Jak to jest z netfixem?
Moderator: moderatorzy
Jak to jest z netfixem?
płaci się za każdy obejrzy film , czy jest jakiś stały abonament i można oglądać ile się chce i nie zapłaci się przez to nic więcej?
Re: Jak to jest z netfixem?
Jest abonament 34zł miesięcznie i wtedy możesz oglądać do woli filmy i seriale, warunek tylko na jednym urządzeniu jednocześnie. Są też droższe abonamenty opłacalne jak ktoś zrzuca się choćby we 4 osoby wtedy można oglądać na większej liczbie urządzeń jednocześnie. W każdej chwili możesz zrezygnować z subkrypcji wtedy nie pobierze ci pieniędzy za kolejny miesiąc pod koniec danego. Opłacony okres nie przepadnie i będziesz mógł nadal oglądać aż do końca opłacenia.
Tańsze jest HBO Go 19,99zł, ale moim zdaniem znacznie gorsze, ale kto co lubi.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Niedługo będzie Disney+.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Jest jeszcze zalukaj.com za 15zł miesięcznie i cda.pl Premium za 20zł miesięcznie, ale legalność tych akurat serwisów ponoć nie jest w stu procentach pewna.
Wg mnie pakiet za 34 zł w Netflixie jest trochę mało atrakcyjny, gdyż nie oferuje nawet jakości HD. No i można oglądać tylko na jednym ekranie jednocześnie. Poza tym oferta jest taka sama, jak w wyższych pakietach.
Ja obecnie mam najwyższy pakiet za 52 zł, który oferuje jakość 4k i oglądanie na 4 urządzeniach jednocześnie.
Ja obecnie mam najwyższy pakiet za 52 zł, który oferuje jakość 4k i oglądanie na 4 urządzeniach jednocześnie.

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Mało co jest ciekawego na Netflixie, ja oglądałem Star Trek Discovery i Shadowhunters, reszta to śmieci.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Mam chyba ze czterdzieści filmów i seriali dodanych do kolejki więc nie wiem czy to tak mało. Bardzo bym chciał je obejrzeć tylko muszę na to wszystko czas wygospodarować. Większość to docenione superprodukcje.