Jeśli ja żyję na Marsie to Ty jeszcze dalej w innej galaktycezbyszek pisze:Żyjesz Kamil na Marsie, lub jesteś prowokatorem.Kamil Kończak pisze:To są Twoje poglądy, które czerpiesz m.in mediów prawicowych.

Nie odpowiedziałeś na ważne pytania : na temat podobnych błędów co do boru w obu wizytach - zarówno Tuska jak i Kaczyńskiego, BO BŁĘDY BYŁY BARDZO PODOBNE, temat Casy - analogii jest wiele, na temat powodów dlaczego Putin miałby to robić i ryzykować tak wiele i kim ważnym był Kaczyński - bo przecież cała reszta już była mniej ważna bo to Kaczyńskiego Ci Twoi borowcy mieli osłaniać ciałem a nie resztę. Ty nie potrafisz odpowiedzieć bo gadasz sam ze sobą niestety. Do Brzezińskiego też się nie odniosłeś.
Oczywistości nie mam zamiaru udowadniać - to Ty masz za głupców tych Polaków, którzy od wielu lat widzą jak Kaczyński i jego świta dzieli naród, podburza i jątrzy. Ty za to twierdzisz, że ludzie sobie to wymyślili i byli głusi i ślepi - Amerykanie (np. Brzeziński_) i cały świat który widzi tą wojnę - polsko polską też jest ślepy. Tylko ludzie prawicy widzą i wiedzę wszystko w prawdziwym świetle.
Ja nie wiem kto żyje w większym matriksie - jak czy Ty?!

@ Nieważne - co ja mam Ci napisać - jesteś religijna więc to oczywiste, że będziesz stała po stronie prawicy. Rozmowa to jak kopanie się z koniem niestety.
Pis i kler od początku podzielili naród chowając nielubianego prezydenta na Wawelu jak bohatera a śledztwo jeszcze nie ruszyło - oni już wiedzieli, że poległ na posterunku i był zamach - a co gdyby Kaczyński, ten bohater był winny katastrofy?
To moje ostatnie słowa w tym poście - ta rozmowa nie ma sensu bo niektórzy mają zbyt wiele emocji i dają się podburzać szkodnikom z prawicy - na szczęście dla większości Polaków sprawa Smoleńska jest zamknięta - mądrość narodu wygrala, świat się nie zawalił - "kwiat " polskiej elity zastąpili inni.