dosiego roku! i pytanie..
Moderator: moderatorzy
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
dosiego roku! i pytanie..
Wszystkiego dziś już życzę! dobrego, takiego fajnego, przydatnego, potrzebnego, tego co chcesz i tego czego potrzeba, miłego, wesołego i takiego w sam raz.
Co w Sylwka robicie?
Jakieś postanowienia?
- ja jadę na medytację. Postanawiam, że będę w przyszłym roku to robił. :-)
Co w Sylwka robicie?
Jakieś postanowienia?
- ja jadę na medytację. Postanawiam, że będę w przyszłym roku to robił. :-)

Re: dosiego roku! i pytanie..
kurde krauna najpierw są swieta potem nowy rok, wiec ja najpierw zycze wszystkim wesolych swiąt
a sylwestra bede raczej w domu spedzał, w sumie brat przylatuje na swieta i nowy rok i cos mowil zebysmy razem pojechali do centrum katowic, bo kolo spodka polsat organizuje sylwestra ale raczej mi sie nie bedzie chcialo
i co do postanowien nowo rocznych to jest ich po prostu masa i nie bede wymienial bo zawsze jak komus powiem albo napisze gdzies w necie to nic z tego nie wychodzi, wiec jak zaczne je realizowac to moze w lutym napisze na forum czy cos sie udalo wykonac z tych postanowien

a sylwestra bede raczej w domu spedzał, w sumie brat przylatuje na swieta i nowy rok i cos mowil zebysmy razem pojechali do centrum katowic, bo kolo spodka polsat organizuje sylwestra ale raczej mi sie nie bedzie chcialo
i co do postanowien nowo rocznych to jest ich po prostu masa i nie bede wymienial bo zawsze jak komus powiem albo napisze gdzies w necie to nic z tego nie wychodzi, wiec jak zaczne je realizowac to moze w lutym napisze na forum czy cos sie udalo wykonac z tych postanowien
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
spoko, dzięki za postschizek pisze: kurde krauna najpierw są swieta potem nowy rok, wiec ja najpierw zycze wszystkim wesolych swiąt
piszę bo od dzisiaj mam plany na ten dzień i w pracy sporo życzeń było już dziś i wczoraj

Jeżeli chodzi o postanowienie noworoczne to... wracam do kościoła katolickiego. Krok wstecz? Być może. Stęskniłem się nieco za Jezusem i tyle.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Wszystkiego najlepszego. Miłego i świątecznego spędzenia czasu w fajnym gronie.
Oby Was choroba nie dopadła. Zatem zdrówka.
Wigilię spędzam w domu i zapraszamy szwagierkę z rodziną. Boże narodzenie u drugiej szwagierki. Drugi dzień Świąt wypad do domu rodzinnego.
Na sylwestra jeszcze nie mam planów.

Oby Was choroba nie dopadła. Zatem zdrówka.
Wigilię spędzam w domu i zapraszamy szwagierkę z rodziną. Boże narodzenie u drugiej szwagierki. Drugi dzień Świąt wypad do domu rodzinnego.
Na sylwestra jeszcze nie mam planów.

-
- zaufany użytkownik
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam zdrowia, nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami, pelnych bliskosci kochanych osób. Wesołych świąt!
"Dobrze jest znać prawdę i głośno o niej śpiewać, ale lepiej znać prawdę i śpiewać o śliwkach.."
Szczęsliwego Nowego Roku 2018.Słodyczy i powodów do usmiechu.Zyczy:B.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Jeszcze ten nowy rok i w końcu powrót do normalności.
Faktycznie, wróciłem do KK, ale na krótki okres czasu. To jednak nie dla mnie.
To teraz postanawiam że znajdę sobie pracę i będę pracował nie zważając na potencjalne trudności (obecnie jestem na szkoleniu podczas którego nic nie kapuję, chybiony pomysł...).