Jak to jest z netfixem?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

Jak to jest z netfixem?

Post autor: Cynamon »

płaci się za każdy obejrzy film , czy jest jakiś stały abonament i można oglądać ile się chce i nie zapłaci się przez to nic więcej?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Re: Jak to jest z netfixem?

Post autor: Digital »

Jest abonament 34zł miesięcznie i wtedy możesz oglądać do woli filmy i seriale, warunek tylko na jednym urządzeniu jednocześnie. Są też droższe abonamenty opłacalne jak ktoś zrzuca się choćby we 4 osoby wtedy można oglądać na większej liczbie urządzeń jednocześnie. W każdej chwili możesz zrezygnować z subkrypcji wtedy nie pobierze ci pieniędzy za kolejny miesiąc pod koniec danego. Opłacony okres nie przepadnie i będziesz mógł nadal oglądać aż do końca opłacenia.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Tańsze jest HBO Go 19,99zł, ale moim zdaniem znacznie gorsze, ale kto co lubi.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Niedługo będzie Disney+.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Jest jeszcze zalukaj.com za 15zł miesięcznie i cda.pl Premium za 20zł miesięcznie, ale legalność tych akurat serwisów ponoć nie jest w stu procentach pewna.
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

Wg mnie pakiet za 34 zł w Netflixie jest trochę mało atrakcyjny, gdyż nie oferuje nawet jakości HD. No i można oglądać tylko na jednym ekranie jednocześnie. Poza tym oferta jest taka sama, jak w wyższych pakietach.
Ja obecnie mam najwyższy pakiet za 52 zł, który oferuje jakość 4k i oglądanie na 4 urządzeniach jednocześnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Mało co jest ciekawego na Netflixie, ja oglądałem Star Trek Discovery i Shadowhunters, reszta to śmieci.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Mam chyba ze czterdzieści filmów i seriali dodanych do kolejki więc nie wiem czy to tak mało. Bardzo bym chciał je obejrzeć tylko muszę na to wszystko czas wygospodarować. Większość to docenione superprodukcje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „filmy”