bez diety mi się nie udaje

Moderator: moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Re: Bez diety nic nie chudnę - waga w miejscu

Post autor: Piotrek007 »

?
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2018 6:19 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
waku
bywalec

Post autor: waku »

Gdy trafiłem do poradni metabolicznej to pani doktor poradziła mi dietę bezglutenową. Kazała bym przeczytał: "Dieta bez pszenicy. Jak pozbyć się pszennego brzucha i być zdrowym" Williama Davisa. Spróbowałem tej "diety". Nie liczyłem kalorii, unikałem jedynie glutenu. Jadłem mięso, sałatki warzywne, śledzie, nie pamiętam co jeszcze. Nie jadałem jedynie słodyczy i ciast/ciastek. Oprócz tego chodziłem łącznie 2 godziny dziennie. Od czerwca do grudnia zjechałem ze 132 do 100 kg. To było w 2014r. Potem trafiłem do psychiatryka, i powróciłem do "starej" diety zawierającej chleb. Waga poszła w górę. Zastanawiam się czy nie powrócić do tej diety. Nie była rygorystyczna. Nie wiem już sam co robić.
Tak patrzę na allegro i wyszła jeszcze druga książka tego autora, "Detoks zbożowy w 10 dni", ale nie czytałem. Być może warto.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

.
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2018 6:19 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

.
Ostatnio zmieniony sob sie 03, 2019 10:39 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Na solianie bardzo chciało mi się jeść. A ważyłem 98 kilogramów (moja normalna waga z przed choroby to 62 kilo)
Puźniej zmieniłem leki na olzapin, 20mg na dzień i spadłem do 86 kilo.
Teraz biorę 30mg olzapiny i czuję trochę większy głód.Co dziwne, to nie próbuję go zaspokoić. Nawet obiad, nie dojadam zawsze trochę zostaje tych ziemniaków. Nie wiem, może to dzięki akinetonowi, który niweluje skutki uboczne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dieta”