Pseudomedycy

Odpowiedzialny za ten dzial jest Unknown

Moderator: moderatorzy

Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Pseudomedycy

Post autor: Unknown »

Cóż by mogli zrobić tacy gangstalkerzy bez pseudomedykow i odwrotnie? Czyścić kible w więzieniu po tym jak ich złom do zdalnych tortur elektronicznych oraz szpiegowania zostanie zniszczony albo zdechnąć np. na raka. :) Mogą jeszcze zasłynąć odpowiednio wśród ludzi, a nie patologii z jaką współpracują... Tacy "lekarze" za to co robią, czyli celowe nie wykonywanie badań, nieleczenie, a próby wywoływania schorzeń i opisywanie objawów jako urojeń powinni otrzymywać złamane grosze oraz brudne ostrza od skalpeli za ukrywanie przestępstw gangstalkerow - katowania i prześladowania... Nie tylko powinni stracić wszelkie prawa, ale dostać w nagrodę wszystkie choroby jakie starają się powodować, a raczej naśladować ich objawy, a także te które ukrywają i to siedząc zamknięci na długo do więzienia gdzie mieliby mnóstwo czasu na napisanie książki o pseudomedycznych eksperymentach na ludziach - swoim pasożytowaniu na cudzym zdrowiu (nikt inny nie mógłby opisać w bardziej chory sposób tego co robią, a ile diagnoz musieliby sobie przypisać i "leków" na nie ;)) będąc ostrzeliwanymi z ich własnych broni, niech odczują każdy ból jaki kiedykolwiek zadali. A tacy gangstalkerzy mogliby sobie pisać listy do swoich matek zawierające wszystkie chore i obraźliwe bzdury jakie na pewno na mój temat wymyślają - jeśliby trafili do tej samej celi to może nikt by się nie dowiedział co zrobili i uniknęliby "gangstalkingu". ;) Oczywiście tacy gangstalkerzy opłaciliby sobie jakichś pseudomedykow aby uniknąć kary więzienia diagnozą psychiatryczną... Jak zawsze wszystkiemu winni ci pseudolekarze.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Re: Pseudomedycy

Post autor: Unknown »

Tak się zastanawiałam czy by nie utworzyć ankiety z twierdzeniem pewnej osoby z forum, że masz psychozę, ponieważ: (opcje odp. dla użytkowników forum)
- ja mam
- jestem stalkerem
- jestem psychiatrą
- nie masz.
:D Nie odpisujcie, i tak tu już prawie wcale nie zaglądam. :P

A może są tutaj jeszcze jakieś osoby "chore" na https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gaslighting tylko nieświadome tego ? :)
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

sa niestety PSEUDOMEDYCY w BYDGOSZCZY ŚWIECIU oni lecza dalej na 1200mg/d Solianu i nic nie zmniejszaja
krzywdxa ludzi zalekowuja konskimi dawkami jestes psychiatra czy tez PSEUDA to edukuj swoich kolegow
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

ciekawe psychiatrzy powinni wspoppracowac sluchac zmniejszac dawki dawac nadzieje
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Psychiatrzy tak kurczowo trzymają się swoich kompetencji, że nawet nie myślą na codzień o innych dziedzinach medycyny (np.ortopedii czy neurologii), a "objawy pozapiramidowe" (miałam i po Klozapolu i po Rispolepcie) tylko obiły im się o uszy.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

piotrs pisze: sob gru 16, 2017 11:03 pm
ciekawe psychiatrzy powinni wspoppracowac sluchac zmniejszac dawki dawac nadzieje
też tak myślę, że brakuje rozmowy i zrozumienie pacjenta. szkoda, że leki nie są za dobre, ale może będą - obecne są przestarzałe ale ciekawie działały wydawałoby się, historycznie, zapowiadały się dobrze

dzisiaj psychiczne choroby bardziej, mam wrażenie się odnoszą do zaburzeń umysłu, bardziej niż to co kiedyś - totalna katatonia, brak kontaktu z chorym, jest inaczej stąd leki powinny być "lżejsze" - no w ogóle mniej obciążające organizm, ale i tak powinny być leki takie zawsze, dotyczy przynajmniej ludzi funkcjonujących już adekwatnie do sytuacji na co dzień

jestem zdania, że tak, nie słucha się pacjenta a brak objawów kosztem całego układu uważa się priorytet co i tak nie uważam z grubsza za zamierzone...
nic
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

leki nie sa dobre moze beda lepsze niedlugo
tak psychiatrzy pozjadali wszystkie rozumy mysla ze maja jakis doktory profesory i wiedza jak leczyc mnie strasznie skrzywdzili nie slychaja jak nie ma objawow POZYTYWNYCH bralem np 800mg solianu przez 2 lata ponad 4 psychotropy na dzien a1 tabletka mi by wystarczyla
a jak ktos podwazy ich kompetencje nieomylni jak BOGOWIE ja trafialem na konowalow nie twierdze ze wszyscy tacy sa
Jesień
bywalec

Post autor: Jesień »

Stawiaj Jezusowi trudne pytania
ODPOWIEDZ

Wróć do „unknown”