Zeldox lekiem na odchudzanie,?
Moderator: moderatorzy
Zeldox lekiem na odchudzanie,?
Tak jak w temacie.Psychiatra do którego chodzę twierdzi że zeldox nie działa na głowę,tylko na schudnięcie.Co o tym sądzicie?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Zeldox lekiem na odchudzanie,?
Zmień psychiatrę lepiej.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- piotrs
- zaufany użytkownik
ponoc sie nie tyj po nim
trzeba miec mocne serce mi chcieli zrobic ekg
ale ma krotki okres poltrwania w organizmie trzeba brac 2 razy dziennie
trzeba miec mocne serce mi chcieli zrobic ekg
ale ma krotki okres poltrwania w organizmie trzeba brac 2 razy dziennie
Z sercem u mnie wszystko w porządku,więc chyba jako takich przeciwskań nie mam.To co w temacie powiedział mi lekarz który jest ordynatorem oddziału psychiatrycznego.
Ciekawe co powiedziałby o Serdolekcie.
Pierwsze słyszę o serdolekcie.To jakiś nowy lek?
Nie taki nowy... ma już kilka ładnych lat.
Przy Serdolekcie wymagane są regularne EKG, ponieważ może on wydłużać odstęp QT i prawdopodobnie rozregulować serducho.
Przy Serdolekcie wymagane są regularne EKG, ponieważ może on wydłużać odstęp QT i prawdopodobnie rozregulować serducho.
Chyba każdy lek ma jakieś skutki uboczne,ale po dłuższym czasie z reguły przechodziły.Pytam o ten zeldox bo szukam czegoś wspomagającego utratę wagi.Wiem co powiecie dieta i ruch,ale idzie to wszystko bardzo powoli,a znowu lekarz twierdzi że nie widzi żebym przytyła i nie chce mi przepisać.Wcześniej powiedział mi o tym leku,zrobił mi nadzieję.
Serdolect jest chyba rzadko stosowany, w USA w ogóle nie dopuszczony. Ryzyko nagłej śmierci sercowej.
Nie mogę na nim schudnąć mimo końskiej dawki metforminy.
Czyli lekarz uważa, że Zeldox nie pomaga na objawy psychotyczne?
Nie wiem, jak u Ciebie, ale mi tłuszcz głównie się gromadzi na brzuchu i wokół narządów wewnętrznych. I to jest problem (raki itd.). Parę kilo w biodrach by mi nie szkodziło.
Używasz Google Fit?
Używasz Google Fit?
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Zeldox to niezbyt fajny lek.Też liczyłem ,że będzie ciut lepiej ale zostaję przy Olanzapinie.Pozdrawiam
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nie ma dobrego leku na schudnięcie, gdyby był to by nie było ludzi otyłych. Producenci leków stosują zazwyczaj jakieś paskudne triki zmniejszające wagę np. odwodnienie organizmu. Tak tylko można sobie wyniszczyć szybko organizm. Tak jak napisałaś zostaje tylko zdrowa dieta i dużo ruchu.florris pisze: ↑pt paź 04, 2019 2:00 pm Chyba każdy lek ma jakieś skutki uboczne,ale po dłuższym czasie z reguły przechodziły.Pytam o ten zeldox bo szukam czegoś wspomagającego utratę wagi.Wiem co powiecie dieta i ruch,ale idzie to wszystko bardzo powoli,a znowu lekarz twierdzi że nie widzi żebym przytyła i nie chce mi przepisać.Wcześniej powiedział mi o tym leku,zrobił mi nadzieję.
Niestety wszystko co dobre wymaga zazwyczaj czasu i pracy. Nie ma lekko.
danielek pisze: ↑pt paź 04, 2019 2:46 pm Zeldox to niezbyt fajny lek.Też liczyłem ,że będzie ciut lepiej ale zostaję przy Olanzapinie.Pozdrawiam
Możesz napisać dlaczego zrezygnowałeś z brania tego leku?Niestety ostatnio tłuszcz gromadzi mi się wokół brzucha.Chociaż i tak jest lepiej niż kiedyś.Nie używam google fit tylko yoho sport.
Tak twierdzi że ten lek w ogóle nie działa na psychikę.pamal pisze: ↑pt paź 04, 2019 2:05 pm Serdolect jest chyba rzadko stosowany, w USA w ogóle nie dopuszczony. Ryzyko nagłej śmierci sercowej.
Niestety jak się przytyje to ciężko jest to zrzucić.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
W ulotce leku jest napisane że to lek stosowany w leczeniu schizofrenii. Dla jednego lek nie będzie działać, na drugą osobę zadziała bardzo dobrze.
Bardzo proszę wszystkich którzy mają rady odnośnie tego leku jako specyfiku na odchudzanie o darowanie sobie, bo inaczej będziecie mieć do czynienia ze mną!
Bardzo proszę wszystkich którzy mają rady odnośnie tego leku jako specyfiku na odchudzanie o darowanie sobie, bo inaczej będziecie mieć do czynienia ze mną!
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Psychiatra Twój Ci okłamał. Zedox jest lekiem, który działa na mózg, psychikę. Zeldox nie jest w żaden sposób lekiem na odchudzanie, bo po nim się tyje, może w mniejszym stopniu niż po innych psychotropach, ale się tyje.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Powiem tak. Jak bym miał brać zeldox 160mg i troche się ruszał i ograniczał troche jedzenie, a analogicznie brał 10 mg olanzapiny i też troche się ruszał i o próbował ograniczyć jedzenie, to o wiele szybciej i łatwiej strace wage na zeldoxie. Ale podkreślam, przy odrobinie wysiłku i cierpienia. Bo tak jak napisali wcześniej jest to neuroleptyk i tyje się na nim, tyle że bez porównania mniej niż na olanzapinie. Chociaż ja znam gościa co chudnie po olanzapinie, a chudy jak patyk jest.