WYBORY 2019

Moderator: moderatorzy

Na kogo oddasz swój głos w nadchodzących wyborach?

Czas głosowania minął sob paź 12, 2019 5:12 pm

PIS
12
48%
PO
3
12%
SLD
3
12%
PSL
2
8%
Konfederacja
1
4%
Inna
4
16%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

WYBORY 2019

Post autor: Maksymiliana »

Na kogo oddasz swój głos w nadchodzących wyborach?

(wybór 1 krotny!)
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Pamal
zaufany użytkownik

Re: WYBORY 2019

Post autor: Pamal »

Na miłośnika zwierząt :)
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Nie ma odpowiedzi: nie idę na wybory :)
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Nie zaznaczyłam opcji że się nie idzie :) ankieta dla zdecydowanych i idących na wybory :)
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

ja narazie zagłosowałem tu na PO, a w prawdziwym życiu, jeszcze myślę nad PIS- tylko boję się, że zrobią nam tu w Polsce drugą Wenezuelę:(
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Ja się boję wygranej PO, ściągną uchodźców z Niemiec, jakby Ukraińców było już Polsce mało. PO w Parlamencie Europejskim głosowała przeciwko wyrównaniu jakości towarów na wspólnym rynku Unii.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Dlatego trzeba głosować na PIS ewentualnie Konfederację Korwina.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

PiS zafunduje Polsce krach, w 2020 są prognozy że przyjdzie recesja wtedy rozbuchany socjal skończy się hiperinflacją.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
meehoo
zaufany użytkownik

Post autor: meehoo »

trzeba dać szansę Konfederacji, bo od 30 lat ciagle te same mordy w parlamencie...
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Mikke jakby wygrał to znowu by zarwał nożem w żebra aby siedział cicho, raz już go usadzili w ten sposób, ma tyle zdrowego rozsądku aby nie ulec seryjnemu samobójcy jak Lepper który za dużo gadał.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Arakiel pisze: pn paź 07, 2019 6:25 pm PiS zafunduje Polsce krach, w 2020 są prognozy że przyjdzie recesja wtedy rozbuchany socjal skończy się hiperinflacją.
Ja pamiętam, że krach to był jak PO doszło do władzy.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Krach w 2009 był na całym świecie z zatopił Platformę. Teraz w 2020 jest szansa na jeszcze gorszy.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

kryzys był ogólnoświatowy chyba, czyli amerykański ...

teraz nie jest lepiej, to że dostali potrzebujacy swoje 500 uważam, że jest ok, ale to nie załatwia sprawy
nic
the end
zaufany użytkownik

dlaczego nie mogę edytować tylko kasować?

- chciałem dopisać coś... że ten kryzys po prostu i Polskę zamachnął
nic
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

Boję się trochę tego pomysłu z płacą minimalną i nieograniczonym ZUSem dla najbogatszych, ale i tak PiS jest moim zdaniem najlepszy z możliwych, jak nasz wspaniały Świat ;)
Poza tym Kaczyński jest przyjacielem zwierząt i uciśnionych.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

https://oko.press/mysliwi-znow-beda-zab ... owy-zakaz/

PiS nie jest miłośnikiem zwierząt, trochę patologii niestety również tworzy.

Na świecie wprowadza się bezwarunkowy dochód podstawowy, pomysły PiSu jeszcze nie są tak skrajne jakby opozycja chciała.

Idę na wybory, na PO nie zagłosuję bo to zdrajcy, zagłosuję na PiS aby ratować honor polaków którzy mogliby przypadkiem wybrać zdrajców.
the end
zaufany użytkownik

Miłośnicy zwierząt: polowania na potęgę i przemysł futrzany...
nic
Awatar użytkownika
paulus
zaufany użytkownik

Post autor: paulus »

Wyniki na forum odpowiadają tym sondażowym. Mam nadzieję, że KO skończy właśnie z takim rezultatem. Totalna opozycja przerżnie kolejne wybory i to mnie baaardzo cieszy. :dance:
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Ja też nie wierzę w kryzys, nie z tymi rządami
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

zchizol pisze: pn paź 07, 2019 5:45 pm ja narazie zagłosowałem tu na PO, a w prawdziwym życiu, jeszcze myślę nad PIS- tylko boję się, że zrobią nam tu w Polsce drugą Wenezuelę:(
PO? Tęsknisz za okresem burzy i naporu? Gdy afera goniła aferę? Jak nie paliwowa to Amber Gold, jak nie ta to inna oraz płace na poziomie 4zł na godzinę :lol: Wenezuela jest tam gdy rząd rozkrada pieniądze. Obecny rząd mało, że nie defrauduje nawet grosza to dodatkowo rozdaje pieniądze ludziom z własnych środków. Daje najsłabszym i najbardziej potrzebującym wspierając tym samym ludzi, obywateli. Obce kapitały po woli wycofują się z kraju bo widzą, że już nie mają po woli czego tu szukać. Polacy nie gęsi i wreszcie zaczęli rozwijać własną gospodarkę, a nie dawać się już tak łatwo okradać obcym. Nie będzie kto miał sprzedawać stoczni za 5zl ani Zakopanego Niemcom więc uciekają by poszukać kolejnych głupich albo sprzedawczyków. Rząd wreszcie myśli o ludziach, a nie o tym by napchać sobie i swoim dzieciom oraz protegowanym kieszenie. I to się zwraca, jest ogromny przyrost naturalny. A kto jak nie obywatele tworzą państwo, silne polskie państwo! Za czasów poprzednich rządów młodzi uciekali z kraju bo po woli nie było tu życia, a bez młodych jest upadek. Teraz będzie młodych zatrzęsienie, dodatkowo rozdane pieniądze przecież powracają do budżetu w sposób zwielokrotniony bo wspierając drobnych przedsiębiorców, sklepy i fabryki. Mamy prężny i stały wzrost gospodarczy. Będziemy na prawdę potężnym państwem i dlatego obcy zaczynają się z nami liczyć. Na początku krytykowali i jątrzyli, próbowali podkopywać, podważać, ośmieszać, a gdy to wszystko zawiodło zostali zmuszeni by liczyć się z nami. Jeszcze kilka lat i zaczną szanować. Kolejne kilka i zaczną się bać. Już mamy zniesione wizy do stanów :lol:
Zablokowany

Wróć do „polityka”