpadł. Nobel murowany.
Czym jest podróż mentalna? Zwykle kojarzy się z odmiennymi stanami świadomości, typu OOBE. Zwykła podróż w czasie może przenieść informację, materię lub energię. Co przenosi podróż mentalna w czasie?
LaDopamina
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Widze, ze ignorujecie moja teorie, a mimo to sami zboczyliscie.
Brawo dla was.

viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Uczucia wynikają z właściwości wody Masaru Emoto badał temat, to jedyna metoda obliczenia problemu n ciał poprzez stabilny trójkąt międzyludzki.
E ?= m + (*c²)
Do takich podrózy wystarczy Świadome Śnienie i OBEE. Po co w to mieszać fizykę?
Masaru Emoto - studiował stosunki międzynarodowe i otrzymał tytuł doktora medycyny alternatywnej.Łukasz Dębogost Tesla pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:39 pm Uczucia wynikają z właściwości wody Masaru Emoto
LaDopamina
Chcę przesłać swoją świadomość z bardzo odległej przyszłości do teraźniejszości.
E ?= m + (*c²)
Co Ty wiesz unreal o świecie na którym żyjesz?
Tunel Stargate był niestabilny, teraz po przeliczeniu problemu n ciał osiąga stabilność.
Tunel Stargate był niestabilny, teraz po przeliczeniu problemu n ciał osiąga stabilność.
E ?= m + (*c²)
Na pewno nie żyję w świecie urojeń.Łukasz Dębogost Tesla pisze: ↑pt sie 07, 2020 1:24 pm Co Ty wiesz unreal o świecie na którym żyjesz?
LaDopamina
Czary mary? Abrakadabra? I Ty mi mówisz, że nie żyjesz w świecie urojeń...
E ?= m + (*c²)
Lubię badać rzeczy empirycznie i na tej podstawie wyrabiać sobie zdanie, i na podstawie moich doświadczeń mogę powiedzieć ,że nie, nie żyję w świecie urojeń.
LaDopamina
To w jakim świecie żyjesz ocenia lekarz, bądź z nim szczera o wszystkim to Ciebie oceni odpowiednio. 

E ?= m + (*c²)
https://www.focus.pl/artykul/czas-moze- ... nie-szybko
Zagadka czasu jest praktycznie rozwiązana przez fizyków.
Rozwiązując równanie komponentu czasu ruchu na ciał i analizując wiązanie emocjonalne wody może będzie się dało obliczyć wszystko.
Zagadka czasu jest praktycznie rozwiązana przez fizyków.
Rozwiązując równanie komponentu czasu ruchu na ciał i analizując wiązanie emocjonalne wody może będzie się dało obliczyć wszystko.
E ?= m + (*c²)
A Twój lekarz wie o cyklach i kryształach?Łukasz Dębogost Tesla pisze: ↑pt sie 07, 2020 5:55 pm To w jakim świecie żyjesz ocenia lekarz, bądź z nim szczera o wszystkim to Ciebie oceni odpowiednio.![]()

LaDopamina
Cykle i kryształy są już nieaktualne.
Przeładowałem wszystkie kombinacje.
Tego już nie ma.
Jak chcesz to możemy się wymienić numerem gadu gadu i opowiem o ostatnich moich odkryciach.
Przeładowałem wszystkie kombinacje.
Tego już nie ma.
Jak chcesz to możemy się wymienić numerem gadu gadu i opowiem o ostatnich moich odkryciach.
E ?= m + (*c²)
Wyprowadź się z domu i zacznij żyć na własny rachunek.
Kluczem do sukcesu jest niezależność finansowa.
Kluczem do sukcesu jest niezależność finansowa.
LaDopamina
Dwa ciała obiegają się normalnie, trzecie najmniejsze ciało jest separowane grawitacyjna membraną, o strukturze 4 obiektów o kształcie łzy położonych na płaszczyźnie wygiętej w 3D w płaszcz odchylony w kierunku najmniejszego ciała.
Mój umysł wciąż prowadzi symulację problemu 3 ciał.
Mój umysł wciąż prowadzi symulację problemu 3 ciał.
E ?= m + (*c²)