Cała prawda o borderline
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Cała prawda o borderline
Tak naprawdę nie istnieje takie coś jak osobowość typu borderline. Osoby tym dotknięte takimi nie są, tylko doświadczają słabości i cierpień związanych z objawami tego zaburzenia. Osobowość typu borderline to nic innego jak po prostu zniewolenie grzechem lub grzechami, na które z różnych przyczyn się popada. Jedyna droga wyjścia z tego, to jest nawiązanie relacji z Jezusem Chrystusem, farmakoterapia, która pozwala zmniejszyć skłonności do grzechów jest wskazana, odpowiednia psychoterapia, która pomoże zrozumieć mechanizmy powstania tego lub tych zniewoleń też może być wskazana. Oto cała prawda o tym zaburzeniu.
Re: Cała prawda o borderline
Takie bzdury to nawet pod monopolowym o 1 w nocy trudno usłyszeć.Gandalf_Biały pisze: ↑sob cze 03, 2017 7:34 pm Tak naprawdę nie istnieje takie coś jak osobowość typu borderline. Osobowość typu borderline to nic innego jak po prostu zniewolenie grzechem lub grzechami, na które z różnych przyczyn się popada.
LaDopamina
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
@unreal - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia : P
Borderline robi najwięcej złego w rozszczepieniem siebie, poczuciu własnego Ja i stabilności.
Tu nie trzeba modlitw, tu trzeba psychoterapi.
Borderline robi najwięcej złego w rozszczepieniem siebie, poczuciu własnego Ja i stabilności.
Tu nie trzeba modlitw, tu trzeba psychoterapi.

Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Gadasz jak Swiadkowie Jehowy.Gandalf_Biały pisze: ↑sob cze 03, 2017 7:34 pm Tak naprawdę nie istnieje takie coś jak osobowość typu borderline. Osoby tym dotknięte takimi nie są, tylko doświadczają słabości i cierpień związanych z objawami tego zaburzenia. Osobowość typu borderline to nic innego jak po prostu zniewolenie grzechem lub grzechami, na które z różnych przyczyn się popada. Jedyna droga wyjścia z tego, to jest nawiązanie relacji z Jezusem Chrystusem, farmakoterapia, która pozwala zmniejszyć skłonności do grzechów jest wskazana, odpowiednia psychoterapia, która pomoże zrozumieć mechanizmy powstania tego lub tych zniewoleń też może być wskazana. Oto cała prawda o tym zaburzeniu.
Czemu jeszcze nie rozdają leków podczas mszy? Zamiast komunii.Gandalf_Biały pisze: ↑sob cze 03, 2017 7:34 pmfarmakoterapia, która pozwala zmniejszyć skłonności do grzechów
"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Nie lubię bordeline.Spotkałem sie z tym.Newt pisze: ↑pt paź 20, 2017 6:05 pmCzemu jeszcze nie rozdają leków podczas mszy? Zamiast komunii.Gandalf_Biały pisze: ↑sob cze 03, 2017 7:34 pmfarmakoterapia, która pozwala zmniejszyć skłonności do grzechów